Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Hát magyarázd meg! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Iszonyatjó múvi

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Volt szerencsém 2 HP filmhez, tehát a képbekerülési együtthatóm a teljes egészhez képest 66%!!!
Kicsit talán több is :-)))))))))))

Duel - Párbaj
Imhol van

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Megint beugat az okos anélkül, hogy látott volna valamit

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Félre értelmezed a dolgokat a 12 majomban!

Blasta
Ki van zárva, hogy a HP filmek 10-es skálán értékelhetõek legyenek, persze ízlések és pofonok :-PPPPPPPPPPP

Glpetyus
lol

Kris Kristofferson...

Glpetyus
A fene...

Ki játsza a fõszereplõt a Konvojban??
Öregszem😞((

Glpetyus
GUMIKACSA!!!!!!!!!!😊))))))

Hmmm...volt egy másik film is,akkoriban készült...
Gyerek voltam,nem emléxem a címére..😞

Arról szólt hogy egy kamionos faszi egy személykocsis csávót üldöz,mert az leelõzte,vagy dudált neki(??)...
Az egész film errõl szólt...
De nem tom a címét,már napok óta...://

Bandew
"abszolút nem lehet semmrie sem gondolni, h mit akarnak kihozni a történetbõl"

Én már az elején tudtam mi lesz a vége. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sadun Tryst
Titkos ablak:
az eleje nagyon fura, meg kicsit unalmasnak tûnik, és érthetetlen. abszolút nem lehet semmrie sem gondolni, h mit akarnak kihozni a történetbõl, de a vége az olyan király, h csak NA! 😊
szal szerintem kötelezõ darab a filmecske... ^^

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

LittleL
Köszi, majd megnézem a Konvoj -t.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Spoiler
Vegulis nem mondom/mondtam, hogy rossz volt de nem is tetszett annyira mint a korabbiak. Picit unalmasnak tunt nehany resz. Az sem tetszett, ahogy intezik a dolgokat.

Vegyuk pl. a kivegzest. ??? Minek kivegzes? Ennyire maradiak? Varazslok es nincs semmi etkezlab otletuk a buntetesre csak a kivegzes.

Aztan az, hogy nem hisznek el semmit sem a diakoknak. Mintha azok teljesen hulyek lennenek.

A gyurulidercekre hajazo bortonorok picit lol volt, de elfogadhato. Csak azt nem ertem, hogy miert tartanak ilyen bortonoroket, akiket nem tudnak kellokep iranyitani. Eh.

SPOILER OFF

Amugy egy 7/10-t megerdemel.

???
A könyv és a film is legalább két ponttal jobb a második és néggyel az elsõ résznél (tízfokú skálán).
Persze ízlések és pofonok 😊

heripoter 3.: Tudom hogy "hát"-al nem kezdunk mondatot, de: Hááát. Nem vagyok elszallva a filmtol. Elso ket resz tetszett, de ez. Talan a lapos tortenet miatt nem tetszett. 😊 Vagy a sok kis baromsag miatt. 😞

I.C.ram
Na megnéztem a Padlógáz filmet. Igen szar volt, kb. csajok a csúcson és hangyák a gatyában szintû, szar, német tinifilm volt.

3/10 Csak a Mustang miatt, meg egy rövid részre felbukkanó Delta Integrale miatt kap 3-at 😄
Sephi
Spartan -

Na tehat , harman ultunk le megnezni ezt az igeretes filmet. Akkor most vagy mi harman vagyunk hulyek vagy ez a film sz@r. Az hogy az elso 40-ig semmit nem ertesz a filmbol hagyam de hogy a vegen se derujon ki hogy akkor most miert is lpotak el a kiscsajt meg hogy mivolt? Mi koze volt annak a szenatronak es miert akartak lelonni Bobby-t? Jaj bazz.... egy rohadt pontot sem tudok adni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Serpa
nem ide szántam.

Serpa
Samurai Jack

fifi
Az a glicerines én úgy emléxem. Egész jó film volt...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hen-tes
én csak a "jó" részeket néztem..
de ez a film..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

I.C.ram
Láttam múltkor a Tróját... Hát nagyon szar volt. Patrokloszt alakító "színész" nagyon szarul játszott, mintha a Barátok köztöt látnám.

4.5/10
I.C.ram
Az a nitroglicerines? Vagy az az amikor a mocsárban rámegy a csávóra a teherautóval, mertha megáll, akkor soha többet ki nem jön onnan? Mindkettõ király film, de sajna egyiknek sem tudom a címét.
Bandew
Naná öcsém Terry Gilliam!

CSOCSO
COOOOOOL ZSIR A FILM!!😊))))))))))))))
zaki
régebben igen. nekem teccett 😊

Bandew
Direkt. :-)

LittleL
Látta valaki a Konvoj címû 25 éves filmet ?

mert láttam egy DVD magazin mellékletében.
Szóval érdemes megnézni ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Szabina
Én ma láttam a Holnaputánt. Annak ellenére hogy utálom a katasztrófafilmeket tetszett. Jó film!

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

LittleL
-De az egész katasztrófa, hogy vírussal fertõzik meg a terroristák a világot,
végülis a Brúsz Willisz hibája, mert nem tudta elkapni a terorristát,
elbaltázta, mert egy kicsit nem volt ki a négy kereke.

CSOCSO
FAXOM😊 most akkor mivan??? megis jol sejtem?? tehat az direkt ul ott vagy veletlen?
Bandew
Nem félek

Sztem ez egy nagyon jó film. Kicsit félelmetes is, szép képek vannak benne, az egész jó úgy ahogy van.
9/10

Glpetyus
lol
Akkó' majdnem kipusztul😛

FREAK
Scary Movie 3

Kicsit lapos-langyos, de már legalább van stílusa, nekem tetszett 😊

Riszpekk

Bandew
Betörõ az albérlõm

Semmi különös, kb pont azt kaptam amit vártam: egy kellemes kis vígjátékot. Bár sajnálatos módon ez a film nem hozza a Coen testvérek színvonalát.
6,5/10

Titkos ablak

Hát ez elég gagyi volt. Már az elején sejtettem mi lesz a csattanó. Be is jött. Ez a film már jó párszor el lett lõve. AZért Depp nem volt rossz.
4/10

Bandew
Nem pusztul ki, mert ott volt a csajszi a jövõbõl a gépen.

Glpetyus
Miva'??😊))

CSOCSO
nah akkor csak jol gondoltam... csak a vegen odatettek azt akit es igy nem volt tiszta a dolog... marmint tiszta volt csak kicsit basztatta a tudatom hogy akkor most azt miert???
Glpetyus
lál
Mitnem értessz😊)

SPOILER
Nem kapják el a terroristát-kipusztul a föld..😞(

Az egyik kedvenc filmem

CSOCSO
nah.. ize..

12 majom....
(spoileres!!)

hat.. anno 8-9 eve lathattam..eleg fiatal voltam egy ilyen filmhez.. bar ha jol emlekeztem anyamnak se nagyon tetszett akkoriban..viszont en nagyon kivancsi voltam ra..htha csak nem ertettem akkori fejjel.
leszedtem megneztem es kellemesen csalodtam! megertettem felfogtam es nagyon tetszik a film!
nagyon szeretem az ilyen kapcsolatokat mint mikor csaj felhivja a szamot es aztan bruce bratyo meg visszamondja a csajnak😊

amugy sajnalatos modra (ne nevessetek😊
igy se tiszta minden...
a legeslegvegen felszall a csoka a gepre es amelle a csaj melle ul aki a jovobeli bizottsag egyik tagja.. nahmarmost..ez tok veletlen es semmi kul nem tortent.. jol elbeszelgettek a repcsin aztan mekovetkezett aminek nem kellene
vagy a csaj azert volt ott szemelyesen a jovobol hogy o tegye tisztaba a dolgokat???

vegulis nem erzem magam hulyenek..egyszeruen csak nem valami tiszta a dolog...
nekem ugy tetszett volna hogy a csaj elorant egy pisztolyt egymas szemebe neznek.. kamera a pisztolyra.. sotet kep.. nagy dorrenes..es stablista😊
Glpetyus
Meg a vonat tetején?....lol
Végig se néztem azt a sz.rt...:/

Tudom, hogy senki nem vitatja, de azért leírom, hátha valakit érdekel: a filmben szereplõ gladiátor és császár "tevékenykedése" között jó tíz év különbség volt, azt hiszem még uralomra sem jutott a cézár, amikor a nagy harcos már halott volt (vagy fordítva? már nem emlékszem 😊

hen-tes
khmm
és amikor az erdõbe mennek ?
no comment..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Glpetyus
Nem gondoltam volna,hogy ilyen vitát szít a #13529-es hozzászólásom...

Bandew
AZért nem kell kiforgatni a szavaimat. :-D

CSOCSO
senki nem kotekedett a G valosagaban..pont azert mert annyira isten film hogy ilyenekkel az ember nem is foglalkozik.. majd persze a szenator majd odamegy megrugdosni a gladiator holttestet hogy degeci😊)))))))) lol.. no mindegy.. nekem mindketto a top ban van..bar top10 et nem biztos hogy fel tudnek allitani hiszen annyi kedvenc film van hogy jujj.. alien sorozat meg a vissza a jovobe sorozat mar marjdnem egy top 10😊
FREAK
innentõl kezdve az is lehet, hogy elkaparták mint egy egeret

gondolj bele, megspóroltak egy puccsot, a császár 8-10 lojális testõrét felgyújtották, a többiek bölcsen hallgattak, rengeteg ilyen sztori volt Rómában

ezzel nem azt akarom erõltetni, hogy mennyire reális film a G., mert nem az, de a világ filmjeinek, könyveinek 90%-a nem valós alapú, talán pont ettõl jobbak

a lényeg, hogy a fizika törvényeit tiszteletben tartja, vagyis akár igaz is lehetne 😊

Riszpekk

Bandew
Az lehet, hogy utálták. :-D

FREAK
most akkor lehet vagy nem?

Riszpekk