Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Kicsit talán több is :-)))))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Imhol van
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hmmm...volt egy másik film is,akkoriban készült...
Gyerek voltam,nem emléxem a címére..😞
Arról szólt hogy egy kamionos faszi egy személykocsis csávót üldöz,mert az leelõzte,vagy dudált neki(??)...
Az egész film errõl szólt...
De nem tom a címét,már napok óta...://
Én már az elején tudtam mi lesz a vége. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
az eleje nagyon fura, meg kicsit unalmasnak tûnik, és érthetetlen. abszolút nem lehet semmrie sem gondolni, h mit akarnak kihozni a történetbõl, de a vége az olyan király, h csak NA! 😊
szal szerintem kötelezõ darab a filmecske... ^^
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Vegulis nem mondom/mondtam, hogy rossz volt de nem is tetszett annyira mint a korabbiak. Picit unalmasnak tunt nehany resz. Az sem tetszett, ahogy intezik a dolgokat.
Vegyuk pl. a kivegzest. ??? Minek kivegzes? Ennyire maradiak? Varazslok es nincs semmi etkezlab otletuk a buntetesre csak a kivegzes.
Aztan az, hogy nem hisznek el semmit sem a diakoknak. Mintha azok teljesen hulyek lennenek.
A gyurulidercekre hajazo bortonorok picit lol volt, de elfogadhato. Csak azt nem ertem, hogy miert tartanak ilyen bortonoroket, akiket nem tudnak kellokep iranyitani. Eh.
SPOILER OFF
Amugy egy 7/10-t megerdemel.
A könyv és a film is legalább két ponttal jobb a második és néggyel az elsõ résznél (tízfokú skálán).
Persze ízlések és pofonok 😊
3/10 Csak a Mustang miatt, meg egy rövid részre felbukkanó Delta Integrale miatt kap 3-at 😄
Na tehat , harman ultunk le megnezni ezt az igeretes filmet. Akkor most vagy mi harman vagyunk hulyek vagy ez a film sz@r. Az hogy az elso 40-ig semmit nem ertesz a filmbol hagyam de hogy a vegen se derujon ki hogy akkor most miert is lpotak el a kiscsajt meg hogy mivolt? Mi koze volt annak a szenatronak es miert akartak lelonni Bobby-t? Jaj bazz.... egy rohadt pontot sem tudok adni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de ez a film..
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
4.5/10

mert láttam egy DVD magazin mellékletében.
Szóval érdemes megnézni ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
végülis a Brúsz Willisz hibája, mert nem tudta elkapni a terorristát,
elbaltázta, mert egy kicsit nem volt ki a négy kereke.
Sztem ez egy nagyon jó film. Kicsit félelmetes is, szép képek vannak benne, az egész jó úgy ahogy van.
9/10
Semmi különös, kb pont azt kaptam amit vártam: egy kellemes kis vígjátékot. Bár sajnálatos módon ez a film nem hozza a Coen testvérek színvonalát.
6,5/10
Titkos ablak
Hát ez elég gagyi volt. Már az elején sejtettem mi lesz a csattanó. Be is jött. Ez a film már jó párszor el lett lõve. AZért Depp nem volt rossz.
4/10
Mitnem értessz😊)
SPOILER
Nem kapják el a terroristát-kipusztul a föld..😞(
Az egyik kedvenc filmem

12 majom....
(spoileres!!)
hat.. anno 8-9 eve lathattam..eleg fiatal voltam egy ilyen filmhez.. bar ha jol emlekeztem anyamnak se nagyon tetszett akkoriban..viszont en nagyon kivancsi voltam ra..htha csak nem ertettem akkori fejjel.
leszedtem megneztem es kellemesen csalodtam! megertettem felfogtam es nagyon tetszik a film!
nagyon szeretem az ilyen kapcsolatokat mint mikor csaj felhivja a szamot es aztan bruce bratyo meg visszamondja a csajnak😊
amugy sajnalatos modra (ne nevessetek😊
igy se tiszta minden...
a legeslegvegen felszall a csoka a gepre es amelle a csaj melle ul aki a jovobeli bizottsag egyik tagja.. nahmarmost..ez tok veletlen es semmi kul nem tortent.. jol elbeszelgettek a repcsin aztan mekovetkezett aminek nem kellene
vagy a csaj azert volt ott szemelyesen a jovobol hogy o tegye tisztaba a dolgokat???
vegulis nem erzem magam hulyenek..egyszeruen csak nem valami tiszta a dolog...
nekem ugy tetszett volna hogy a csaj elorant egy pisztolyt egymas szemebe neznek.. kamera a pisztolyra.. sotet kep.. nagy dorrenes..es stablista😊
és amikor az erdõbe mennek ?
no comment..
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
gondolj bele, megspóroltak egy puccsot, a császár 8-10 lojális testõrét felgyújtották, a többiek bölcsen hallgattak, rengeteg ilyen sztori volt Rómában
ezzel nem azt akarom erõltetni, hogy mennyire reális film a G., mert nem az, de a világ filmjeinek, könyveinek 90%-a nem valós alapú, talán pont ettõl jobbak
a lényeg, hogy a fizika törvényeit tiszteletben tartja, vagyis akár igaz is lehetne 😊
Riszpekk