[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #32190 A 10/10 az én egyéni véleményem tükrözi.(elég sok filmnek adaok 10/10-et,csak az ezévi felhozatalból a Grindhouse,300,Karib 3/fan vagyok,sorry xD/,Transformers,DIE HARD 4.0,Black Snake moan 
A második érték a kritikusi énem,ott azért jelentős lehúzások vannak,ott úgy figyelem a filmeket,ahogy egy kritikus,legalábbis próbálom.A black snake moanban nemigen találtam hibát,ezért 90%,Grindhouse megérdemli a 100 %ot tőlem,300 szintén 90%,Karib 3 70%,Transformers 60%,Die Hard 4 nálam 90%.Black Snake szintén 90%..na,kábé így.Tudom naggyából objektívan nézni a filmeket,de ami így bejön,az 10/10...(mondjuk egy B kateges horror akármennyire is bejö,nem gog 7/10nél többet kapni egyéniben sem)
HP5:Mikor emelkedtek már felül azon,ogy kimaradnak részek?Nem lehet mindent belerakni,mert 5 órás film lenne.A 3ból is sok minden kimaradt,mégis magasan a legjobb POtter film,és min FILM is a legerősebb a 4 közül.