[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #32181 Black Snake Moan 2007
IPB Image
Ez a film számomra az év egyik legjobbja.Egszerűen ez egy olyan film,ami nyomot hagy az
emberben..Elgondolkoztatja,megnevetteti,elszomorítja,és közben annyira élvezi a filmet...A filmnek 5
igencsak erős pontja van:
1,Hangulat
Hihetetlen szép tájak,gyönyörű kisváros,és a ház,ahol szinte az egész film játszódik,igazán
szerethető,érdekes,és nagyon nagyon hangulatos..évek óta nem láttam tán ilyen szép tájakon játszodó
filmet,amely ennyire magához köti az embert...
2,Zenék
Egy másik remek pont ....Annyira de annyira illik ehhez a hangulathoz,amit a film áraszt
magából,tulajdonképen a zene a hangulat..remélem van a filmnek OST-je,mert szeretném szarrá
hallgatni..(sorry..)Bár igaz,beleillik a hangulatba,mert a filmben rengeteget káromkodnak,de ez nagyon is
hozzáillik a hangulathoz...
3,Samuel L.Jackson
Élete egyik legjobb alakítását nyújta...A Ponyvaregényben láthattuk talán utoljára ennyire markánsan
szerepelni..Hihetelen jól csinálja a pali,minden mozdulatán,a mimikáján látszik egy egész hatalmas
pályafutás minden rutinja..
4,Christina Ricci
Ez a csaj meg véresen,összeverve is annyira sexi,hogy az hihetetlen,és emelett ő is nagyon jól
alakít..Leborulok előtte......De komolyan,ennyire sexi talán Elisha Cuthbert volt utoljára a Girl Next
Doorba...
5,Történet
Az istenfélő Lazarus egyik nap a szemétkivitel után egy alaposan helybenhagyott fiatal hölgyet talál az út
szélén. A nimfomán Rae képtelen gyermekkori traumájától szabadulni, folyamatosan rosszabbnál rosszabb
férfiak ágyában találja magát. Közben ideggyenge barátjáról se feledkezzünk meg, aki hazafias
kötelességeinek ellátására nem a legalkalmasabb. Gyönyörű páros, azt meg kell hagyni. Ezt a remek családi
idillt zavarja meg Rae váratlan balesete, ami után Lazarus magához veszi a védtelen lányt.(copy by
Brumi,Mozinet fórum,szépen írta le,ezért használom,gondoltam,mármint a történet részét a többi az én írásom)
10/10
90%