1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Real13
    Én is most nemrég néztem meg az első 3 Return of the living deadet,bemásolom ide,miket írtam róluk egy másik fórumon.4-5 is megvan,majd írok róla,ha megnéztem

Return of the living dead

Kéééész. biggrin.gif Ennyi.Ez a film ez jó. biggrin.gif Nem egy Planet Terror,de a neevtés garantált,a szórakozás pedig jeles. cool.gif
    7/10
    40%

Return of the living dead 2

Kéremszépen,ebben a filmben megvan minden,ami egy B filmhez kell. biggrin.gif Zombik,rosszul alakító karakterek,akik jelentősen rájátszanak a szerepükre,olyan párbeszédek,amelyekhez képest Győzike beszéde egy irodalmi műremek biggrin.gif Rengeteg utalás az első részre,olyan szinten szar poénok,hogy az ember már behal rajtuk laugh.gif A zombik jobban kidolgozottabbak,tobbet beszélnek,de kedvencük még mindig a Brain,I eat Brain biggrin.gif Rengeteg hülyeség,B filmes fordulat,a megoldás is hatalmas /láttatok már zombikat elektromos árammal kiütni,de jó nagy csoportban? biggrin.gif /
    Szóval ,aki igazi szar B filmet akar nézni,amely még szórakoztató is,ezt nyugodtan ajánlom biggrin.gif
    5/10
    20%

Return of the living dead 3

Itt elszakadtak az első két rész hagyományaitól,csak egyes dolgok maradtak benne,de ez kérem egy egész jó kis horror lett smile.gif A poénokból visszavettek,szinte csak pár van benne,viszont az utolsó fél óra talán a legütősebb a sorozatban smile.gif Ott szabadulnak el a zombik,addig csak bemelegítés és felvezetés van,igaz,már ott is megjelenik pár zombi smile.gif Jobb film,mint a kettő,de az talán szórakoztatóbb,mert annyira rossz huh.gif De ez a 3 rész ez nézhető,ügyis kis horrork,paródiák,igazi B filmek.Szóval fun smile.gif
    6/10

50%