1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Tegnap elkezdtem nézni az Equilibrium-ot, Sephi tanácsára!
    Eddig nem is hallottam róla, de határozottan kellemes! A főszereplő srácot meg a Shaft óta figyelem. Iszonyat karakteres feje van, abban a filmben láttam először (Christian Blae - ő játszotta a Shaft-ben a csúnya, gonosz rasszista millert) és nagyon bejött a játéka és a karaktere! Vártam már, hogy lássam másban is! (Mondjuk a Reign of fire-ben is ő játszott, de az nem volt valami nagy durr, ráadásul alig lehetett felismerni a hosszú haj és a szakáll mögött)

Szóval a filmet csak félig tudtam megnézni, mert dolgom volt, de eddig bejött!
    A műfaja action-scifi-thriller, az imdb.com-on 7.9%-ot kapott!

Freak:
    A "pisztollyal kardozás" -ahogy Sephi mester írta- az nem kifejezett kardozás! Arról van szó, hogy kiképezték a jövőben ezeket a "Tiszteleteseket", akik olyasmik mint a Dredd bíróban a BÍRÁK!
    Külön harci stílusuk van, amit a filmben FEGYVERES KATA-nak hívnak! Olyan mint a kung-fu, ugyan olyanok a mozdulatok, csak épp nem ütnek, hanem a kezükben levő 2 nagykaliberü pisztollyal okoznak maradandó sérüléseket :-DDD
    Marha jól néz ki, ennek a harcmodornak az elődjét a DESPERADO-ban láthattuk, amikor is Banderas 2 cm-ről lövöldözi le a rossz bácsikat! Csak itt komolyabbra van véve a stílus! Nekem nagyon tetszett maga a megvalósítás, természetesen telerakva stílszerü lassításokkal és extra kameramozgásokkal!

A sztori meg olyan Stallone-s DEMOLITION MAN-es, miszerint a 3. V. háború után, megalkották a "tökéletes világot", amiben nincs helye semmilyen érzelemnek és ezt egy rendszeresen adagolt kábítószerrel érik el!Az emberekből kiölik az érzéseket. A szabályok betartására a már említett Tiszteletesek felügyelnek!

Gondolom itt is nagy happy end a vége, mindenki rájön, hogy sokkal jobb baszni, lopni, csalni, hazudni, szeretni, háborúzni mint nem érezni semmit!

Röviden és tömören ennyi! Minden esetre azért is tetszik eddig a film, mert szinte a semmiből került elő, nem hallottam róla semmit, nincsenek benne megasztárok, de kellemes csalódás!
    És imádom a sci-fi/thrillereket!

Na pá!