[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lantee #32053 Csak egy pillanatra szeretnék visszatérni az Independence Day témára.
Már nem először olvasom, hogy az ID mekkora fosh, meg az Armageddon is egy trágya, stb. Erre lefikáztok egy kritikust, aki ugyanezt állítja egy általatok most istenített (én még nem láttam, de biztos megnézem) filmről. EMBEREK...a Sci-Fi, az Sci-Fi...tehát Tudományos-Fantasztikus.
Egy Armageddonban vagy egy Transformersben ugyanannyi a realitás! Minimális! Nem is azért készült, hogy Stephen W. Hawking abból írja a következő értekezését.
Akkor kaptam össze a gyomrom, amikor valaki beírta, hogy milyen gáz már, hogy az ID-ben egy néger meg egy zsidó menti meg a Földet. Hát apám, ha te ezt vetted le az egészből, nagyon szegényes életed lehet. Nekem pl. el sem jut egy ID nézésekor, hogy X néger, Y meg zsidó. Mert nem érdekel. Egy American History X-ben pedig pont az a lényeg...de az nem is Sci-Fi.
Nem is értem, hogy lehet egyáltalán egy hollywoodi megaprodukcióban eleve elkezdeni keresni a hibát?! Teljesen természetes, hogy tele van hibával, MINDEGYIK FILM! De nem is dokumentum, vagy tudományos értekezés, hanem FILM. Aminek az a lényege, hogy szórakoztató/humoros/izgalmas/látványos legyen. Lehet, hogy nekem nincsenek túl nagy igényeim (bár néhány filmet 10 perc után én is ignorálok), de ugyanolyan jól el tudok SZÓRAKOZNI egy Indepence Day-en, mint egy Donnie Darko-n, maximum a film utóhatása más.
Mondjuk pont ettől topic a topic, hogy itt midenki jól elmondja a véleményét, a másik meg leugatja. De hát, emberek vagyunk, éppen ezért különbözünk.
Egy kis ON a végére:
Bullet - 1994
Mickey Rourke az ultrakemény, ultralaza herkás kalandjai a börtönélet után...nem tart sokáig. Érdekes, hogy Adrien Brody és Ted Levine is milyen ismeretlen volt még akkor - legalábbis számomra. Komor film, komor tartalommal, komoly dumákkal!
9/10
Pathfinder
CONAN is BACK...csak most indiánországba szakadt vikingként. A történetvezetés tiszta '80-as évek! Nekem bejött!
7/10
PEACE