Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy a japan filmeket csak a japanoknak keszitik, ezzel messze nem ertek egyet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Korrekt darab, es meg izgalmas is (pedig olvastam)
Jobb mint a 2, az elsovel van egy szineten
9/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
De én nem mondom, hogy nincs rossz francia film. Minden nemzetnek megvan a maga rossz és jó filmjei.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Csendes óceános hasonlat tetszett. :-)
Olyan a Kill Bill mint a Duke Nukem volt anno: hentelsz disznó módon, majd jön a fõellenség ("entering the boss") és ha õ meg van, jöhet a következõ pálya. :-)
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
egyszer megnéztem, de már alig maradt meg valami belõle, csak annyi, hogy Madsen naggggyon gonosz tud lenni 😊
Riszpekk
A film mellett viszont fel tudom hozni, hogy van egy-két igazán jól sikerült jelenete is, mint pl. az elején a lövöldözés a konyhában, a vége felé a kardpárbaj a kertben. De pl. a többség által körülrajongott óriás hosszúságú harcjelenet a nyolcvanvalahány fickóval... hát az nagyon gáz lett. Az oké, hogy túlzásokkal egy csomó japán filmben találkozni, de szvsz ez a jelenet messze túllõtt a célon. Idõben is, látványban is. Az "enter the boss"-jellegû belépõk, a ráközelítõs kameramozdulatok mind ismerõsek a távol-keleti filmekbõl, de a köztes részek szerintem nagyon rosszul sikerültek.
Ez is csak egy vélemény, egy a sok közül. Nem vagyok mûértõ, sem kritikus, de még csak filmes szakember sem. De én így látom, ez a véleményem.
Vannak filmek, amiket tízbõl kilenc ember imád, a szaksajtó el van ájulva, én mégis értetlenül nézem - és ugyanez fordítva is szokott lenni.
Azt hiszem addig nincs gond, amíg ez nem állandósul 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A parfüm!
Bár annak a fõhösnek van orra. :-DDD
és még logikus is, mert orr nélkül a nyálkahártya közvetlenebb kapcsolatban van a külvilággal 😄
Riszpekk
Engem meg az ezredszer elmesélt vak csodaember nem tudott már annyira megmozgatni (bár legalább a végén kiderült egy-két dolog, ami az alapfelállást borította).
Mikor lesz film az orr nélküli emberrõl, aki jobban érezte a szagokat orros társainál? 😊
Riszpekk
A Zatoichi túlságosan tökéletes vérét meg betudom egyszerûen a japán ízlésvilágnak. Japán film, japánoknak készült, nem nekünk, engem nem zavart és nem is borított ki.
Hogy ontopik is legyek: Returner (Ritaanaa). Dettó japán film, de ez már sci-fi, erõs idõutazásos és ufós alapokon. Az alapsztori röviden: jönnek a csúnya ufók és legázolják az emberiséget. Már csak egy utolsó erõd van Tibetben, ahol a túlélõk egy idõgépet szerkesztenek és visszaküldenek egy fiatal lányt a támadás elõtti napokba, hogy próbálja megakadályozni a dolgokat. Összefut egy fejvadásszal, eleinte elég zûrös a kapcsolatuk, késõbb kiderülnek új dolgok a fejvadász és a lány számára is (pl. nem igazán úgy történtek a dolgok, ahogy azt a jövõben tudni vélték), felbukkan a fejvadász örök ellenfele is, szóval van ám piff-puff, meg bullet-time is, estébé. A sztori nagyon erõs és több fordulatot is tartalmaz, a vége pedig egyáltalán nem szokványos hollywoodi rózsaszín katyvasz, minden meg lesz magyarázva, minden szál el lesz varrva és idõparadoxon sincs.
Angol felirattal láttam, szerintem a szöveg is jó.
Értékelés: 9/10.
Avérrel nem az a baj, hogy béna, hanem az, hogy túlságosan is tökéletes. Aligha lehetett a rendezõnek az a célja, hogy egy ilyen "tisztelgõs" filmben computer animációval tegye hiteltelenné az egészet...
Egyébként ez lenne a legkevesebb, én pl. nem szólom le, a film jó, csak éppen olyan távol van a kiemelkedõtõl mint Makó Jeruzsálemtõl.
A MUSKÉTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahh A Dumas regényt így megerõszakolni.... Még most is ráz tõle a hideg és sírógörcsöt akarok kapni tõle... Le is töröltem gyorsan...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval szerintem: 8/10.
Holnapután 2 CD-s verzóhoz tud valaki feliratot?
köszi
Rosco
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
De nem nézem meg!

-----------------
5/10, mert elég gyengus Julia Roberts film!
Zatochi
-------
Ezt is láttam ... Néha azt hittem egy régi Clint Eastwood filmet nézek.
Van Helsing
-----------
Hagyjuk!
Saints and Soldiers
-------------------
9.5/10
Egy objektív háborús film. A németek nem feltétlenül nácik, egy hihetõ változatot kapunk a malmedy-i mészárlásra, jók a szereplõk, jó az operatõr, jó a sztory, bár háborúsban nehéz újat alkotni, ha nem sorozatot csinál az ember. NAGYON ajánlom mindenki figyelmébe, akinek az Elit Alakulat bejött!!!
Amúgy így kezdõdik a film:
MEDAL OF HONOR
PRODUCTIONS
PRESENTS
😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
LOL😊))
Szohoz nem jutok. zsenialis volt. Nem akartam hogy vege legyen. Egyszeruen hogylehet ilyet kitalalni? Amikor a oreg neni elmegy bekat fogni aszitem lepordulok az agyrol. Ez nem vigjatek de nem is komoly film. 10-est erdemel mindeki azi ezen dolgozott. Ezt a storyt bazz. Es a zene!
Csak kar hogy ilyen rovid 😞
Elég béna film volt, és nagggggyon unalmas (tényleg az). Néha voltak benne szép képek, de semmi több. Amúgy a címnek semmi köze nem volt a filmhez.
1,5/10

Bevallom, minél több filmet látok, annál kevesebb film tetszik csak igazán. Ez nem tom jó-e vagy rossz, de ez van.