Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
Zatoichi vere egyaltalan nem vol tokeletes, csupan jelkepes
Hogy a japan filmeket csak a japanoknak keszitik, ezzel messze nem ertek egyet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Harry Potter 3.

Korrekt darab, es meg izgalmas is (pedig olvastam)
Jobb mint a 2, az elsovel van egy szineten

9/10

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Jano
Megint a Félelem és reszketés Las Vegasban, szinkronosan.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
en se vagyok tole elajulva de nehany nolog nagyon jo volt benne😊 en meg mindig csak azt tudom mondani.. barcsak ilyeneket tudnanak mostansag a magyarok😞
En is most lestem meg. Nem vagyok tole elajulva, de nem is rossz.

I.C.ram
Megnéztem a Belleville-i Randevút. Nagyon tetszettek a rajzok. Fõleg azért, mert a rajzokból is tudott következtetni minden dologra az ember. Zene is jó volt. Egy bajom volt csak, hogy néha kicsit lassú volt a menete, de ez lehet annak tudható be, hogy hullafáradtan néztem meg.
artschi
A maszk Jim Carrey-vel... nosztalgia rulz! 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

CSOCSO
hmm.. mar azt hittem hogy en vagyok az .. de se csunya se kopasz nem vagyok... szal akkor kitol szerezted??😊
FREAK
így van, ide akartam kilyukadni

Riszpekk

Bandew
Azok sorozatok nem?
De én nem mondom, hogy nincs rossz francia film. Minden nemzetnek megvan a maga rossz és jó filmjei.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
és "Az elsõ csók" vagy "Hélene és a fiúk"? 😄

Riszpekk

FREAK
lehet, de olyan kis eccerû film, lehet mellette beszélgetni 😊

Riszpekk

Bandew
De azok fizetett filmek. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
helybõl Taxi 2-3 és ami azóta jött, de még sorolhatnám 😊

Riszpekk

Sephi
Jaja erre en is akartam reagalni de mondom nem kezdek el megint egy vitat. Szsz en meg egy rosz francia filmet sem lattam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

azért meglepõ, hogy jó, mert francia?
Rosco
A Kutyaszorítóban szvsz nem csak a színészek teszik naggyá. Én a Ponyvaregény után láttam, és akkor igenis úttörõ film volt. Az ötlet jó, egy egyszerû sztorit baromi érdekessé tudott tenni.(egyébként a vér eltúlzása már ott is megjelent. Az egyik színész haslövést kap a filmben. Nos ezzel a sebbel kb. másfél órát fekszik, holott köztudott, hogy max 20 perc és kampec. Alatta a vértócsa meg 3 négyzetméter. Madsen viszont k*rva jó. :-)
A Csendes óceános hasonlat tetszett. :-)
Olyan a Kill Bill mint a Duke Nukem volt anno: hentelsz disznó módon, majd jön a fõellenség ("entering the boss") és ha õ meg van, jöhet a következõ pálya. :-)

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

fifi
Nagyon jó film volt. Ráadásul francia, ami meglepõ...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Faszt nem volt jó 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Valami pasitol van aki automanias es csunya ... no meg neha kopasz 😊))))))))))))))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

VinylToy
Magasfeszültség

Nem volt jó...nem szeretem az ilyen filmeket 😄
DELETE!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Loál János
Nekem mégis jobban tetszik, mint a Ponyvaregény.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bandew
Nekem eddig az összes Tarantino film tetszett. Egyszerûen jó.

FREAK
a Kutyaszorítóban sem egy nagy durranás, a színészek viszik el, gyakorlatilag csak nagy arcokat látsz benne

egyszer megnéztem, de már alig maradt meg valami belõle, csak annyi, hogy Madsen naggggyon gonosz tud lenni 😊

Riszpekk

PetruZ
Persze, ez tiszta sor, sokszor én is így vagyok velük. 😊
PetruZ
Ja, és a tisztelgés: Tarantino munkásságát én tisztelen és nagyon nagyra értékelem. Majd' minden filmjét láttam már, kedvencem a Ponyvaregény (sajnos a sokak által még többre értékelt Kutyaszorítóban-hoz még nem volt szerencsém). A Bill - szerintem - körülbelül pont annyival lett hosszabb, mint amennyi miatt két részre lett vágva. A másik a túlzott "nipponizálódás". A filmmel szerintem pontosan azt történt, ami a legtöbb nem távol-keleti rendezõ esetén megtörténik, ha távol-keleti filmet akar készíteni: Tarantino meg akarta mutatni, hogy õ nagyon is érti az ottani emberek észjárását és tud "japános" filmet csinálni. Szerintem nem sikerült. Láttam már jónéhány echte japán filmet (sci-fit, akciót, történelmi drámát és kutyaközönséges szamurájos-nindzsás vagdalkózásokat is) és a Kill Bill nem ilyen. De nem is amerikai, ez is tény. Valahogy olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy Tarantino nem tudta igazán egyik kontinenshez sem kapcsolni, és végül a Csendes-óceánba pottyant az egész.
A film mellett viszont fel tudom hozni, hogy van egy-két igazán jól sikerült jelenete is, mint pl. az elején a lövöldözés a konyhában, a vége felé a kardpárbaj a kertben. De pl. a többség által körülrajongott óriás hosszúságú harcjelenet a nyolcvanvalahány fickóval... hát az nagyon gáz lett. Az oké, hogy túlzásokkal egy csomó japán filmben találkozni, de szvsz ez a jelenet messze túllõtt a célon. Idõben is, látványban is. Az "enter the boss"-jellegû belépõk, a ráközelítõs kameramozdulatok mind ismerõsek a távol-keleti filmekbõl, de a köztes részek szerintem nagyon rosszul sikerültek.

Ez is csak egy vélemény, egy a sok közül. Nem vagyok mûértõ, sem kritikus, de még csak filmes szakember sem. De én így látom, ez a véleményem.
Loál János
Nálam még horror-filmekkel is elõfordul!!!!!!!!!!!44 😄

Sokszor vagyok ezzel így én is.
Vannak filmek, amiket tízbõl kilenc ember imád, a szaksajtó el van ájulva, én mégis értetlenül nézem - és ugyanez fordítva is szokott lenni.

Azt hiszem addig nincs gond, amíg ez nem állandósul 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Asszem hamarosan lesz! :-D
A parfüm!
Bár annak a fõhösnek van orra. :-DDD

FREAK
hmmmm nem rossz ötlet! 😄

és még logikus is, mert orr nélkül a nyálkahártya közvetlenebb kapcsolatban van a külvilággal 😄

Riszpekk

Na látod, ilyenek vagyunk.
Engem meg az ezredszer elmesélt vak csodaember nem tudott már annyira megmozgatni (bár legalább a végén kiderült egy-két dolog, ami az alapfelállást borította).
Mikor lesz film az orr nélküli emberrõl, aki jobban érezte a szagokat orros társainál? 😊

FREAK
Kill Bill ügyben tökéletesen egyetértünk. Lehet, hogy én maradtam le valamirõl, ami miatt nem jött le a lényeg, de egy filmnek önmagában kell helytállnia, vagy tévedek?

Riszpekk

PetruZ
Lehetek õszinte? A Kill Bill elsõ részét láttam és számomra iszonyat unalom volt, a másodikra nem is voltam kiváncsi. Ez van. 😉

A Zatoichi túlságosan tökéletes vérét meg betudom egyszerûen a japán ízlésvilágnak. Japán film, japánoknak készült, nem nekünk, engem nem zavart és nem is borított ki.

Hogy ontopik is legyek: Returner (Ritaanaa). Dettó japán film, de ez már sci-fi, erõs idõutazásos és ufós alapokon. Az alapsztori röviden: jönnek a csúnya ufók és legázolják az emberiséget. Már csak egy utolsó erõd van Tibetben, ahol a túlélõk egy idõgépet szerkesztenek és visszaküldenek egy fiatal lányt a támadás elõtti napokba, hogy próbálja megakadályozni a dolgokat. Összefut egy fejvadásszal, eleinte elég zûrös a kapcsolatuk, késõbb kiderülnek új dolgok a fejvadász és a lány számára is (pl. nem igazán úgy történtek a dolgok, ahogy azt a jövõben tudni vélték), felbukkan a fejvadász örök ellenfele is, szóval van ám piff-puff, meg bullet-time is, estébé. A sztori nagyon erõs és több fordulatot is tartalmaz, a vége pedig egyáltalán nem szokványos hollywoodi rózsaszín katyvasz, minden meg lesz magyarázva, minden szál el lesz varrva és idõparadoxon sincs.
Angol felirattal láttam, szerintem a szöveg is jó.
Értékelés: 9/10.
Oké, csak sokan egy másik "tisztelgõs" filmet meg ezerrel leszólnak itt ugyebár (lassan a Mónika sóban lehet majd egy "beszólok Tarantinonak" részt tartani...).
Avérrel nem az a baj, hogy béna, hanem az, hogy túlságosan is tökéletes. Aligha lehetett a rendezõnek az a célja, hogy egy ilyen "tisztelgõs" filmben computer animációval tegye hiteltelenné az egészet...
Egyébként ez lenne a legkevesebb, én pl. nem szólom le, a film jó, csak éppen olyan távol van a kiemelkedõtõl mint Makó Jeruzsálemtõl.

Bucser
Utóübbi évem legrosszabb eddig látott filmje kétségtelenül

A MUSKÉTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahh A Dumas regényt így megerõszakolni.... Még most is ráz tõle a hideg és sírógörcsöt akarok kapni tõle... Le is töröltem gyorsan...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PetruZ
Többen fanyalogtatok itt a Zatoichi-n, szerintem viszont jó volt. A film maga tisztelgés a '60-as években készült eredeti és azok késõbbi folytatásai, tévésorozatai elõtt, a "béna" vér szerintem teljesen szándékos volt. Kitano film, úgyhogy egyrészt elég komoly részek is voltak benne, meg olyanok is, ahol folyt a könnyünk a röhögéstõl. Megjegyzem, angol felirattal néztem, nem tudom, milyen a magyar (ha van egyáltalán), de angolban nagyon jól ültek a poénok is.
Szóval szerintem: 8/10.
Rosco
Hali,

Holnapután 2 CD-s verzóhoz tud valaki feliratot?

köszi
Rosco

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Bandew
Én moziban láttam elõször, szal nekem már lehet. :-D

Loál János
Iszonyat sok usernél láttam, asszem én is leszedem.

De nem nézem meg!

Bandew
Én letöltöttem DC-rõl, mert mázlimra pont egy olyan usert fogtam ki, akirõl 100-al töltöttem. :-D

CSOCSO
nah esku?? honnan van meg?😊
FREAK
fiataloknak készült, tetszett is nekik

Riszpekk

PREMIERE1
Mona Lisa mosolya
-----------------
5/10, mert elég gyengus Julia Roberts film!

Zatochi
-------
Ezt is láttam ... Néha azt hittem egy régi Clint Eastwood filmet nézek.

Van Helsing
-----------
Hagyjuk!

Saints and Soldiers
-------------------

9.5/10

Egy objektív háborús film. A németek nem feltétlenül nácik, egy hihetõ változatot kapunk a malmedy-i mészárlásra, jók a szereplõk, jó az operatõr, jó a sztory, bár háborúsban nehéz újat alkotni, ha nem sorozatot csinál az ember. NAGYON ajánlom mindenki figyelmébe, akinek az Elit Alakulat bejött!!!

Amúgy így kezdõdik a film:

MEDAL OF HONOR
PRODUCTIONS
PRESENTS

😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Amerikai Szépség popcorn film

LOL😊))
Sephi
Belleville randevu -

Szohoz nem jutok. zsenialis volt. Nem akartam hogy vege legyen. Egyszeruen hogylehet ilyet kitalalni? Amikor a oreg neni elmegy bekat fogni aszitem lepordulok az agyrol. Ez nem vigjatek de nem is komoly film. 10-est erdemel mindeki azi ezen dolgozott. Ezt a storyt bazz. Es a zene!
Csak kar hogy ilyen rovid 😞

Bandew
JAPÁN
Elég béna film volt, és nagggggyon unalmas (tényleg az). Néha voltak benne szép képek, de semmi több. Amúgy a címnek semmi köze nem volt a filmhez.
1,5/10

Bandew

FREAK
hát nézd, ha sokat kefélsz, belefáradsz, szóval ez mindennel így van 😊

Riszpekk

Bandew
Hát ez az. Egyáltalán nem mûvészi, de a sok barom azt mondja.

Bandew
Amúgy film ügyileg teljesen mindenevõ vagyok, és mindent megnézek, még amirõl tudom, hogy szar lesz akkor is, mert amíg nem láttam, addig nem alkothatok róla véleményt. Ha pedig a film szar, akkor is megéri végignézni, mert azzal csak több tapasztalata lesz az embernek.
Bevallom, minél több filmet látok, annál kevesebb film tetszik csak igazán. Ez nem tom jó-e vagy rossz, de ez van.