Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" texasi láncfûrészes ehhez képest tündérmese...Ez a film beteg...ez a film király."
Magam se fogalmazhatnám meg szebben 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Valami istentelenül király horror.
Eddig a Hellraiser sorozatot tartottam a csúcsnak, most már ezt.
Pedig nem is amcsi film, hanem francia.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
!!!SPOILER!!!
Mindenesetre az tetszett ahogy a biztosítási nyomozót beszopatta, meg az ejtõernyõs trükk is 😊
Aki könnyû kis nyomozósdit akar látni annak tudom ajánlani.
8/10 /kizárólag a csajok miatt/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
EZ egy legenda, kb. mint mifelénk a csodaszarvas és ennek megfelõl képi és cselekménybeli megvalósítással tárja elénk egy nép egyik legõsibb eposzát, lát el bennünket olyan modanivalóval, amit mai ember már nehezen emészt meg (pláne ha nem kínai).
Szerintem egy kisebb csoda, fõleg a mûvészi megvalósítást tekintve.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem szeretem...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jet Li papa meg már öregecske egy kissé és a Hollywood-i filmjei miatt erõsen megkopott hírnevét meg kellett erõsíteni. Sztem árukapcsolás is volt a dologban: az õ nevére nem csak a keletiek mennek be a mozikba, hanem mások is, így a keleti stílusban készült film is eladható (lásd pl. a Crouching Tiger, Hidden Dragon esetét a díjesõvel és Chow-Yun Fat-tal). Teszemazt, ha a stáblistán csak Donnie Yen, Tony Leung és Maggie Cheung neve szerepel, az ínyenceken kívül mást nem is nagyon érdekelt volna.
Egyébként az imdb-n is nagyon jól szerepel, 8.2-es az átlaga és én is ennyit adnék rá. Szerintem jó film.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Most megnézném, mert istenkirály az tuti!!!!!!!!
Hibátlan film, iszonyatkirály zenével és Kevin Spacey utánozhatatlan játékával, poénjaival...
Fura, hogy nem jött be. Nálam alapfilm.
Egyszerûen nem kell neki. Kb mint a Tom&Jerrynél.
Összesen kb 2 másodpercnyi duma van benne, meg ének. De ezek egyáltalán nem fontosak.
AMúgy ha valahonnan letöltöd, nem kell hozzá felirat. Csak gondoltam szólok, ne keresgess feleslegesen. :-)
Nekem fõleg a zenéje kõ, de a DC-n lévõ srác, valahogy ellenzi, hogy töltöm, mert folyton leállítja. A kis
!One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Istenkirály rajzfilm!!! Mindenkinek ajánlom!!!
A razok ollllyan durvák, hogy végigröhögtem az egész filmet. Jó poénok, iszonyat jó zenék, egyszerûen tökéletes. Nem igazán gyerekfilm, de nincs benne semmi durva.
A keleti kúltúrát bemutató dokumentum/akció film😊
Ha nem európai lennék, valszeg jobban élveztem volna...
Szépnek szép jelenetek, de erõsen eltúlozva és túlmisztifikálva a harcmûvészeteket
Jet Li a szokásos formáját hozza.
5/10
Tényleg! Ez a nõ hogy a francba tartja ilyen jól magát??? Már 38 éves, de 10-et lazán letagadhatna. És nem smink miatt!
Valóban nem egy nagy szám film, de hogy egy 1/20-ad rangú szar Disney TV-rajzfilm jobb lenne nála, azt kétlem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem is tudom hogy kezdjem. Talan ez az egyetlen film amit ugy neztem vegig hogy nem asitottam egyszer sem. Ez kerem nem egy kozonseges baromsag volt hanem egy baromi jo storyval megaldott eszmeletlen jo akciofilm volt. Volt benne minden! Humor , szerelem es akcio. Velemenyem szerint ez erosen veri az X-Man es Spiderman filmeket mert nekem ez 100-zor jobban teccet. Alig varom a holnapot mert megyek megint megnezni. Mondom eszmeletlenul jora sikeredett. Minden egyes szereplonek megvolt a maga hatasa es szemelyisege. HP humora 10 pontos! Volt hgoy konyekkel rohogtem a hulye beszolasain.
SPOILER ON
Ket dolog volt ami zavart a filmben. Az egyik az hogy amikor meg az elejen HB rohan a szorny utan es kiiernek az utcara. Na most. Varosban jaccodott a jelenet emberek voltak az utcakon megis az autok ugy mentek az uton mintha rally verseny lett volna. Varosban mar a 50 km/h is gyors nem hogy az a 100 km.h amivel azok a kocsik mentek. Erre azert figyelhettek volna a rendezok. A masik az hogy szerintem kicsit eroltetett volt mar az a jelenet amikor HP feleleszti azt a orosz hullat. Bar igaz hogy a kepregenyben (mar aki olvasta tudta) benne volt egy ilyen jelenet. Talan a rendezo mindenre ki a akart terni?
SPOILER OFF
Egy szo mint szaz nekem eddig ebben az evben ez a legjobb film amit lattam es mar alig varom a 2006-ra esedekes masodik reszt.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Szerintem baromi unalmas a kapitány és katona,nem egy nagy sztori. 10/3
Az oroszlánkirály viszont tetszett, jók benne a beszólások.
10/6,5
Már az elején az ének is király volt: Hû az anyja, fokhagymás lazannya...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szerintem a Shrek elsõ részének szinkronja elég jól sikerült, és én nem az eredeti szinkronszínészek hangjára vagyok kíváncsi, hanem a poénokra 😊
Ha a szinkronosnal Dorner Gyorgy lett volna a szamar hangja (mint altalaban az szokott lenni Eddie szinkronja), akkor biztos jobban tetszett volna.