Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal de sokkal tobbet rohogtem , nehol konyekkel , mint az elozo reszen. 10 pont a humornak es 10 a megalkotasnak. Isteni lett 😊))))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
aktivban a kis csaj be is harangozta: 10 év mulva a tudosok szerint világvége lehet. majd felrakja a mosolyt és el kezd mesélni vmi más baromságot 😄DDD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Megalol lehet (kolegám mesélte). Mögöttük fagy meg minden mert hirtelen hõmérsékletváltozás van és hõseinek rohannak a fagyás elõl...
Ennyi nekem elég is volt ebbõl a filmbõl.
És hálivúdban csakkokóznak tovább.... :-DDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
de a csak a szex c. film nezhetetlen😊 en a kozepeig lestem aztan meguntam azt a szart...
probáld angolul ha a magyart már ennyire töröd 😄 szerintem többen megértjük
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
kezdem unni ezeket a filmeket..foleg hogy csak a rockot ismerik.. mondjuk a dizsis resz mar nezhetobb volt de ott is benyomtak a rockot.. hat bazzeg ezek hulyek.. nehol rendesen lejarattak europat.. de azert elment a film.. fogjuk ra hogy jo volt.. egyszeri nezesre tokeletes😊
bar a jenny csajszi az dog volt...😊 mieke nem rossz.. a legjobb pedig az elejen a kis kurva😊 no mindegy😊
Aszem ez ev legnagyobb csalodasa volt szamomra. En mar nagyon vartam ezt a filmet es sajnos egy nagy 0 lett. Jonny nagyon jol jaccot es majig a kedvenc szineszem de maga a story borzalmas volt. Igaz a konyvet nem reg olvastam es tudtam hogy a film nem lesz olyan jo de akkoris vazz. Meg a vege sem volt az ami kelett volna. Ez nem is horror volt hanem egy thriller... paahh 😞((
folyamatosan "elõremegy" a hang videófájl (AVI, MPEG mindegy) lejátszásakor, és a lejátszás is akad. Már egy rakás playert kipróbáltam.
Mi lehet a gond?
Köszi!
Rosco
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Tommy Lee Jones Richard Crenna helyett
Benicio del Toro Sylvester Stallone helyett
Oregon Washington helyett
Alexander MacKenzie Brian Dennehy helyett
Kosovo Vietnam helyett
De a sztori tök hasonló...
...ne gyere erre EL!!!
SZégyelheted magad!!!

:-D
Legyszives moderald mar magad bazdmeg! 😊))))))))))))))C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagggyon kira film, igaz kell hozzá idegrendszer, mert néhol kicsit vontatottnak tûnhet (csak tûnhet, de nem!!!).
Egy furcsa fiktív világban élõ emberek szenvedései, amik igen könnyen elkerülhetõek, ha az ember nem lenne begyöpösödve!
Zseniális!
7,5/10
na azt nem értem, hogy ebbe mi volt a jo? olvastam a DVD- dobozon, hogy milyen jo, vicces film meg minden...... megmagyarázná nekem annak a filmnek a lényegét, már ha van? végül a felénél eluntuk rajta a fejünket, és kikapcsoltuk, de eddig max. 2/10-et kap...........
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
van 4 epizódos kiszerelés is, az is kb. 4 rugóra jön ki
én is leszedtem mindet, de egyrészt az hullafos minõség, másrészt letöröltem 😄
Riszpekk
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Tom&Jerry a legkirályságosabb rajzfilsorozat az egész galaxisban!
Riszpekk
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!