Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
inkább egyszerû, mint egy vasúti fütty 😛
(sry, de nem mûxik a válasz gomb Oprea alatt
)
Ne legyél már hülye! Azért mert valakinek nem jön be a kill bill2, az azt jelenti, hogy szappanoperákon nõtt fel?
😊
szégyen gyalázat, de még nem láttam Tarantino 1. filmjét...
5/5
Egyébként meglehet nézni természetesen az elsõ helyen van már Amerikában a nézettségi listán, és pont ez volt a célja ennek a filnek, hogy blockbuster legyen. (Elég ha csak a korhatárra nézünk (PG=parental guide) az se magas.) Na egy szó mint száz, nekem tetszett.
Szerintem már a Van Helsing elõzetesébõl is kiderült, hogy nem a realitásra fog menni a film, hanem a látványra.
-hol van az a szakadék itt Budapest környékén, ahol egy hintó egy teljes percig tud akadály nélkül zuhanni?
-hány literes egy hintó benzintankja, amitõl akkorát robban mint egy amerikai rendõrautó a keresztezõdésben?
-mióta lehet emberi testekkel kõfalat bontani?
-mennyit kokóznak naponta Hollywoodban?
-stb
Riszpekk
ui.: nekem meg tetszettek a farkasemberek és pont 😊
ilyen szarul összedobált CG jeleneteket rég láttam már, azt leszámítva, hogy a képen történõ dolgok 90 százalékára nincs értelmes magyarázat, még csak nem is hiteles
egy korrekt jelmezzel jobban jártak volna a szarul renderelt farkasemberek helyett
Riszpekk
Egyébként én is Aliennel értek egyet. Még nem láttam a filmet, de nincsenek olyan elvárásaim vele szemben. Nekem bõven elég a látvány, és a hangulat amit a mozi nyújt, nem kell hozzá magasröptû filozófia. Csak simán szórakoztasson.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ízlések és pofonok...
Ha nem lennék baszott fáradt, izomból reagálnék erre a mondatra, de így csupán egy nagy LOL-t tudok rá adni!
Viszont ennek fényében fel nem tudom fogni, mi nem tetszett az LSG-ben????????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
elég kemény film

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
pár hete olvastam róla, valahol Bukarest közelében van
Riszpekk
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Riszpekk
Különben Tepes sírhelyét megnézném, de az még Erdélytõl is kicsit odébb van... Mindenesetre hangulatos lehet.
Riszpekk
Nem baj nem is erdekel a lenyeg hogy ez a film olyat kepet fest errol hogy jaj es majd a hulye kulfoldiek ozonleni fognak megnezni es kurva nagyot fognak csalodni. Egyik haverem kiment kanadaba es sok emberel talizot. Na most a nagy reszuk amikor meghalottam hogy Erdelybol van elso kerdesuk az volt hogy jart e mar a Dracula kastelyban meg ilyenek...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szerintem ugyanúgy elcseszte a filmet a sok duma, mintahogy a Kontroll-t is a végén eröltetett "mûvésziesség".
Tehát az a film, amiben nincs akció, csak túlnyomórészt "duma", az csak rossz lehet.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mátyás király csukatta börtönbe 😄
stolker rola mintázta drakulát, akit azért volt dracula mert a családcimerében egy sárkány volt (dracula), én igy tudom a sztorit 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kb olyan stilus mint az extraordinary emberek? mert akkor csak itthon nézem meg 😄
õ maga is így végezte, karóba húzva mutatták meg a szultánnak, inne ered "Drakula és fakaró" története
Riszpekk
Aszonypajtas nekem aszonta hogy ha meg egyszer elviszem egy ilyen jellegu filmre akkor bucsut mondhatok a kapcsolatomnak 😊))
Poén meg kb. egy nagy nulla volt. Egyedül a Mai Pei-es rész volt poénos, meg néha elszortan lehett taláni egy-kettõt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"