[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Running scared - 7/10
Ha vki azt mondja, hogy nesze, itt egy film, tökjó akció és Halálos hajsza a címe, biztos elhajtom anyukájába :))))
Szerencsére engedtem a kiváncsiságomnak és nem bántam meg.
Bár akciófilmnek nem igazán lehet nevezni, hiszen nem repkednek az autók, robbannak fel kerületek és lövöldöznek csípőből duplacsövű gatlingből benne. A film inkább a lelki feszültségteremtésre apellál és elég jól teszi azt.
A sztori nagy vonalakban: egy leszámolás során megölnek pár rendőrt egy pisztollyal, amit emberünk (Paul "Halálos iramban" Walker - a nyakamat rá, hogy az Ő főszereplése miatt találták ki ezt a "ZS" kategóriás címet a "tisztelt" magyar fordítók - követanyakukbaésafolyóbavelük) ahelyett, hogy a folyóba dobna, elrejt magánál, ami ezután szépen eltűnik és emberünk lényegében az egész film alatt ezt a fegyvert (és aki elvitte) hajkurássza.
Izgalom ettől eltekintve van, nem is kevés, talán amiatt éreztem kicsit kényelmetlenül magam, hogy a fegyvert eltulajdonító kissrác "enyhén" sokat keveredik bajba. Ha megnézitek megtudjátok, nem lövök le semmit, de tényleg, ez már kicsit sok volt nekem, ami azzal a sráccal történt egyetlen éjszaka alatt :D
Tehát okos film, izgalmas film, badarság kihagyni.