Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
Értem.

(De nem értek egyet. 😄)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Én nemrég néztem meg, de mivel eddig nem érdekeltek az ilyen gyilokhorrorok, meglepett a befejezés, és tetszett a film. 😄

Voltan
A Magasfeszültséget néztem meg tegnap. Ölég gagyi volt. A befejezése olyan tiz évvel ezelõtt marha jó lett volna, de igy már a felénél tudtam, hogy mi lesz. Üres, sz*r szecskahorror, amiben a sztori hiányát ketchuppal pótolják.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bandew
Pl a Halál-Nagyi, vagy amikor irodalom órájuk volt, és Donnie elkezdett okoskodni az elméletével, az nem volt jó.
Tipikusan az amerikai erõlködést érzetme benne, de ezeken kívûl tényleg nagyon jó volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Mint az eddigi összes 'idõzavart' sztoriba, ebbe bele lehet kötni.

Erõltetés alatt mit értesz?

Bandew
Donnie Darko

Tetszett a film. Jó sztori, nagyon jó zenék, kellemes hangulatot ad. Viszont a néhol ellentmondásos a sztori, és van pár erõltetett rész benne.

8/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

szegény te... akkora rakás...-t 😊
DONGUBA
en most nezem a texasi lanfureszest dvd-n

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
én is megnéztem most a T2-t (szintén az SE változatot) házimozin, sztem is még mindig hatalmas film, és az is marad. nekem a terminátor filmek közül a 2 jött be a legjobban

shaba23
húúúbázmeg 😊
Mike
Miemlxik-e vki mi volt annak a lenygel filmnek a címe, amit kb. A ravasz az agy mintájára csináltak, egy fickó állandóan sírt ásott magának, a haverjai folyton kábitoztak, egyszer éppen rendõrautót is húztak. Vmilyen pénz körül forogott a dolog, a sírt ásó srác szemüveges volt, a vége felé akik ki akarták nyirni, összevesztek a ruhájukon és a piros pulcsis lelõtte a jól öltözöttet
HBO-n ment

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Davidus
Hátfõ este Interjú a vámpírral volt a TV2-n. Még mindig a legjobb vámpíros film.

V9ykn8_TZL0

Evil
Tegnap este a Terminator 2 SE volt a dvd lejatszoban.Meg mindig nagyon kira film, bar az 1 jobban bejott, valahogy a terminator nekem gonosznak maradt meg.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

RelakS
tv-je válogatja. 16:9 esetén van amelyik a 4:3-mat összenyomja, van, amelyik csonkítja. Visszafelé irányban garantált a fekete csík szvsz, de ha ügyes a tv-d, vagy a lejátszód, akkor torzítva, de többet fogsz látni.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Adam5
a múmia, a múmia visszatér

Tikal
thomson panasonic JVC, ezek között gondolkodom, és nem olyan sokat dvd-zunk, szoval ha más nincs, akkor marad a hagyományos 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ha sokat dvdzel akkor 16:9

Tikal
egy 16:9-es TV-n a rendes tv musor 4:3 milyen? ugy értem elnyujtja a tv?

és forditva egy normál tv-n ami tud 16:9-et, mikor átkapcsolok rá, tesz csikot fentre és lentre?

csak mert most nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb TV... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
huuuuuuuuuuu da majer vagy ocsisajt... ezentul csak hupikek torpikeket fogok lesni..bar lehet hogy 1 napig gondolkoznom kell majd azon hogy ki volt akkor a gonosz...
Laalee
mert agyvérzést kapsz

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

shaba23
Equilibrium
a.carkey
How To Deal
7.5/10

Egy aranyos film egy házasság köré épített szálakkal! 😊 (Mandy Moore és a fél West Wing stáb.)

Chasing Liberty
7.5/10

Szintén egy aranyos film. Az elnök lánya megunja a Fehér Házat és a kötöttségeket, majd Európába megy és ... (A vált. kedv. ez is egy Mandy Moore film.)

Mindkét film igen - erõsen - jó zenei anyaggal rendelkezik.

A medve nem játék.

CSOCSO
miert is ne?
RelakSfromhome
Hehe, tényleg NAGYON cool cucc 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jano
Az imdb-n 7.3-en áll.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Már esett szó errõl a fimrõl, itt, topikon belül. Nekem baromira tetszik. Archiváltam is. 😊

Sadun Tryst
én nem is oly rég néztem meg az Equbilium-ot (asszem így írják)... elgondolkodtató és komoly film. igaz vannak benne nagyon "fura" részek is, de azokat leszámítva mesteri a film. csak ajánlani tudom... 😉

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

BADE
próbáld így:
http://www.theforce.net/theater/
aztán all films/BATMAN: DEAD END

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sephi
Nem megyen a link jouember...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BADE
Rövidfilm,de nagyon brutál😊
http://www.theforce.net/theater/nonsw/batman_deadend/index.shtm

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

fifi
Sötétkamra -nagyon szomorú film, de nem volt rossz.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Szvsz is 10 szal nem az a bajom 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
9.3, mert 9.3, bár úgy látom, volt 1 okos ember, aki 2 (kettõ) pontot adott rá. A legtöbben 10-re voksoltak.

Sephi
9.3 mert csak 95 szavazatott kapott... Vagy most mi?

Loál János

Laalee
tsotso ne nézd meg nem ölnek meg benne senkit 😄

Laalee

Laalee
szerintem te se eröltesd az agyad ezen a filmen 😄

CSOCSO
nah tessek.. aztan a vegen vegulis vegre felmegy a csajszival
CSOCSO
annyi a lenyeg hogy van az a csavo.. aki mar nemtom miota otyt van lent es sose jon fel..tiszta idiota bekattant a csavesz aztan meg embert is ol de sajat maga ugy latja mintha mas csinalna..amugy szarsag a film es kesz😊
Talan ezert is olyan jo, mert csak egyszer nezheto :>

Na mindegy... A lenyeg hogy jo! 😄

En is ma neztem meg egy haverral es ugy alltunk fol, hogy ez egy kurva jo film!!! Nagyon nagy!

Sajnos csak egyszer nezheto igy 9/10 😄

a.carkey
Zseniális film!

A medve nem játék.

a.carkey
The Butterfly Effect

Tényleg iszonyat jó film!

Mondjuk kár volt összehasonlítania valakinek a Timeline-nal - tök más, bár a téma "idõutazós beütésû" szintén -, ennek ellenére, mégis inkább a "Groundhog Day" ("Idétlen idõkig") "Final Destination" filmek (fõleg a 2.) ("Végsõ állomás"), a "Donnie Darko" és a "Bedazzled" ("Bájkeverõ) valami féle mixéhez hasonlíthatnám, persze valami hihetetlenül jó rendezésben, forgatrókönyvvel és ötletekkel, szóval hogyan is lehet egy egész életre kiható "cselekményt" átalakítani, változtatni, persze úgy, hogy többször nekifutunk, de valahogy sohasem tökéletes, vagy mégis?

9/10

A medve nem játék.

Bandew

Blasta
Sõt, én nem is létezem, csak egy AI vagyok :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Most esett le, hogy nem is láttad a filmet.
Egyik részt sem 😄DDDDDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Kamuzol mint a gép :-DDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mivel az elsõ részben nem voltak párbaszédek és nem volt sztori, így ott semmiképpen nem jöhetett elõ

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Kíváncsian várom a vol. 2-t, mivel (bár úgy érzem rendkívüli hasonlóságokat mutat filmbéli ízlésünk) az 1 nem tetszett ANNYIRA, mint sokaknak. De gyanítom, hogy a 2 után némiképp megváltozik a véleményem, ha valóban elõjönnek a Tarantino-féle felesleges dumák, stb.

Valószínûleg azonban továbbra is a Reservoir Dogs-ot fogom az etalonnak tartani, ebbõl nehezen engedek! :o)))