[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tartottam ma egy kis HD filmnezest...
az elso film egy termeszetfilm volt.. BBC-n bemutatott PLanet Earth 8. resze ami a dzsungelekrol szolt...
aki teheti HD ban nezze meg.. szvsz fontos.. latvanyilag neha odabaszott.. olyan szep felvetelek voltak a filmben hogy alig hittem el.. nagyon kivancsi vagyok hogy hany napig ( hetig?) vettek fel egy egy jelenetet.... egyszeruen elkepeszto mikor a hangyabol kino a gomba, meg ilyenek... mindenkinek kotelezo!!! lenyugozo a latvany HD ben!!!
hozzatennem hogy a hegyekrol szolo film ( kettes szamu) annyira nem volt valami nagy cucc.. eddig ezt a kettot lattam de szvsz meg ma este meglesek egy masikat..
a masik film a Matrix volt.. a film meg mindig cool, es ahhoz kepest hogy milyen regi, HD nak is gyonyoru volt ( pl a braveheart, ami persze jooooval regebbi.. de HD ban nem volt olyan huuuu de szep...)
A lenyeg hogy beszarasul nezett ki a film.. olyan dolgokra figyeltem amikre eddig meg soha.. ( pl hogy milyen dolgok voltak a monitoron... hany gep volt neo asztala alatt... stb stb stb... es hogy mennyire gusztustalan morpheus arcan a bor:D
HD RULEZ!!!!