Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nagyon-nagyon nem értek ezúttal egyet Blastával, ugyanis - ellentétben az elsõ résszel - pont itt jöttek elõ a tipikus tarantinos párbeszédek, humorok, és azért sztoriban meg úgy gondolom végképp ne hasonlítsuk már össze a kettõt, mert nem egy kategória - és nem az elsõ rész javára...
Nem erre számítottam, de nagyon elégedett vagyok, személy szerint örülök, hogy ezúttal az akcióból egy kicsit vissza lett véve (egyedül a zenében érzek visszaesést).
Emellett örülök annak is - szintén csak szembehelyezkedve másokkal - hogy a film ketté lett vágva: annyira más hangulatú a kettõ, hogy én pl. ötültem, hogy QT ilyen ügyesen átbaszott minket.
Nálam mindkettõ 9/10, de összességében simán a kedvenceim között van - akár együtt, akár külön (bár nem szeretek tíz pontokat dobálni)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az is igaz, hogy a Kontrollról már olvastam elõtte(nem az elemzést), így már eleve olyan szemmel tudtam nézni, ahogyan "kell".
Tudni róla, hogy egy értelmes, tehettséges fickóról van szó, de mégis valami olyasmi történt vele FENN ami leûzte az alagútba!
A gyilkosságok mind-mind az Õ keze munkája, de mivel beteg, (skizo) nem Õ követi el...
A lényeg: ez egy mese a begyepesedésrõl, a céltalanságról, az eltorzult világunkról és még sok másról!
Hasonlít a mondanivalója a Fight Klub-ra!
Röviden ennyi
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem értem mit nem értesz a filmen😊Szerintem ennél pl. a Donnie Darko is bonyolultabb😊)
Koszi.
:-DDDD
Kérdezd meg tõle, semmi kedvem IQ fightereknek magyarázni az 1*1-et...
Hmm... Az elsõ rész sztem jobb volt. Meg hosszabb....
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Koszi!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ATYA ÉG
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Jaj de edes vigjatek volt! Komolyan teccet! Akinek nem jon be a tipikus szerelem mindehol tema meg se nezze 😊 Meg jo poenok is voltak benne!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
amugy van ertelme a filmnek.. de en mas filmet csinaltam volna belole...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
EZt a filmet mindenkinek ajánlani tudom!
9/10

Pedig a fsz, gyereket eddig nagyon rühelltem! No mától nem.
Ajánlom a filmet mindenkinek./akit megfogott a Donnie Darko azoknak megkötelezõ/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tarantino szerintem abszolút nem jó rendezõ, csak egyszerûen kitünt a "másságával", és a naturalista ábrázolás-módjával.
Nos oten ultunk le megnezni a filmet. A film haromegyedenel ketten elaludtam masik ketto elkezdett kartyazni en meg neztem amig neztem de kikapcsoltam. En megerem hogy a film a 250 legjobb filmbol a 128-adik helyen all meg mindenki dicseri es oscart is kapott... de magyarazza nekem el valaki hogy ebben a filmben mi az erdekes?
Én az elsõ részén sokkal jobban szórakoztam!
Ennek már tényleg vajmi kevés köze volt Tarantino szarkasztikus stílusához és humorához!
Nem volt rossz film, csak az elsõ szerintem sokkal többet hozott mind akcióban, mind sztoriban, mind poénokban, mind ZENÉBEN!!!!!!
Persze egyben kell megnézni a 2 részt, úgy az igazi, de akkor így fogalmaznék:
A film elsõ fele sokkal jobb!!!
Még mindig nyihogok 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Iszonyat jó film volt ez is, bár sztem az elsõ jobb volt.
9/10
ezt mindenki leirja? ez volt a lényeg: a tulzás 😄
timeline egy fos ahhoz képst amit vártam, nálam 3/5, alig vártam hogy vége legyen 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''