1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    tudom, hogy leragott csont de azert:

Spiderman 3

Hat...elso resz tetszett, masodik nem annyira, harmadikon orditani tudtam volna. No nem az oromtol...szamomra erthetetlen, hogy elcsesztek...parker mar a faradsagot sem vette, hogy kigyurja magat, mint az elso reszbe, vagy mar mindenre effekt kell? [plane, hogy egy joval erosebb pokicat is alakit]...de a fo gond nem ez. Akcio dus filmre gondolna az ember, de leszamitva 1-2 jelenetet csopogos, sok-sok felesleges parbaszedek kozott fel-fel bukkan nemi akcio. Az utolso nagy akcio kb. vegig a zuhanasrol szolt. Annyira untam...raadasul 3 fogonoszt egy filmbe nem lehet betenni...illetve be lehet, de tul sok, inkabb 1 fogonosz, de azt jobban megismerni, mint 2mondatban 3 fogonoszt...

Ha jol olvastam lesz 4. resz is... eddig sem izgatott annyira, de innentol fogva meg ennyire sem fog

Szemelyes velemenye volt igy a pok fanok ne tamadjanak. Biztos sokan vannak akiknek tetszett es ezt elfogadom. Nekem nem. Elso resz viszont jo volt anno.

---> 2/10 [nemtom miert adok 2 pontot, ne kerdezzetek:)]