Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
akkor 1
bocs
hi
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
(ezt is csak mert Veled egyezkedek és jó kedvem van épp :-DDD)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hat nem egy rosz film de nem is az a hu de kurva jo. Olyan kozepes. Nekem mostanaba Ben Aflek maniam van szal ami vele van muvi azt mind megnezem csak kar hogy ebben nem o volt a foszereplo 😊
Az egy hulladék!
Ráadásul túl hosszú hulladék ! :-D
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nagyon szép film, gyonyoru képek, minden klappol 😊
5/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na én nem foglak hagyni!!!

forgot about it...
4/5

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nem tetszett, és HAGGYATOK!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
pedig nagyon tetszett ahogy beteg a csavo es lanya miatt osszeszedi magat..no mindegy....
Ha pedig hozzávesszük azt a nevetséges és szánalmas ideológiát is, amit bemutat és közvetít a film (18-20 éves emberek képtelenek felfogni, hogy nem a felnõttek az ellenségeik, haenm az egyén szabadsgát csorbító, elnyomó szélsõséges hatalom birtokosai), akkor pláne szomorú, hogy így elbaszták 😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
EZ A neve:
dmd-matrevfs-cd1.avi

Valahogy eltávolította a képbõl Cage eredeti orvosát és beszervezte ezt a kamu doktort, aki a kamu gyógyszert írta fel neki, közben arra bíztatta, hogy vegye fel a kapcsolatot a lányával. A csaj szintén Cage társának utasításait követte.
Õket (mármint a dokit és a csajt) Cage "munka"társa bérelte fel, hogy segítsenek neki átverni Cage-t.
Még azon is filóztam, hogy az a mókus is csak kamu volt a történetben, aki végül "belerondított" a képbe; akit a reptéren húztak meg és végül kicsit megpofozta õket.
Vegulis mi mas lehetne minthogy a kicsaj oszejaccol a haverjaval es igy szivatak meg ot is mint o masokat 😊
Matchstick.Men - Trukkos fiuk... hat... ez most tok erdekes... lehet hogy irtozatosan faradt vagyok (most fejeztem be a filmet az iment) de ez nekem akkor is kicsit magas😊 LOL... eletemben nem volt meg ilyen egy filmnel...szoval... nemtom ki latta.. aki nem latta annak lehet hogy spolier veszelyes a dolog...
de aki latta az mondja mar nekem el hogy akkor most ezzel a kiscsajjal mivan?? mert amikor odament az anyjahoz.. akkor hirtelen azt hottem hogy a kiscsaj nem is letezik csak olyan beteg hogy bekepzeli, vagy mittom en..de aztan mikor meglattam a szonyegboltban..arra gondoltam hogy frank meg a doki is oszejatszott cage ellen.. VAGY MIVAN??...tehat hogy az nem is az o lanya...
hat ez az agesz tok fura..es sajnos igy rohadtul nem tetszik a film! pedig eskuszom a film egy reszeig ROHADTUL bejott az egesz...
tegnap meglestem a segalos filmet.. 2003 as.. nemtom a cimet.. valami beast os..hat elegge szar...sok baromsag volt benne..valaha meg birtam a csavot...de ez ultraszanalom film volt
El lehet rola mondani hogy veri az utobbi idok minden egyes idoutazos temaju filmjet. A Timeline ehez kepest egy nagyrakas szar. Ez a film egy ember eletet mutatja be es hogyan kepes viszautazni a multba es ugy manipulalni hogy a jovo jo legyen. Sajatos stilusa van a filmnek es tobszor is kirazott a hideg. Eszmeletlen jol es kreativan van oszerakva ugy hogy egy hulye is megertse! Megis elgondolkodtato is lehet.
2004 eddig legjobb filmje szamomra! Kurva jo!!!