Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem sem jönnek be a horrorfilmek, mert nem tudok annyira izgulni rajtuk (csak filmek...?). Egy viszont nagyon odab@szott, amikor láttam: Halálhajó (Event Horizon). Na, ezen tényleg megijedtem egyszer-kétszer.

Esrohnoil
Brotherhood of the wolves-ot látta vki? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Alien
na igen, nem semmmi 😊)

FtranX
jaja! érdekes, ahogy a kamera átmegy a csaj lyukas fején! 😄

Alien
Halálhajó is nagyon jó film.
Ezeket láttátok?: Wrong Turn
Szellemhajó (Ghost Ship)

láttam volt szó a Jelekrõl, na az is jó film szerintem.

Tegnap néztem meg a Gothika-t. Érdekes film, a végén egy kis fordulattal, szerintem érdemes megnézni.

Alien
a Jeepers Creepers elsõ része nekem is tetszett, elég jó, viszont a másodikat elszúrták szerintem az már nem olyan jó, sõt...

Alien
jaja láttam, tetszett nagyon!😊 félni nem féltem rajta. Kedvenc jelenet: amikor az öreg elkezdi ütni a padlót a botjával, hogy kihivja a Leatherface-t. Meg az se semmi amikor az elején a csajszi kinyirja magát, utána hogy füstöl már a szája, ehh😊 Na meg a sheriff faszi se semmi.

Alien
Én azon kevés emberek közé tartozom, akinek nem tetszett a Hatodik Érzék. Eddig kb 10-bõl 9 embernek tetszett aki látta, nektek bejön az a film?

FtranX

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Bandew
Õõõõ ja ezeket mind tudtam, kivéve az elsõ filmjét. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LittleL
majd egyszer megnézem, köszi..

(na má megint álmos vagyok)
tûzök is..

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

FtranX
nézz utána! nem igazi 😊

FtranX
arról szól, hogy egy kutatócsapat elvész az afrikai dzsungelben és utánukküldenek egy újat, de õk is belefutnak a kannibálokba

LittleL
Az nem egy betiltott film?

mirõl szól, nagyvonalakban.?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Jano
Jól hitted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

shaba23
Más Világ is hasonló mint a 6. érzék
FtranX
Téynelg láttátok már a Cannibal Holocaust-ot? Elég borzalmas film. Ráadásul úgy néztem végig, hogy azt hittem igazi felvételeket látok.

LittleL
Ja ugynaz rendezte a 6. érzéket, mint a Jelek-et,
M. Night Shyamalan, egy indiai származású rendezõ.
Csupa ilyen filmeket rendez, az elsõ filmje, egy amatõr horrorfilm volt, rajt van a Jelek extrái között.

Arról szól, hogy egy kis távirányítású autót beöltöztettek idegennek, és az felfalja a rendezõt. DDDDD

A sebezhetelent is õ rendezte.

Bandew
Na és a Hatodik Érzék? AZ még tuti.
Lesz ennek a rendezõnek (leírhatatlan nevû :-D) egy új filmje a The Village.
Abban lesz egy titokzatos erdõ, melyben furcsa lények lesznek. Szal sztem az is elég para lesz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jano

Bandew
:-D

LittleL
Amikor oda tolja Mel a szekrényt a padlásfeljáróhoz,
na akkor végem volt.
meg amikor a pincében elkapja a gyereket. DDD

Jano
Igen, bár ez még vitatott!!

Instict
😄DDD

Bandew
Jaj hát ezzel az erõvel a Gyûrûk Ura is dokumentumfilm. :-)

Instict
jaja! pl a szétkaszabolós részt a Manson család mészárlásáról koppintották!

zaki
nekem dvd-n van meg, sztem marha jó film... én is beszartam rajta, amikor elõször láttam, csípom az ilyen filmeket 😊

Jano
Ja igen, sry!

Jano
Meg a Jason X!!!

Bandew
Szal eg ilyen patkánycucc megharapott egy mamit, és elszabadultak a zombik, majd egy bulin szétkaszaboltak mindenkit???

LittleL
Na és a Jelek -hez (fsz:Mel Gibson)
mit szóltok.
Én majdnem beszartam az ijedségtõl egyes részeken, amikor elõször láttam. DDD
kukoricás jelenet, levágja Mel az idegen ujját, támadnak az idegenek

Jano
Milyen szmájlit!!!!!!!!!!!

Jano
HAGGYÁ!!!

Igen, az!
Rengeteg helyen hallottam róla és nem csak a neten!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
A Hullajó????????????
Legalább szmájlit rakj ki könyörgöm! :-D

Nem igaz. Nem megtörtént eseményeken alapul, hanem megtörtént eseményeket mutat be!!!!!!
P. Jackson nagy dokumentumfilmes!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Te mit sem értesz ehhez, hülye rajzfilmeken nevelkedtél 😄DD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

LittleL
Na és a Halálhajó, vagymiarák
az is felkerülhetne.

Jano
Mektörtént eseményeken alapul! Bemonták a tévében is amikor megjelent!

Bandew
Õõõõ ez most vicc?

Bandew
Nem csak õk állítják, hanem rengeteg más oldalon, és nem csak neten hallottam róla.

Jano
A Hullajó véresen komoly, jobb ha tõlem tudod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Jano
Jaja, meg a Dárkness Folls!

Blasta
Én a Dzsípörsz Krípörsz-t is beraknám meg a Dead End nevû B kategóriásnak INDULT mestermûvet is!!!!!!!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ez hazugság!!!
Nézd már meg milyen emberek állítják abban a topikban, hogy nem igazi!
Azoknak én nem hinnék...

Bandew
KEDVENCEK TEMETÕJE???
Komolyan mondom, szerintem az félig vígjáték. De nem csak nekem, hanem annak is csinálták. Voltak olyan jelenetek, ahol egyszerûen nem tudtam elhinni, hogy ezt komolyan goindolják a készítõk. Kb mint a Hullajóban.

Instict
de szerintem az örök listavezetõ akkor is a Texasi LGY marad.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

LittleL
rangsorba kéne szedni a legfélelmetesebb filmeket

felkerülne még a :
Kör
Alien 1,2,3,4
Kedvencek temetõje
..