Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy nem tudom miért nem komálod Jimmyt, szerintem az egyik legjobb Hálivúdi színész.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Csak nem akartam leugatódni 😊
Durva jól szórakoztam!
A minap töltöttem le a filmet archiválás szempontjából, mert annyira annyira bírom.... :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
JC pedig jo szines es tehetseges (Pedig nem vagyok fan).
Alapfilm, megkérdezheted Blastát is. :o)))
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nem merek hangosan lelkendezni, mert félek, hogy csak rám volt ekkora hatással.
Vagy tetszett másnak is?
(pedig de utálom JC-t)
Egyszer jót szórakoztam rajta azt kész. A végén meg alig vártam, hogy kirohanhassak a nyálas vetítõvászon alól... :-DDDDD
TOmi bácsi az áruló, egyedül marad túlélõ a csata után, majd díszegyenruhában a császár elé lép és MARHA hatásosan leteszi a fegyvert a császárnak.
AKi akkor változik meg teljes mértékben, addig szart a dolgokba.
A csávót ott a harctéren fõbelõtték volna árulásért, nehogy parádézzon a császár elött a saját régi egyenruhájában amit megtagadott...
Persze.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A Gyûrûk Ura pedig fantasy.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Az meg hogy lekardozott mindenkit azt meg a KARMA -val magyarázta a nagyfõnök, mikor a hugával beszélgetett.
A végén meg mikor visszatér a csajhoz a faluba?... A gyûrûkurában is visszatért samu a megyébe a szõke barátnõjéhez és boldogan éltek míg meg nem haltak...
Ezt a részét teljesen átéreztem, sõt ha ez a film nincs, én magam viszem vászonra. :-D
Inkább az, hogy a végén életben marad a százados és visszatér a csajszihoz, meg hogy egyedül lekardoz vagy 6 szamurájt az elején (na persze), meg hogy minenki csodálja, mennyire fantasztikus harcos...
Szal ezek nem jöttek be, de amúgy jó volt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nagyon jó film lett VOLNA, ha nincs tele béna Hollywoodi klisékkel.
65%

A medve nem játék.
Pedig ez magában is megállta a helyét. (Semmi bajom a ROFTHEK-el, de azért némi verseny is lehetett volna ...)
+ Nézze már meg más is a Timelinet, Michael Chricton regényébõl ...
BLASTA:
Lopakodók 2 😊
Magyarországon vették fel (Döntsd el érdemes e továbbolvasnod!), borzadály színészek, dramaturgia, a jelenetek, mint egy Dolph Lundgreen filmben. A 2. rész az elsõ - tényleg jó film - megalázása. Az Európa Express és a rtles mit tudom én milyen "generáció" übereli ... 😊
A medve nem játék.
5 ös skálán képi világ 7 Gyönyörû helyszinek és jelenetek.
Úgyültünk neki a filmnek, hogy mit keres Tomkrúz japánba ... meg ugyanmá szamurájok... aztán másfél óra múlva se köpni se nyelni szindróma befigyelt. 1-2 jelenetem személy szerint el is érzékenyültem
.
Nem bántam meg azt a ráköltött pár100 forintot azthiszem.
és aki nemlátta pótolja sürgõssen!
5 ös skálán képi világ 7 Gyönyörû helyszinek és jelenetek.
Úgyültünk neki a filmnek, hogy mit keres Tomkrúz japánba ... meg ugyanmá szamurájok... aztán másfél óra múlva se köpni se nyelni szindróma befigyelt. 1-2 jelenetem személy szerint el is érzékenyültem
Szellemkutyát felénél félbehagytam, pontosan azért kezdtem el nézni mert kult filmnek mondták. lehet, ha végignéztem volna, megérteném, hogy miért.
Félelem és reszketés Las Vegasban - olvastam és láttam is már, mégis jól szórakoztat sokadszorra is 😄
Egyszer ezt szeretném "másállapotban" is megnézni.
Szellemkutya - végre megnéztem, jó film, de továbbra sem értem, hogy mitõl lett ekkora kult (6,5)
Mackó testvér - aranyos, egyszer nézhetõ, semmi extra. (5,5)
Én a múltkor olyan társaságba csöppentem, akiknek teljesen más volt a filmes ízlése és olyan filmeket akartak megnézni, amiket az életben nem néznék meg józanon. Aztán ipari mennyiségû zöld után durva jól elszórakoztam azokon is 😊
viszont a legcoolosabb amikor lent a hazban a charlie keri a faronkot vagy mit..aztan a golyoim..jezus.. hat ott majdnem tapsoltam nevetes kozben...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
By the perception of illusion we experience reality.
Azért ne misztifikáljuk a dolgot.
Egyik kedvencem az a film a második részét nincs kedvem látni, mert tuti fos lehet.
De az elsõ nagyon fasza volt.