1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Pofátlan (az angol címét nem tudom, talán a The Ring?)

Elöször azt hittem hogy valami gusztustalan vígjáték amiben viccet csinálnak az értelmi fogyatékosokból, de szerencsére a film hamar rácáfolt erre (kb úgyanagyit lehet mosolyogni rajtuk, mint röhögni velük együtt) :) A történet néhány South Park nézőnek ismerös lesz. :) Főszerepben Johnny Knoxville, egy szeretni való kis édes vígjátékban :)

Szerencsétlen főhősünknek ki kell rúgnia a cég régi alkalmazottját. Megesik rajta a szíve, így hát foglalkoztatja a kertben, házimunkára. No ,de a szerencsétlen rosszkor nyúl be a fűnyíróba, így pár ujját levágja a gép, és bizony biztosítás és pénz nélkül, nehezen lehetne visszavaratni. Így hát Johnny mindent megtesz, hogy összeszedje a súlyos dollár tizezreseket.

Ekkor jön a szerencsejátékos nagybácsinak az ötlet: bundázzuk meg a paraolimpiát, azokat bárki normális könnyedén leveri. Hát nagyot tévednek. :) (és semmilyen értelemben sem az lesz a győztes, akire számítanánk :D)

A vége Happy End, ahogy az itt el is várható. Csak ajánlani tudom, jó volt!