Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az egyik pillanatban azt hiszed, megúsztad, vagy legalábbis nem vagy veszélyben. Következõ pillanatban halott vagy... 😊 Király...
(sérült lány a kórházban, Owaku Hakone-nél fényképezgetõ házaspár stb...)
Már azért a technikai megvalóság hát... kicsit... nagyon... ööö... hagyományörzõ, na :-)))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Durván felzaklatott a film. Zseniális, rettentõ hatással volt rám.
Készüljön fel lelkileg, aki meg akarja nézni! Ez nem egy matinés Jézus-film, amiket Karácsony tájékán adnak a tvben.
Soha nem ábrázolták ilyen naturalisztikusan Krisztus szenvedését, ez a legélethûbb, amit valaha filmre vittek.
Egyetlen dolgon viszont megakadtam.
Ugye Péter apostol, midõn 3x megtagadja Jézust, a kakas kukorékol. Csak nem ebben a filmben. Teljesen érthetetlen számomra, hogy miért hagyták ki. Nem olvastam még semmilyen írást a fimmel kapcsolatban, lehet, hogy valahol van rá magyarázat. Én nagyon hiányoltam, sõt egy kicsit fel is idegesített. Ettõl eltekintve fullos a film.
Nem tudok mit mondani. Látni kell! Mindenkinek!
Aki esetleg elfelejtette a Shindler listája óta, hogy milyen egy elbaszott fajból származunk...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A Big Fish-sel ugyanez a helyzet.Lehet valamit ezekkel csinálni??
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
bár ezt még nem láttam...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bazinga!
Vas = 2/10, nem érdemes rá a mozijegy árát rákölteni.
Bazinga!
De ehhez kár volt a nevét adnia...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
több cuccot meg nem nagyon éri meg, mert akkor mindjárt van rajta vám meg áfa (ami ugye plusz 35%)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
címe: Borsmenta görög - magyar film
szerencsére augusztusban adja a Duna is majd
aki nem felejti el, nézze meg, mindenképpen érdemes
mûfaját tekintve hasonlít a Malénára vagy a Kutyasorsra
Rekviem egy álomért - lesokkoltam magamat éjszaka vele (már nem elõszõr), ez nálam még mindig a valaha készített egyik legjobb film. A zenétõl lefosom a bokámat, Jennifer Conelly a világ egyik legjobb nõje, a történet pedig... hátbazeg...
10/10
(egy megjegyzés: legjobb nõi mellékszereplõi Oscart kellett volna a mamának adni ezért az alakításért)
Cold Mountain - masodik menet ma ejjel. Le van esodve a pofam 😊
Speciális Változat
Izé...7/10
Jó, hogy egy csomó részt beleraktak, de egyesek kivágásával nem értek egyet. A hangminõség is helyenként több mint szar, meg a film elején az átkötés is...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)