Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Végig azt hittem, hogy a Gonoszt férfi alakítja, erre kiderül, hogy Celentano lánya!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

PREMIERE1
Jó az a Timeline!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Ez pontosan nem úgy van, hogy mielõtt a kakas kukorékol, háromszor megtagadod Krisztust? Megtagadta, SNITT! A kamera mást mutat! 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Sephi
Jaj de hue vaok... nekifogtam a Timeline-t tolteni a Big Fish helyet... hogy nem szegyelemel magam?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Te cigany kiraly imado te hat rajotte?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Igazad van, köszi.A vicc az egészben, hogy én ezt már állítgattam, csak filmlejátszás KÖZBEN, úgy meg semmit nem változtatott.
CSOCSO
DEHULYE VAGYOK.. rajottem mi a bajod. nekem is ez volt regebben a bajom az ac3 mal van abajod!!! nekem is minden ac 3 film regen halk volt!!!! es a tobbi meg uvoltott... a megoldas hogy beallitod az ac3filter ben hogy normalisan szoljon! (mastert huzd fel fullosan)
SoDI---
Godzilla Motrah And King Ghidorah

Az egyik pillanatban azt hiszed, megúsztad, vagy legalábbis nem vagy veszélyben. Következõ pillanatban halott vagy... 😊 Király...

(sérült lány a kórházban, Owaku Hakone-nél fényképezgetõ házaspár stb...)

Már azért a technikai megvalóság hát... kicsit... nagyon... ööö... hagyományörzõ, na :-)))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Sephi
Huje 😊)))

LOÁL! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dynamic
Próbáltam a hangszóró beállításokkal variálni, de nem jön össze.Illetve sikerült a filmet(Last Samurai) hangosabbá tenni, de amelyik meg eddig is jó volt az meg most már ordít, tehát ugyanott vagyok.Megmaradt a filmek közötti hangerõ különbség.
nem minden evangéliumban van benne ez a kakasos sztori, szal ez magyarázat lehet rá

Jano
Ja, a kedvenc szereplõm természetesen JÁNOS apostol.

Jano
Szintén Passió.

Durván felzaklatott a film. Zseniális, rettentõ hatással volt rám.
Készüljön fel lelkileg, aki meg akarja nézni! Ez nem egy matinés Jézus-film, amiket Karácsony tájékán adnak a tvben.
Soha nem ábrázolták ilyen naturalisztikusan Krisztus szenvedését, ez a legélethûbb, amit valaha filmre vittek.
Egyetlen dolgon viszont megakadtam.
Ugye Péter apostol, midõn 3x megtagadja Jézust, a kakas kukorékol. Csak nem ebben a filmben. Teljesen érthetetlen számomra, hogy miért hagyták ki. Nem olvastam még semmilyen írást a fimmel kapcsolatban, lehet, hogy valahol van rá magyarázat. Én nagyon hiányoltam, sõt egy kicsit fel is idegesített. Ettõl eltekintve fullos a film.

Blasta
Megnéztem a Passio-t.
Nem tudok mit mondani. Látni kell! Mindenkinek!
Aki esetleg elfelejtette a Shindler listája óta, hogy milyen egy elbaszott fajból származunk...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
nekem is annyi lenne ha VIPlennek.. csak innen nemtok sms-t kuldeni😞
CSOCSO
nekem megvan es csak a szoveg a halk.. attettem surroundbol 5.1 be es most jo
Ezt nem tudtam, köszi, hogy figyelmeztettél!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dynamic
Jó minõségû.
Big.Fish.DVDRip.XViD-DcN, 2 cd-s.
Sephi
Nedma? Miota van nekem negy csillagom ?😊))

Sephi
Big Fish neked milyen minosegben van meg?!

Dynamic
Ki látta a Last Samurai Xvid-Brutus féle ripjét?Nektek is olyan kurva halk?Fel kell tekernem az erõsítõmet majdnem 10-ig, holott más filmnél 4-en már a szomszéd is átkopog.
A Big Fish-sel ugyanez a helyzet.Lehet valamit ezekkel csinálni??
CSOCSO
a sugarhajtasu mocitol kitudja mitortenne.. az ablaktorest meg el is tudom kepzelni....a film eleg gagyisztikum... az fnf azert valamilyen szinten nezheto... es fasza autok vannak benne... SUPRA RULZ😊 szal nekem a fel filmet orom volt nezni😊))
wizy
mármint a Scary Movie 3-at:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
Scary Moviet látta már valaki? mennyire pontozzátok?

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

precision
Hát azért sokkal jobb mint ez a film sztem. Ha erre 2-õt adtam, arra mondjuk 5-öt!

Bazinga!

Tikal
nem jött össsze? halálos iramban sem egy nagy ersztés, 2/10 😊
bár ezt még nem láttam...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A VAS nekem speciel tetszett.....miért kell mindent feltétlenül reálisan felfogni...?Ilyen szempontból a VAS egy jó kis mese...mondjuk ha a végén az üldözést nem basszák el annyira, akkor jobb lenne...ott nagyon irreális...
precision
Volt benne egy két jó darab, de azok is el voltak túlozva. Pl úgy manõverezik vele a csákó a városban hogy az emberekrõl lejön a ruha meg a kocsik ablaki betörnek...stb. El van túlozva az egész film.

Bazinga!

Mike
a motorok miatt sem?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

precision
Egyik haverom beráncigált megnézni ezt a Vas c. filmet (tudjátok ez a motoros izé). Hát nemtom a halálos(abb) iramban filmeket akarták hajazni de sajnos nem jött össze nekik! Nagyon gagyik lettek a jelenetek. Egy-két jó poéntol eltekintve szar film, a realitás hiányzik belõle de nagyon. Kisgyerekeknek esti mese helyett biztosan jó.
Vas = 2/10, nem érdemes rá a mozijegy árát rákölteni.

Bazinga!

Sephi
Magyar Vandor - nos senkinek sem ajanlom ezt az oltari baromsagot. Egy ket jo poen volt benne de ez akkoris rohelyes volt. Vegig szevedtem a filmet. Paah...

[Walaki]D`Lair
Én pont Mucsi miatt néztem meg...(kedvenc magyar színészem)

De ehhez kár volt a nevét adnia...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

sztem meg pont ez benne a negatívum

Dynamic
Ha Koltai és Mucsi van benne, akkor szerintem annyira nem lehet rossz.Én azért amint tudom, megnézem.
hát akkor el tudom képzelni.... ja az amelyikben a tanárok elmenek kaszinózni?

[Walaki]D`Lair
Magyar vígjáték (akar lenni)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Punker
milyen film az?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair
Montecarlo 0/10 igen, NULLA!

Blasta
Így ahogy mondod... :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mike
az a baj az amazonnal,. hogy rohadt drágán szállít, egy cucc úgy 7 dolcsi
több cuccot meg nem nagyon éri meg, mert akkor mindjárt van rajta vám meg áfa (ami ugye plusz 35%)

Nézegettem éjszaka az amazonon, hogy a zenéje és annak remixe egybecsomagolva kedvezményesen vehetõ meg, valakivel be szeretném majd én is rendeltetni.

Bandew
Rekviem tényleg rohadt jó. A zenéje istenkirály! Le is szedtem. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Mike
mondjuk valaki elmagyarázhatná, hogyha ne adj isten a ker. csatornán jó film van, akkor azt miért éjjel fél 1 után vetítik, bezzeg a sok szart, azt egész nap

Mike
A TV2-n láttam tegnap egy jó filmet, sajnos nem végig, mert rohadt késõn adták.
címe: Borsmenta görög - magyar film

szerencsére augusztusban adja a Duna is majd
aki nem felejti el, nézze meg, mindenképpen érdemes
mûfaját tekintve hasonlít a Malénára vagy a Kutyasorsra

Galy
Jóbarátok 6. sorozat 4. epizód
10/10

loál!
Blind horizon - tipikus egyszer nézhetõ, videotékás thriller. Nem rossz, de vannak sokkal jobbak. Val Kilmer jól meghízott, Neve Cambell még mindig tündérien mosolyog, kb. ennyi. 5,5/10

Rekviem egy álomért - lesokkoltam magamat éjszaka vele (már nem elõszõr), ez nálam még mindig a valaha készített egyik legjobb film. A zenétõl lefosom a bokámat, Jennifer Conelly a világ egyik legjobb nõje, a történet pedig... hátbazeg...
10/10
(egy megjegyzés: legjobb nõi mellékszereplõi Oscart kellett volna a mamának adni ezért az alakításért)

Sephi
Mystic River - egyszeruen arra gondolok hogy lehet e ennel jobb filmet jelenleg csinalni?

Cold Mountain - masodik menet ma ejjel. Le van esodve a pofam 😊

RelakSfromhome
ALIEN 3 - Végsõ megoldás a halál
Speciális Változat

Izé...7/10
Jó, hogy egy csomó részt beleraktak, de egyesek kivágásával nem értek egyet. A hangminõség is helyenként több mint szar, meg a film elején az átkötés is...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

LittleL
Vad vágyak 2. - 7/10

Nagyon sablonos, de azért jó kis film, mégjobb p*csákkal.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !