Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wizy
holnap, hogy a fene egye meg:-(

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Alien
holnap????

wizy
megnézném én, "édes", csak holnap suli:-(

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Asszem ma megnézem a Ronin-t, isten az a film. Aki nem látta nézze meg! 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Punker
Bronxi Mese M1-n 8-tól!!!!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
szeritem valami iszonyatosan sz*r film ez a house of 1000 corpses. 10-bõl nulla pont.......

Galy
egy szerveren valószínûbb :-)
Galy
rajtam niccse!
Lehet, hogy az interneten fent van.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mike
akkor engem érdekel
hogy tudnék hozzájutni?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Something Gotta Give - nos ez is egy baromsag volt. De mivel nekem nagy kedvencem Nicolson ezert neztem meg. Sajnos a muvi tipikus baromsag volt aminek mar az elejetol lehetett tudni a veget.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Six string samurai: fogalmam sincs, hogy Jano honnan szerzi ezeket a filmeket (dehogynincs, ahonnan én pl. a Save the green planet-et), de keményen ráhibázott erre is a horror-tesó.
Egész végig azt hittem, hogy be vagyok tépve (pedig sose tennék ilyet), és ami történik a filmben, az valójában nincs is benne - mivel egyszerûen nem tudtam elhinni, hogy ilyen filmet ilyen jelenetekkel valaki képes leforgatni.
Iszonyatosan komoly alkotás, mindenkinek kötelezõ, aki szereti az "érdekes" filmeket 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Ha jól hallom ez már MOST abba a kategóriába tartozik

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gnome
Uhh..epp most neztem meg egy Rob Zombie filmet az Icontrolon..Asszem vmi House of 1000 corpses a neve...ehh
Hat a filmbevagasok sztem eszmeletlenek lettek a zene is jo..
eloszor meg mosolyogtam rajta azthittem hogy vmi felelmetes filmlesz amig elve fel nem szeleteltek benne egy embert.. hat ez olyan horrorfelesegre sikeredett...nekem a Texasi lancfureszes meszarlas Borpofa resze jutott eszembe ott is egy orult csalad volt es itt is..aki kikapcsolodasra vagyik sztem nezze meg egy ket ev mulva szerintem ez is a badmovies kategoriaba fog tartozni

CSa`

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Blasta
Úr Isten, micsoda fost láttam épp.
Szerintem életem legszarabb road-thriller múvija.

DEAD END a címe.

Valami szánalom baze. Elképzelni se tudom, ki ad ezekre a filmekre pénzt.
A stílus rajongói mindenképp töltsék le, hogy tudják mirõl beszélek.
A többiek pedig keröljék messzire!!!!!!!

Blasta
Úgy beszélsz róla, mintha valami ismeretlen mûvészfilm lenne.
Szerintem nincs ember ezen a fórumon, aki ne látta vagy hallott volna a házibulikról!!!

Mellesleg nem tudok ebben segíteni!
Csak a DC-t tudom javasolni, külföldi HUB-okat esetleg...

Admiralis
Sziasztok!
Van egy film, két részes. Címe: Házibuli 1, Házibuli 2.
Nem mai darab, de nekem nagyon kéne.
Aki esetleg ismeri vagy tudna segíteni, hogy hol keressem az segítsen! :-) Az is jó lenne ha le tudnám tölteni de a megvásárláa is szóbajöhet.
A DC-t ne javasoljátok, mert semelyik HUB-on sincs fenn. 😞(
Segítségeteket elõre is köszönöm!

Dell power

Blasta
Az is rendben volt, meg a taps-csata a TV körül... :-DDDD

De amúgy más nem nagyon volt benne jó poén...

Bandew
Nekem az tetszett, amikor belélegezte a sok bacit.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Bazze amikor kiáll a fürdõszoba ablakba kapaszkodni a csávó és nem bírja tovább.......

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-DDDDDDDDDDDDDD

Sephi
Ja gut gut 😛PP

Duplex - ehh lol 😊) Aranyos muvi! Komolyan egyszer megeri megnezni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tudod hogy nem úgy értettem 😛

CSOCSO
neten lehet normalisan nezni az rtl-t vagy a tv2-t???
VinylToy
Tegnap Thomas Crowne ügy volt a retekklubbon, még mindig jó filmnek tartom! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

CSOCSO
barbeshop... egesz jo film volt... aki unatkozik az szedje le..
CSOCSO
nekem jobban bejott mint a kor meg a tobbi szarsag... mondjuk jo regen lattam mar ilyen thrillereket😊 lehet azert jott be..sooot az utcso filmek azok pont a kor meg a fear.com volt
RelakSfromhome
Loony Tunes: Back in Action

Szénné röhögtem magam rajta 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sephi
Na! Meseld el nekem mi teccet benne 😊

Punker
Torrente 2-t megnéztem megint beteg az a film 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
Megnéztem megint a Magasfeszültséget... Nem bírom ki még mindig a végét röhögés nélkül amikor a faszi rohan a körfûrésszel... annyira gáz.......

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nekem is tetszett 😊

Sephi
Nem volt rosz? Baaz... az valami sopredek baromsag! En reg nem lattam roszabb filmet mint az.

CSOCSO
nah tremors 4😊 ... 3 at azhem meg se tudtam lesni annyira szar volt szamomra. de a 4 nek majd neki esek
Blasta
Szerintem halál gyenge.
1000-edik "szellemes/nyomozós" história.
SUX

CSOCSO
Gothika.. nem is volt rossz.. egesz jol elszorakoztam rajta
Sephi

Evil
na most szedtem le a transpotting dvd verziojat, hogy mekkora kiraly ez a film!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Blasta
Blind Horizon-t anno én is leszedtem, de sokáig nem volt feliratom így letöröltem.
Szal azt mondod jó?
Van már felirat vajon? Megcsekkolom.

VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Túl közeli rokon Stuck On You

Nagyon jópofa, nekem bejött...

Meg Õ is:

Hali!A filmek, amiket most láttam, és a véleményeim:
Lost In Translation: Kötelezõ darab mindenkinek!!!!
Tremors 4: a 2. és 3. résznél JOBB...de az elsõt nem ûbereli...Raongóknak feltétlenül ajánlott...
The Passion of The Christ: KIHAGYHATATLAN...
Identity: érdekes...thriller kedvelõknek
School Of Rock: Poénzápor és HATALMAS alakítás...szakadni fogsz a röhögéstõl...
Thirteen:CSAK DRÁMAkedvelõknek...Viszont nekik FELTÉTLENÜL...
Blind Horizon: Nagyon jó akció film Val Kilmer tolmácsolásában...
Sephi
En is egy nagyon jo filmre szamitottam. Sajnos nem volt az. A Csattano sem volt uber es maga a story is kicsit tulzas volt.

SPOILER
Erdekes hogy a csaj mindekinek tudta a telefonszamat es a filmben nem emlitik meg hogyan is szerezte meg oket...
Maga az alap otlet nem rosz de meg lehetett volna jobban is csinalni ezt a filmet.

Max a szereplogarda az a mi jo benne de ok sem alakitanak tul jol.

Punker
jó az bár az elsõ után kicsit erõltetett

Torrente kettõt láttátok? Elég bárgyú lett😄

Punker
A Torrente:A Törvény Két Balkeze kijött DVD-n!!!!!!!

Alien
"inkabb nezetek meg a micimackot 😊"

Blasta
Hmmm.
Érdekes, nem gondoltam volna, hogy ilyen lenne.
Azt hittem egy átlagosnál picit jobb, feszültséggel teli krimi.
Ezek szerint nem az?

Sephi
Runaway Jury - maga az a tenny hogy jo szereploket raknak egy filmben , mesze nem bisztositja a jo minoseget es a szorakozast. Ez a film egy nagy baromsag ugy ahogy van. Semmi ertelme semvolt megcsinalni. Ezt a poent lelotek mar egy 1994-ben keszult filmben (nem tudom ma' a cimet) szal nekem mar ismeros volt a dolog.

Senkinek sem ajnalom... inkabb nezetek meg a micimackot 😊

Szabina
Pl. a Magyar Vándorhoz képest 😊

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-