[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tudom, hogy én vagyok itt a rosszfiú -bár ahhoz képest Ti is osztjátok egymást rendesen,nem sokkal különb színvonalon- de nagyon érdekelne, látta e vki a Casshern c. filmet.
Hmm?
(amúgy nem hiszem, hogy egy fórumnak arról kellene szólnia, hogy mindenki -egymást ignorálva- beírogatná a véleményét a filmekről és szépen rávágná az ellenvéleményre, hogy ízlések és pofonok. Meg ugye a "szerintem" szó használata is hanyagolható, az miért nem elég, hogy az adott vélemény az illető neve alatt olvasható? Akkor mégis ki szerint???
De mind1.
Én a héten a Bábel-t és a 21 Grammot néztem és SZERINTEM ha Iñárritu-nak ennyi lenne az életműve, akkor is a legnagyobbak között lenne a helye, de ami még jobban érdekel: ezek után mivel fog előállni, mert ez a többszálon vezetett drámai személyiségelemzés már ebben a trilógiában maximálisan ki lett tárgyalva (vagy az én képzelőerőm gyengélkedik).
Mindenesetre továbbra is a Korcs szerelmek c. munkáját tartom a legtöbbre, engem az érintett meg leginkább, bár tény, hogy a másik kettő is olyan hatással volt rám,amit nem mostanában felejtek.
Továbbá érdekes,hogy több helyen is olvastam, hogy a filmjei a halálról és keserűségről, ill. végletekig ellehetetlenített élethelyzetekről szólnak, kilátástalan képet festenek a máról, de szerintem ez nagyon nem így van. Inkább -talán a 21 grammra mindez egy kicsit igaz- egy életigenlő és nyitott útra mutatnak, csak tragikus áldozatok árán.
Ha vki vette a fáradtságot és elolvasta mindezt, kifejthetné a véleményét, majd igyekszem nem elküldeni az anyjába...