Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Mihez kepest?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ezt alátámasztom😄

Szabina
Ma láttam Az utolsó szamurájt, nagyon tetszett, a legjobb film amit mostanában láttam.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

Megnéztema Felejtés bérét, hát nekem nagyon Emlékmásra hajazó filmnek tûnik, de ez magyarázható azzsal, hgoy egyazon író írta mindkét sztorit.

fifi
Amazonas kincse-felejthetõ , de egyszer meg lehet nézni.
kicsit komoly-kicsit akció-kicsit vígjáték
de törlöm is...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Izleseg es pofono. En vegig rohogtem a filmet. Oszinten te vagy az elso akitol rosz kritikat halottam a filmrol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
en is imadom ezt a filmet
Sephi
Trainspotting - tudom tudom nem kell anyazni de en csak ma este lattam eloszor! Ennek a filmnek egy baja van! ROVID! Mast nem lattam benne bajt! Egyszeruen egy remek film! Kotelezo akinek meg nem latta (bar sokakalitasa szerint az csak en voltam ma estig )

Bucser
Vanilla Sky😊 MA néztem meg kedvesemmel újra😊) még mindig üt az egész film úgy ahogy van😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Jano
Daryl.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

zaki
Kill Bill info. mindenképpenézd meg. nekem nagyon tetszett a film. hú de várom már a 2-t 😊

zaki
mind1, ha már leszedtem, akkor megnézem

LittleL
akkor megnézem

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Bandew
Ezt nem igazán lehet elmesélni, mivel még a film is furcsán meséli a sztorit, és hiányosan. De iszonyat jó film, azt mondhatnám szinte tökéletes. Feltétlenül nézd meg, ki ne hagyd!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hót unalmas a túl közeli rokon a vége felé, többször abbahagytam....

Seth
Hát nekem az anime-s rész tetszett a legjobban

PSN ID.: Beegabor

LittleL
Én még nem láttam a Kill Billt .
elmesélnéd nagyvonalakban ?
Éredemes dvd -n átmásolni ?

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

zaki

zaki
én szerdán néztem meg ha jól emléxem, de asszem megnézem megint a jövõ héten

Bandew
Ma megint megnéztem.
Egyszerûen nem lehet megunni azt a filmet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
hú de jól nézett ki a Kill Bill-ben Derryl Hannah

LittleL
most lett vége a tõzsdecápáknak.

A Derryl Hannah az igazán dögös volt.
Gekko a kegyetlen cápa, nagy alakítás.

- Ébresztõ kispajtás, a pénz nem alszik.

LittleL
A tõzsdecápák az nagyon nagy film.
9/10

fifi
Én most probálom átrágni magam rajta de eddig marha lapos.
Viszont az Eva Mendes egy hihetetlenül jó nõ szerintem!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Punker
Viasaton lesz a Tõzsdecápák

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Jungle East Massive!!!! :-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

újranéztem az Ali G-t (immár 3-szorra) és még mindig 9/10 😊 qrvanagy...
Bujakasa 😄
Punker
láttad az elõzõ 4 "részt"? a nélkül tényleg furcsa lehet...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
nem tudom, nem láttam a 2-t

Alien
hát igen, erõltetett , meg ostoba poénok vannak benne

wizy
a Jay és Néma Bob Visszavág szerintem (már bocs) egy nagy sz@r:-)) nagy lelkesen elkezdtem nézni, aztán már csak csalódva néztem a képernyõt..... nekem nagyon nem tetszett

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Punker
amúgy valamelyik újsághoz most Jay és Csendes Bob Visszavág van 2 k-ért

Tikal
utoljára a farkasok szövetségét láttam, igaz csak a végét, de anno nagyon tetszett, végre egy jo kis film és ráadásul nem is amcsi film volt, ami látszott is rajta...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
hát igen és ráadásul a magyar 5.1 iszonyat szar néha 😞((

Tikal
4-5 ezerért vegyek meg egy dvd-t amin lehet még magyar 5.1 sincs csak sztereo, bár az is igaz mindig feliratosan nézem meg elõször... aztán ha minden honapban vennék 1-2 DVD, meg egy két CD-t akor hamar eluszna a lové, szoval idehaza a fizuk még nem igazodtak az árakhoz... nem hiába van az hogy ennyire megy a warez meg a másolgatás.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alien
igen hallottam, hogy van második része, de nincs meg.
bár ahogy az imdb-n látom, a szereplõk már nem ugyan azok. A második rész elvileg az elsõ elõzményeit meséli el, nem?

jah, de a 2. szvsz nagy xar 😞
zaki
hú, azt még nagyon régen láttam. van belõle 2. rész is, tudtad?

Alien
délelõtt megnéztem a Kegyetlen Játékokat. Érdekes film, nem rossz, tetszett, na meg Sarah Michelle Gellart amúgy is szeretjük

Bandew
Holdfényév - Egyszer nézhetõ "amerikai mûvészfilm". <60%>

Derült égbõl Polly - Derüs kis film, néhol jó poénokkal, de sajna azért még nem szabadúlt ki ez sem a kaki-pisi bilincsbõl. <65%>

zaki
ha lenne zsém akkor vennék dvd filmeket (eredetiket). most is van 1 pár, de inkább csak "fénymásoltak", meg újság mellékletek

zaki
túl közeli rokont látta valaki?

én már másfél éve nem voltam moziban, viszont havonta 3-4 filmet letöltök (többet nincs idõm megnézni)

Blasta
Sajnos annyi szart csinálnak manapság, hogy megütne a guta utána, hogy pénzt adtam ki értük a moziban...

Mike
mondjuk én nem itélem aki letõlti, vagy sok film csak Divx-ben van meg neki, csak kiváncsi voltam, szoktatok-e DVD-t venni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Alien
na igen, van benne valami

Alien
szerintem is állati jó ez a film, a vége valami döbbenet😊 nekem nagyon bejött

Blasta
Lényegében Te (és én is :-D) az az ember vagy aki veszi a drogot saját felhasználásra a dílertõl.
Attól, hogy nem vagy díler még bûnözõnek számítasz.
Na ugyan ez a helyzet a letöltött filmekkel/játékokkal is...

Blasta
Ja láttam.
A moziban épp bombariadóztak mikor néztük.
Persze kaptunk tiszteletjegyet, így bennem maradt a film.
Kurva jó, csak kár, hogy ezt így megvalósítani, elõre tudni a dolgokat, hogy mit fog tenni az ügyfél, teljesen lehetetlen.
De kurva király a film...

Alien
a közönséges bûnözõket láttam én is régebben, nekem is tetszett😊