Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Én ezt meg se néztem....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Öt perce gondolkozom, hogy azért nem érkezett erre reakció, mert mindenki számára egyértelmû, hogy fake, vagy azért, mert senki nem vette észre.
Mindenesetre ügyesen összevágta a srác a Gyûrûk ura visszaemlékezéseibõl és abból a 8-10 éves sárkányos filmbõl.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Mar aze' is bazz... John Logan volt a gladiator otletadoja is es a Samurai-e is.

Foleg azer koppintas mert Jams Clavell Shogun regenye veletlenul is kurvara hasonlit a Samuraira szal errol ennyit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nah ez a válasz mingyá' jobban teccik ;) és az ajánlat is jobb :))
Bezzeg a te cinizmusoddal mennyivel többek leszünk. Meg ez a fórum is.
Dr Csernyus ajánlata: üljön be egy kulturtörténeti elõadásra, ahol néhány órát arra szánnak, hogy a japán életfelfogást, világlátást próbálják elmagyarázni megértetni a hallgatósággal.

Jah jó...
1) nehézgéppuskás dolog: "morális mondanivaló"...
2) És ezek a dolgok is mind-mind nagyon sokat nyújtottak neked, mindegyik végighallgatásával valamivel több lettél... ---> Dr. Csernus ajánlata: több olvasás...
ehézgéppuskák ellen nincs kardforgató virtus. Búcsúzni kell a fényes középkortól...
Az összes beszélgetés Katsumotoval, a virágokról, a japán életrõl, megnyugvásról ,különbözõ értékekrõlstb...

Hmmm, megosztanád velünk is ezeket a "morális mondanivalókat", melyeket ez a szenzációs halivúdi Sógunmásolat tartalmaz? Mondjuk pl az is egy, hogy ha valaki megöli a házastársunkat, smároljuk le a gyilkost és adjuk oda a kedvesünk legnagyobb értékét neki (értsd: páncél)? :))))
Számomra a szamuráj több morális modnanivalót tartalmaz, mint a gladiátor. Én is a galdiátort nézném meg újra, mivel az emészthetõbb sok látványo akcióval, de a felszín mögött nincs benne annyi, mint ebben.

Blasta
Nem beszélve arról , hogy az egész film egy koppintás.

Blasta
A samurai több??????
Semmivel sem.
Viszont gagyibb, sablonosabb, klisésebb...

Alien
érdekes bennem fel sem merült a Gladiátor. Szerintem nem lehet összehasonlitani a két filmet.

de ha már itt tatunk, nekem talán valamivel jobban tetszik Az Utolsó Szamuráj, mint a Gladiátor. Mind a kettõ remek film, de talán az USz nálam elõrébb van

jajjj azé nem kéne túlmisztifikálni :DDD
Szvsz a Gladiator egész más mûfaj, mint a Samurai. A Gladiator egy grandiózus akciófilm, történelmi háttérbe helyezve. A Samurai lényegesen több. Elsõsorban nem is akció dominál benne, hanem egy életút megváltozása, az értékek felismerése és feltámadása.

LittleL
És a 2010 Ûrodüsszeia,
az sem rossz 8/10
Roy Schneider jót alakított

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Sephi
Pahh te nem tudgyatok mirol beszeltek baaz! Mesze nem veszi fel a versenyt a Samurai a Gladiatorral.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alien!
én is megnéztem,valóban kicsit Gladiátorosra sikerült,de nem lett olyan kolosszális...Jó film,csak sztem én nem nézném meg mégeccer,ellenben a Gladiátorral....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Blasta
ANnak a filmnek mi tetszett a végében?????????????????????

Engem vhogy a gladiátorra emlékeztetett a film,d e nagyon

nálam

Nekem is nagyon teccett a film,a vége is jól sikerült.

Alien
én ma néztem meg Az Utolsó Szamuráj-t, nekem tetszett, szerintem jó film

RelakSfromhome
Nemtudom, de tegnap mikor a robbanás elõtt Hansonló kirohnt a bunkerbõl, mintha egy üveglapon tükrözõdött volna :D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

a.carkey
Jó az! :) Nézzél Buck Rogerset! Na annak vannak ám "nemsemmi" megoldásai vagy egy korai Star Treknek! :)

A medve nem játék.

RelakSfromhome
Meg volt egy rész a Babylon5-ben, mikor két szerelõ szemszögébõl mutattak egy konfliktust. Hála istennek az állomáson nem lehetett hallani, mikor az ûrben felpukkantak a hajók. Az okosabbja fel is világosította a másikat, hogy az ûrben nem terjed a hang (kívül persze hangorkán, de mindegy)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sephi
Ja az ultralol :)))

Emiiliioooo !!! :)))

Tikal
2001 ûrodüsszeia

semmi ûrhajo zaj, csak csend és nyugalom....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RelakSfromhome
Diszkópatkányok: BRUTÁÁÁÁLISAN HÜLYÉK :D

Blasta
Hát a Solaris az nem eksön az tény.
Erõsen lélektani film, sci-fihez nem sok köze van, csak a környezet

FREAK
sajna nem láttam

Riszpekk

Dynamic
Nem mai darab a My Little Eye, most néztem meg, de szerintem kár volt rá idõt vesztegetni.Fassság.
3/10
Mondjuk azért ez alól is van kivétel; pl. a Solaris (George Clooney) (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy régi orosz film remake-je)

FREAK
pontosan erre gondoltam én is

mintha muszáj lenne minden ûrben játszódó filmnek akciófilmnek lennie! bullshit...

Riszpekk

alapjában véve az a baj az ûrfilmekkel, hogy elmennek a scifibõl az akció kategória felé, arról nem is beszélve, hogy a scifi helyett is inkább már csak "fi" létezik... a sztori nem igazán követi a napról napra bõvülõ fizikai ismereteinek és az újabb és újabb tényeket, amiket a csillagászok adnak közre a világegyetem megismerésével kapcsolatban

mukika
Freddy Vs. Jason!!! :P Király!!!

8,5/10...

FREAK
igen, rémlett vmi, de nem voltam benne biztos

az szvsz még lehet etalon ûrfilmeknek

Riszpekk

Jano
Ááá, az is a lefikázandó listán van, mert '68-ban készült.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

2001 Ûrodesszeia :)

FREAK
ez a lényeg

amíg nem volt olyan film, ahol ezt nem valósították meg "hihetõbb" formában, addig nem úgy néztük, de ma már sajna egy 8 éves gyereknek is feltûnnek a "hibák" a SW filmekben

megjegyzem én még mindig várom a filmet, ahol nem zúgnak az ûrhajók, és nem robbannak fel hangos recsegéssel, narancs tûzgömbként :)

Riszpekk

Dynamic
Ha így nézzük a filmet, 2 percenként lehetne mondani a "hibákat" kezdve a fénysebességtõl a fénykardig:)
Jano
Dehogynem.
Mivel felnõttél, ilyen kérdések foglalkoztatnak ahelyett, hogy élveznéd a filmet. Anno, mikor elõször láttad, nyílván eszedbe sem jutott, csak állt a kis fütyid.

Sephi
NA! Valaki?! Senki ?! :(

Blasta
Hát ezen még nem gondolkoztam.
Fél kiló?

(jahogy a filmben levõnek?) :-DDDDD

FREAK
úgy kb szerinted mekkora lehet a Halálcsillag netto tömege?

Riszpekk

Blasta
Ez így van, csupán az én kérdésemhez ennek köze nincs.
:-)

Blasta
Ez így van, csupán az én kérdésemhez ennek köze nincs.

LittleL
Azért azt se feledjük, hogy a Csillagok háborúja
20-25 éves trilógia, amikor itthon még Commodore gépek sem
voltak, csak primitívebbek,
akkor azok a trükkök kész csodának számítottak.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Ja, mint a szamurájkardot.

Meg az a francia jégkrémárus.

pisztolyelrakás az teccett benne:D

Jano
Cseszed, felnõttél, megöregedtél. Tudom, nehéz elfogadni, de ez az élet rendje.