1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Na hétvégén szépen lebetegedtem, szal filmezgettem.

The Darwin Awards (2006) - (Darwin Díj)

Ez egész jó kis film volt. Jókat nevettem rajta, jók a karakterek és még a legsablonosabb burlesk poénokat is sikerült mosolyogtatóan tálalnia.

7/10

Falling Down (1993) - (Összeomlás)

Hát... Sokat hallottam erről a filmről, kíváncsi is voltam rá, pedig Schumacher neve nálam egyet jelent két iszonyatosan elb@szott Batman filmmel. Kicsit értékelhetetlen volt számomra a film. Tök jó, hogy társadalom-kritika meg minden, de egyszerűen... nem tetszett. Úgy érzem a rendezés volt az egésznek a gyengéje, nem tudom. De nem is nagyon izgat.

4/10

Flight of the Phoenix (2004) - (A Főnix Útja)

Pfff... Hát rég nem röhögtem ennyit egy filmen! Komolyan mondom, muszáj volt végignézni. Sőt! Mindenkinek ajánlom! Tökéletes példája egy iszonyat gagyi forgatókönyvnek, ötlettelenségnek, amatőr rendezésnek. Teljes káosz! Semmi átmenet a jelenetek között, dramaturgia nuku, feszültség a béka segge alatt. A hírhedt Életben Maradtak "fíling" újraélesztésének szánalmas próbálkozása.

2/10

The Last Temptation of Christ (1988) (Krisztus Utolsó Megkísértése)

Ezt a filmet már nagyon régóta meg szerettem volna nézni, most végre pótoltam. Zseniális!
    Nagyon hosszú film, nagyon sok energiát elszív, de megéri. (Betegségemnél fogva a film után egész éjjel krisztusi lázálmokkal szenvedtem).
    A filmet annak idején betiltották, amit nem is csodálok. De nem akarok lelőni semmit, mindenkinek ajánlom, aki még nem látta!
    Ja és Willem Dafoe! Ez az uccsó ember, akit elképzelnék Jézusnak, mégis olyannyira megfelelt a szerepnek, hogy ezt más el se játszhatta volna.
    Nem vagyok a téma híve, de nálam az eddigi legjobb Jézus film (Brian élete az Brian film, szal nem számít )

9/10