Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
Ja, mint a szamurájkardot.

Meg az a francia jégkrémárus.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

pisztolyelrakás az teccett benne😄

Jano
Cseszed, felnõttél, megöregedtél. Tudom, nehéz elfogadni, de ez az élet rendje.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LittleL
Láttam a Szellemkutyát.
fsz.:Forest Whitaker.

5/10
Egyszer elég megnézni, de akkor sem túl nagy eresztés.
Egy néger,szamuráj lelkû bérgyilkos, meg bérgyilkos is.
Az olasz maffia vadászik rá, de bugyuták...
A végén meg lelöveti magát, mert a szamurájnak meg kell halnia.
Elég gagyi.....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Blasta
Ja tényleg!
Milyen okos!
HOGYEZNEKEMNEMJUTOTTESZEMBE! :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Biztos egy haloot emebrke ráesett az iránító konzolra és az irányt ez megváltoztatta.

Blasta
DE MITÕL ZUHANT BELE A HALÁLCSILLAGBA?
Vágod?
BELEZUHANT!!!!!
Ez nem szerencse kérdése...

Sephi
Tudom hogy mesze nem ide tartozik de...

Valaki ki tudna segiteni ?

Megvan nekem a Somethings.Gotta.Give.DVDRip.XViD-DcN de sajnos a CD1-bol hianyzik a sgg-cd1-dcn.r17 nincs meg.... valaki tudna egy helyet ahonnan gyorsan letolthetnem ?😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A Panamai Szabó *** (kicsit zagyvalék a történet, gyenge közepes a film)

Antitrust *** (a sztori egy nagy nulla, kliséfilm, két gyönyörû nõ miatt éri megnézni; Claire Forlani és Rachel Leigh Cook)

wizy
lehet hogy szimpláán csak szerencséjük volt a lázadóknak. Olyan nehéz ezt elképzelni?:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Blasta
Azt még nem sikerül megmagyaráznia nekem senkinek, hogy a Jedi visszatér végén a felrobantott Interdictor (asszem ez Vader zászlóshajójának a neve) miért zuhan bele a halálcsillagba?
Tömegvonzás?????
Szvsz ez hülyeség

Amúgy a film végén a csata az ûrben tteljesen élvezhetõen volt megcsinálva, mai szemmel is. Azzal nincs baj. Más jelenet már elõfordul hogy gázos mai szemmel...

FREAK
"Ma meg csak benyomják a koordinátákat a gépnek, aztán lemodellezi egy nap alatt a 3d-s faszi"

Az a helyzet, hogy nagy tévedésben vagy. Sokkal nagyobb és nehezebb munka CG-ben megcsinálni valamit, hisz az a valóságban nincs ott, és nem elég a testet lemodellezni, az adott fényviszonyokat is reprodukálni kell, figyelni minden árnyékra, stb stb. De már maga a modellezés sem egy nap, hidd el nekem, olyan gép nincs, ami magától dolgozik. Egy gumiálarcot 1-2 ember csinál, egy animált CG karaktert meg néha több tucat, a gumiálarc tényleg megvan egy nap alatt, az animáció hónapokig készül.

Mindkettõbõl van szar és jó, és csak jelzem, hogy az Aliens sem egy mai film, abban sincs CG, és mégsem tûnik fel semmi, ha nézed....

Riszpekk

Sephi
Gothika - Szal en nem is tudom miert neztem vegig. Ez egy akkora szar muvi hogy nem is tudok rola irni a joizles hatarain belul. Egyszeruen minden dolog szintiszta volt es meg a jelentek elott ki lehetett siman kovetkeztentni!

Ez a film sem mutatott semmi ujjat! Nagy gane az egesz ugy ahogy van! Ennel van jobb muvi is ami mesze nem ilyen hiresztelt.

Kapjak be a keszitok!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
az effektek már tényleg idejét multak, de hát azért csak 20 éves film 😊 egyébként sok retekklubbos film szinvonalát uti vizuálban 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jano
Derült égbõl Polly

Vígjáték, röhögtem is, semmi extra, Ben Stiller a szokásos, egyszer nézhetõ középszar.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Nos en megneztem ezt az uj Steve Martin-os muvit a gyerekkel es nekem teccet 😊 Kellemes vigjatek volt 😊

I.C.ram
nekem csak az az egy fájl kéne semmi több 😞
mukika
én nem vagyok most, de ha fájl kell nem ok, mert egybe vannak fönt a filmek... nézd meg a listát, sok minden van!!!

I.C.ram
Te nem vagy erre elõfizetve? Mert azt se tudom, hogy ezen fent van-e az a fájl, ami nekem kéne (HDCN is egy másik verzió volt). 400 Ft kicsit sok egy szaros fájlért.
mukika
privátba ment... 😊

I.C.ram
Már fél órája folyamatosan megy, és semmi.
I.C.ram
jaja!
Dynamic
Tudom, kicsit idegesítõ, de beállítotod a reconnetiont vagy 500 próbálkozásra, 1 sec-es ismétlésekkel és egyszer csak beenged.
mukika
adjak egy jobb oldalt??? SMS!!!

150 a limit asszem

I.C.ram
Képtelenség bejutni erre az ftpre? Mennyi a userlimit? 1 vagy 2?
I.C.ram
Egyszer már sikerült belépni, de kapásból ki is vágott valamiért 😞
I.C.ram
Gondolj bele régen mennyit gondolkozhattka, hogy most hogyan oldják meg ezt meg azt. Ma meg csak benyomják a koordinátákat a gépnek, aztán lemodellezi egy nap alatt a 3d-s faszi.
mukika
jeh holnap letöltöm a Passiót... kiváncsi vagyok!

FREAK
az eszköznek semmi köze a kreativitáshoz, itt korszerûségrõl van szó

Riszpekk

I.C.ram
Köszi
Dynamic
Nekem a táncos-éneklõs rész(Jabbánál) okozott komoly idegrángásokat.Minek kellett bele?
Dynamic
Privát ment.
I.C.ram
Szerintem mindig jobb mitn a sok digikamu szar. Ebben van kreativitás.
I.C.ram
címet tudsz adni?
FREAK
nézem a Jedi Visszatér-t a klubon.... hát úgy emlékeztem, hogy elég jó film, de ezek a 20 éves vizuális megoldások most csak egy pár mosolyra elegendõk... sok hülye gumiszörny, gagyi fénykard effekt, szubszonikus "fénylövedékek", iszonyat szar bluebox jelenetek... hát ez mekhatt (de a szavatossága tuti lejárt)

R.I.P.

Riszpekk

Dynamic
A seven warez-en talán fenn van.
I.C.ram
Nem tudnád nekem valahonnan leszedni úja azt az egy fájlt? 😞
Tegnap csomagoltam pont ki, de késõn szóltál, mert töröltem a fájlokat😞

I.C.ram
Valaki nem tudná a Gothika film e fájlát eljutattni valahogy hozzám?

dmd-gtkascr.r25
Kísérlet😄

MOSt néztem meg a kísélret címû filmet. Elég komoly, hogy az emberek egyes szituációkban mennyire megváltoznak, és elõjön az állati énjük, a brutalitás.

SoDI---
Oly sok év után még egyszer megnéztem a Bárányok Hallgatnak-ot.
Valahogy gyermekkoromból annyira emlékeztem, hogy "milyen gonosz volt a nyomozó néni, hogy tengeri úszkálást hazudott szegény Lecter bácsinak" 😊
Most valahogy több maradt meg 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

LezLee
Na megnéztem az Ítélet eladó c. filmet. Hát nagyon bejött. Alapból is szeretem az ilyen bírósági, krimi filmeket, de ez nagyon ott van a toppon. Szerintem teljesen egyedi a sztorija, és ez a mai filmiparban (fõként a Hollywoodiban) nagyon nagy szám. Végig élvezetes, fenn tartja a feszültséget. Egy kicsit sem unalmas. És a színészek is hozzák, a tõlük elvárt formát. Különösen Gene Hackman játéka tetszett, míg Dustin Hoffmantól egy picit többet vártam, de így is nagyon jóóó. 8/10
Blasta
Némmá télleg elkúrtam.
Te meg nem gondolkoztál rajta túl sokat, vazzé!

Tikal
dooh, akkor elõbb roszul irtad le, én meg nem gondolkoztam rajta tul sokat, vazzé

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Miazhogy melyik?
Gothica.
Ez a címe :-D

Csekk IMDB.COM

Tikal
ez meylik film ,mert nem találom sehol 😊

Ja Sikoly 3-ról dumálok ám 😄DD