Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
akkor miért szeded? 😊

LezLee
Valaki látta már az ítélet eladó c. filmet? Csak azér, mer éppen most szedem, és eddig még semmit sem hallottam róla.
Sephi
Jo ok de a Lost in translationt mindekeppen nezd meg... az kotelezo.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
köszi a tippet, de lehet, hogy egy 3. lesz, a sebhelyesírcú amit megnézek, még azt sem láttam 😊

Sephi
Ha kell egy utos pofon az elletol akko' nezd meg a Lost in Translationt!

Ha meg csak akciot akarsz akkor Last Samurai 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
En is ma este vizualom meg aztat.... aszthalottam hogy nagy utos...

zaki
én meg este szedtem le az utolsó szamurájt, és az elveszett jelentést, vmelyiket megnézem asszem...

Blasta
Ghotica-t látta már valaki?
Most szereztem meg, majd meglesem hamarosan...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Stuck on You

Nagyon de nagyon kellemesen csalodtam ebbe a muviba! A trailer alapjan asiztem baromsag de eszmeletlen jo volt nekem nagyooon teccet 😊

Sephi
En is es nekem tiszta kep volt.... csak nekem sem teccet a muvi :}

Tikal
én a láthatatlan emberen aludtam el még anno 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Mike at home
3d-s szemuveggel neztem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

LezLee
Na én most láttam a Mackótestvért. Hmm, nem is olyan rossz, én rosszabbra számítottam. Van benne minden, ami a gyereknek kell. Varázslat, szeretet, humor, szomorúság. Tetszett az a laza duma, amit a 2 rénszarvas, vagy mittomén levágott. Bár nem olyan poénos, mint a Jégkorszak, de kellemesen csalódtam benne, egyszer mindenképpen nézhetõ, szóval 10/8.
Sephi
De jouembert azt nem szabad 3D-es szamuveg nelkul nezni mert elbszaodik a szemed es fejfajast okozhat masnap !

0ppika
Hi! Látta valaki a Femme Fatale-t? Légyszi magyaráza el valki, mert nem értem.

http://epica.nl

Mike
BÁZLÁJTIIIIIRR

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Blasta
Emléxel magát Bateman-t hányszor keverték össze, hányszor adta ki magát másnak, a saját kollégái sem tudták, hogy most éppen az Õ vagy valaki más...

Ugyan így az a faszi is összekeverte valakivel Bateman áldozatát...

fifi
De miért mondja a fickó/ügyvéd/ a végén, hogy a haverját nem ölhette meg, mert az vele vacsorázott 2X Londonban a múlt héten?
Ez az ami nem tiszta.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Ha könyvben olvasod, még ilyen vége sincs.
A könyvben megtörténik az ami a film végén, bevallja a dolgait, mindenki szarik rá, el se hiszik, Õ hányik magától stb....
De utána még folytatódik pár jelenettel és egyszercsak vége van.
De lehet, hogy arról a katarzisról meg én maradtam le.... :-D

fifi
Tudom régi már de én most néztem az Amerikai psycho-t.
Nagyon érdekes volt, bár nekem a vége kicsit ködös maradt -talán lehet ez az én hibám.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mike
én valamelyik mûvész filmen aludtam el

ja meg a Brigitte Jones naplóján

nah asszem most megnézem :S
FREAK
...MOZIBAN

Riszpekk

zaki
most szedem a szinkronosat, remélem, hogy tényleg olyan jó lesz 😊

zaki
tényleg az

Mike
a fájding nímó egyszerüen csodálatos
a víz meg minden

FREAK
ez volt a zelsõ film, amin egyszerûen elaludtam

Riszpekk

Mike
Kémkölykök 3D

hát szal nemtom, mivel igen erõsen el voltam foglalva azzal, hogy a piros és a kék képet agyam összedolgozza
néjha sikerült, máskor meg nem

õgytûnik ez a 3d-s móka meghaladta a képességeimet

mondjuk szerintem a története elég banális

zaki
mégnéztem a némó nyomában-t... qrva jó vót 😊 a teknõsbéka Kúl, tényleg cool volt 😊 "Kúl hány éves vagy? 150 éves leszek a nyáron, a nagyfateromnál ünnepeljük, na csákány" ezen behaltam meg amikor beleszálltak a vitorlába a sirályok, és ott mind elkezdtek hápogni az is lol volt 😊 meg a legeslegvége is tetszett, amikor kimenekültek az akváriumból a halak 😊

Jano
Én hibáztam. Sokkal többet vártam attól a filmtõl, mert MINDENKI teljesen oda volt, hogy a könyv iszonyatkirály, és a film is ugyanolyan jó. Nem mondom, hogy nem nevettem 1-2 jeleneten, de amúgy semmi. Kb. úgy néztem végig, mint a Shrek-et. Néha mosolyogva, de inkább fapofával.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
:o)))))

Az nem is olyan rossz amúgy, csak túl nyálas az én kérges szívemnek.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Amúgy ezen tényleg iszonyatosan röhögök még mindig 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
én a Bridzsitdzsónsz naplólyával

felzaklat, hogy miért kell ilyen filmeket csinálni, pedig nem is láttam

Riszpekk

Jano
Én az Amerikai Ninjával vagyok így...

Jano
Tökmindegy, hogy hány nappal késõbb nézi meg újra, akkor is felzaklatja.

FREAK
28 nappal késõbb

Riszpekk

Én meg a Donnie Darko-val vagyok mindig hasonlóan, akárhányadszorra is nézem meg, felzaklat. Jó és rossz értelemben egyaránt.

Blasta
Nekem ugyan ez volt a Rekviem egy álomért -után.
Szar érzés fogott el mikor rágondoltam másnap pl.

Sephi
Meg most is reggel azzal ebredtem. Amikor arra a filmre gondolok egyszeruen elkap egy feleltemes erzes hogy a vegen miert tortent az ami tortent.

Galy
infernal affairs

elején kicsit gondban voltam a szereplõkkel (mivel mindegyik ugyanúgy néz ki), de azt kell mondjam, hogy fasza kis múvi
Blasta
Ettõl jó egy jó film...

harakiri
hehe, ezekszerint a múltkor nem jó személy maradt ébren... 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Elfelejtettem az ertekelest: 7/10 :]

Kapitany es Katona: Nem rossz film, de nem ert volna oszkart. Egyszeru akcio/kaland. Nem volt benne unalmas resz, de a vege az nem tetszett.

HuAn82
Szép álmokat!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sephi
Aszem berakom a Mike Oldfield - Amarok c. szamot es fejbe lovom magam....

Sephi
Helysebitek... ez a film rendesen odavagott erzelmileg nekem egyet.

Huu de milyen eros hatasal volt ram a film... nem tudtam elhinni hogy vege volt... semmirol sem szolt es megis milyen rejtelyes erzelmeket valtott ki belolem... meg jo hogy egyedul neztem meg mert ... mitomen... de fura hangulatom van....

Sephi
Megneztem a Lost in Translation-t es be kel vallanom az a film megutot. Hogy mivel nem tudom de most tok fura hangulatom van. Az a spontan vege megutott. Ha egy vonat kazolt volna at rajtam se lettem volna ilyen fura alapotban. Most nem tudom rohogjek vagy sirjak , netezek vagy aludjak... irjak vagy olvassak... annyira fura hangulatom van... aszem ragyujtok egy cigire...