[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Blood Diamond
Már nem tudom pontosan miket, de nem egy negativ és elmarasztaló kritikát olvastam róla, ezen forumon belül is. Nem értem miért.
Egy szívszórító történet, teljesen korrekt szerepjátszással. Persze, simán meg lehet szólni a golyózáporon és légitámadás robbanásain sértetlenül átszaladó főhöst, a 10 percenként feltünedező klissékkel egyetemben (na jó, de az akció hogyan legyen izgalmas, ha nem golyózáporon átszaladó főhöst nézzünk???), de ettől eltekinte marad az ami: egy jó film.
Végig lehet izgulni, jó pár helyen megrökönyödni.. no meg az a bizonyos torokszorító érzés is előjön elég sokszor, ha valaki együtt él a filmmel ( és nem, nem a trikó szorítására gondolok itten. :D).
Tetszett! Nagyon is. Nem azt mondom hogy ha millióim lesznek nem veszek gyémántot sosem, persze.. de azért alaposan meggondolom a dolgot. Hihetetlen hogy ilyesmi tényleg itt zajlik ezen a sárgolyón :S