Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mambo italiano jó? most szedem

jah, az 1 jó film volt...
az télleg jó film volt

Tegnap néztem meg a Beavatás címû filmet, egész jó volt. Al Pacino mindig jól szerepel 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

az meg a sofia coppolát jelölték legjobb rendezõre/elsõ nõi rendezõ jelölés/

Dynamic
Legjobb forgatókönyv vagy valami ilyesmi.
Blasta
Oscar-t miért kapott a Lost in translation?
Tudtommal csak jelölték.
Golden Globe-ot kapott 3-at....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

harakiri
Mi is elmentünk 4-en megnézni a Lost in translation-t, és nekünk mindannyónknak bejött a film, lehet hogy csak nektek nem szól semmirõl. Ezt nem leanyázásnak szántam, csak egyszerûen nem neked való, lehet hogy majd késõbb, lehet, hogy soha nem fogod érteni mirõl szól, és miért tetszik másoknak, de ez csak annyit jelent, hogy nem neked szól.
Szerintem egyébként megérdemelten kapta az Oscart, és szívesen megnézem többször is.
Aki látta a Szerelemre hangolva címû filmet és bejött neki, annak ajánlom, aki nem szereti a lassú témavezetésû, kevés cselekménnyel dolgozó filmeket, amelyekben nincsen kimondva a konklúzió és a belsõ feszültség, az keressen mást, ha moziba akar menni.

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Moszkva tér szerû

Good bye Lenint fogom most megnézni, jókat hallottam róla😄

Sephi
Nagy gonban vagyok. Es felek ezert le fogtok anyazni.

DE...

Leutunk negyen megnezni a Lost In Translation c. filmet es negybol harman el is aludtunk mar az elso fel ora utan. Csak a negyedik nezte vegig (az is mert kozbe sorozot) es aszonta hogy nem erdemes idot pocsekolni.

De en holnap delutan frisen kipihenve nekialok most mar vegig nezni. Nem tudom elhinni hogy nem szol semmirol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
Ja. Az általában reális, bár van pár színész, akit kispéciztek maguknak, és akármit csinálhat - nagyhalál, legdámaibb és még annál is drámaibb szerep - megkapja a málnát, mint a Maci. 😊

A medve nem játék.

Tikal
az egyetlen amcsi dij ami normális, az amit a legszarabb filmekre, leggyengébb szinészeknek adnak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Vagy a politikáról ...

A medve nem játék.

a.carkey
Egy Sophia Coppola egy nem jó filmre kap egy Oscart, mert FF Coppola lánya. Egy Russel Croweot jelölnek egy nagyon rosszul fényképezett filmmel - a lényeg, a csata, na az nem látszódott -, majd egy jó sztori, de nem túl zseniális film - Vágta - jelölve van. Ez nem lenne gond, de kimarad olyan film a nagyok közül, mint pl. az Utolsó szamuráj.

Tök olybá tûnik, hogy igyekeztek a GYUnak NEM konkurrenciát teremteni, nehogy már nagy legyen a verseny. Pedig inkább lett volna kevesebb, de akkor olyan ellenfelek ellen.

Szerintem amúgy direkt csinálják! Ritka, hogy Oscaron igazi színvonal lenne. (Lehet, hogy ez erõs, de mégis ...) Nem is tudom, mikor volt igazán korrekt az Oscar. Nem hinném, hogy jót tesz egy rendezvénynek, hogyha a pénzrõl szól. Hasonlót az atlantai olimpia alatt éreztem, bár az is jó volt, de ...

A medve nem játék.

Mindenképpen megérdemelte, ez az egyetlen film a felsoroltak közül, amit láttam. Majd megnézem az összeset, de nekem is van egy olyan érzésem, hogy hozzám lesznek, amik közelebb állnak.

Bandew
Ez pontosan így van. Bár nem mondom, hogy nem örülök, hogy a Gyûrûk Ura annyit kapott.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tikal
az oscar is csak arra jo hogy reklámozza a filmet, nevetséges az egész...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Megnéztem az imént az Utolsó Szamurájt, és le vagyok nyûgözve. Természetesen 10/10, nem lehetett volna jobbra csinálni.

a.carkey
Ja. És nem is jelölték Oscarra az elit kategóriákban. 😞

Pedig bõven befért volna!

Legjobb film:
A Gyûrûk Ura - A király visszatér
Elveszett jelentés
Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán
Titokzatos folyó
Vágta

Legjobb rendezõ:
Fernando Meirelles (Isten városa)
Peter Jackson (A Gyûrûk Ura - A király visszatér)
Sofia Coppola (Elveszett jelentés)
Peter Weir (Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán)
Clint Eastwood (Titokzatos folyó)

Ezért nem jó ez az Oscar így ... 😞

A medve nem játék.

ÁjjLe BoBBi
áhh nagyon szépek! akarooom 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
hát ha nem jobb 😊) mondtam hogy azt nézzük... 😊 iszonyatkirály film!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Sephi
Alitolag fel van ujjitva es beleraktak 53 plusz percet 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike at home
mert szepen fel lett ujitva, ugy tudom
vagy miben nem latszik? ritmusaban?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

AN msot tartok az APOKALIPSZIS MOST felénél. Eddig nagyon teccik, alegjobb a Wagner zenére való helikopteres támadás😄 NEm is láccik ,hogy már több mint 20 éves ez a film. Majd emgnézem a rendezõi változatot is. Mia kettõ között a különbség? más befejezés vagy ilyesmi?

Mike at home
egyes jatekok utaljak
normalisan meg nem uninstallaja magat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PResident Evil
egy kis emlékeztetõ... Katana és Szamurájkard...

PResident Evil
váhh gecc az utolsó szamuráj kibaszott nagy film !!! 10/10 !!!

Most néztem meg a THEY címû filmet. Szerintem katasztrofális. 10/3.

Sephi

Hogyhogy nem tudom leszedni õket normálisan? Mit nem tudok kitörölni? Számít az, amit fennhagy, tehát bebaszik a többinek, vagy csak ott lesz, és kész?

Mike
kell divx meg xvid

a többit felecsd el, a kodekpekkeket meg nagyon gyorsan

(igaz, normálisan leszedni úgyse tudod többé, ha már felraktad - hehe)

egyébként - szvsz - az Xvid a legjobb

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
jaja

Monster Inc. mesefilm

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sephi
Igen ?😊 Erdekes... es megis megtudhatnam mikor? 😊 Mert nekem ugye kene tudnom rola!

Blasta
Az száksz.
Rílplaya amúgyis száksz, mert winamp megnyissa a bézdrjávot szal már az nem köll. :-D

FREAK
nekem volt, nem ment többet a real player 😄

Riszpekk

Blasta
Egyet értek Sephi-vel!
Az ACE MCP -vel nekem se volt soha semmi gondom!!!!

És most akkor mit használsz? Vagy még nincs meg az "igazi" ?

Van egy film, az elhagyott bolygó, ezt nem tudom semmivel sem ugy lejátszani, hogy lehessen benne lépkedni. Mindig kifagy akkor, ha elõre akarom pörgetni. Ez codec probléma vagy mi? Egyébként néhány south park se nagyon mûxik csak már nem tudom mi volt fenn és mi nem a legutóbbi oprendszer reinstallom elõtt, és ezzel nem minden megy, ami azelõtt jó volt

Jano
De volt! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
ACEMCP 593 PRO a legjobb.. nekem az van es meg soha semmi bajom nem volt semmivel.

Jano
Egyik szarabb, mint a másik. Legutóbb a Gordian Knot pack-kal szívtam.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Valaki elmondaná, melyik a legjobb codec pack, vagy ti mit használtok? Eddig az ace mega pro-val nyomtam, de szarakodik pls

Sephi
Mondom en hogy ezek mar nem tudnak mit kitalalni 😊)))

PREMIERE1
Derrick - A film 😊

A Derrick animációs filmen? 😊 Hajrá!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Sephi
Nem volt mar sok neki egy kicsit ?😊

zaki
mondtam neki, és azt is, hogy 4 is lesz 😊

Blasta
megnéztem az uccsó szamurájt.
6/10 de csak a fõszereplõ szamuráj miatt és az általan kedvelt kúltúra bemutatása véget ennyi, amúgy 5-öt érdemelne.
Teljesen középszerû alkotás, még a csatajelenetek se hoztak semmi extra szinvonalat, egyszerûen MEG LEHET NÉZNI és kész, semmi katarzis, stb...

Ja és a vége....
AZ VALAMI ISZONYAT NYÁL.

Sephi
Ugy vagyok ezzel en is. Mostanaba csak regi filmeket nezek. Pl a King Rat c. filmet ami James Clavell muve szerint keszult es a The Great Escapepet is.

Ja az mondjuk érdekes volt tényleg, de a zombi halaknál nincs jobb! 😄
Haverom azt mondta hogy a House of the Dead címû alkotásnál még az Undead is szinvonalasabb. Milyen lehet az? 😊)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473