Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Tudtommal csak jelölték.
Golden Globe-ot kapott 3-at....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerintem egyébként megérdemelten kapta az Oscart, és szívesen megnézem többször is.
Aki látta a Szerelemre hangolva címû filmet és bejött neki, annak ajánlom, aki nem szereti a lassú témavezetésû, kevés cselekménnyel dolgozó filmeket, amelyekben nincsen kimondva a konklúzió és a belsõ feszültség, az keressen mást, ha moziba akar menni.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
DE...
Leutunk negyen megnezni a Lost In Translation c. filmet es negybol harman el is aludtunk mar az elso fel ora utan. Csak a negyedik nezte vegig (az is mert kozbe sorozot) es aszonta hogy nem erdemes idot pocsekolni.
De en holnap delutan frisen kipihenve nekialok most mar vegig nezni. Nem tudom elhinni hogy nem szol semmirol.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tök olybá tûnik, hogy igyekeztek a GYUnak NEM konkurrenciát teremteni, nehogy már nagy legyen a verseny. Pedig inkább lett volna kevesebb, de akkor olyan ellenfelek ellen.
Szerintem amúgy direkt csinálják! Ritka, hogy Oscaron igazi színvonal lenne. (Lehet, hogy ez erõs, de mégis ...) Nem is tudom, mikor volt igazán korrekt az Oscar. Nem hinném, hogy jót tesz egy rendezvénynek, hogyha a pénzrõl szól. Hasonlót az atlantai olimpia alatt éreztem, bár az is jó volt, de ...
A medve nem játék.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Pedig bõven befért volna!
Legjobb film:
A Gyûrûk Ura - A király visszatér
Elveszett jelentés
Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán
Titokzatos folyó
Vágta
Legjobb rendezõ:
Fernando Meirelles (Isten városa)
Peter Jackson (A Gyûrûk Ura - A király visszatér)
Sofia Coppola (Elveszett jelentés)
Peter Weir (Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán)
Clint Eastwood (Titokzatos folyó)
Ezért nem jó ez az Oscar így ... 😞
A medve nem játék.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
vagy miben nem latszik? ritmusaban?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
normalisan meg nem uninstallaja magat
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a többit felecsd el, a kodekpekkeket meg nagyon gyorsan
(igaz, normálisan leszedni úgyse tudod többé, ha már felraktad - hehe)
egyébként - szvsz - az Xvid a legjobb
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Rílplaya amúgyis száksz, mert winamp megnyissa a bézdrjávot szal már az nem köll. :-D
Az ACE MCP -vel nekem se volt soha semmi gondom!!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
6/10 de csak a fõszereplõ szamuráj miatt és az általan kedvelt kúltúra bemutatása véget ennyi, amúgy 5-öt érdemelne.
Teljesen középszerû alkotás, még a csatajelenetek se hoztak semmi extra szinvonalat, egyszerûen MEG LEHET NÉZNI és kész, semmi katarzis, stb...
Ja és a vége....
AZ VALAMI ISZONYAT NYÁL.
Haverom azt mondta hogy a House of the Dead címû alkotásnál még az Undead is szinvonalasabb. Milyen lehet az? 😊)
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473