1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    World's Fastest Indian

Anthony Hopkins hatalmasat alakit. Igaz csak pár riportot és videót láttam Munroról, de azok alapján nagyon jól vissza sikerült adni ennek a kicsit sem normális embernek a stilusát. Talán csak a tánc az, mely nem kevésbé látszik spontánnak és ösztönösnek exHannibálunk játékában. :))

Aki egy kicsit is a sebbeség megszállotja, az tudja mi lesz a futam vége, mely a filmről szól, a többieknek azért lesz oka kicsit szorítani a karfát. :) De így hogy tudom a végeredményt, így is egy hatalmas filmélmény volt a számomra. Nincs akció, vér, krimi.. csak egy fura figura életének legnagyobb pillanatáig elvezető kis "rövidke" út története, mely annyira szivbe markoló, megható, és sok helyen mulatságos, hogy óriási kár ezt bárkinek is kihagyni! :) Bár én úgy tudtam, hogy ha nem is rutinos, de már sokszor probált versenyzőként jutott el Amerikában, de a filmben nem igy történik.. sebaj, igy sokkal szívszorítóbb volt a történet. :) (vagy én tudtam rosszul :P)

Hihető alakítások, csodás 70es évekbeli ruhák és járgányok, aranyos történések, olyan alakítás, hogy a főhöst a néző hamar a szívébe zárja.. nagyon kellett már, hogy e hónapban végre egy ilyen film is elém kerüljön.

Anno erről az Indian Scoutról még láttam felvételeket akörül mikor visszavitték véglegesen Ausztráliába.. hát hihetetlen hogy milyen barbár módszerrel összetákolt, szinte roncsnak kinéző valami volt ez.. és hogy mikre volt képes! Majd keresek neten pár videót meg képet róla, tényleg hihetetlen (ahogy azt a filmben is látthattuk, a fémkockával, a whiskys kupakkal meg az ajtó kapoccsal, és nem utolsó sorban a gumirésekbe tömött pasztával :D :D)

sok/a sokból