Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó, de ki az, aki minden régebbi filmet látott? 😊
Én lehetõség szerint próbálom a régi alapmûvéket bepótolni, de idõ hiányában reménytelen 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Ez a Lost in Translation erdekel. Alitolag nagyon jo a film de meg mindig nem volt idom megvizualni. Esetleg aki mar latta nem ir rola valamit?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat en nem lepotdtem meg mar reg egy filmen sem. Mar minden otlet el van love egy regebbi filmben sajna.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azért néha jönnek még innovatív dolgok, igaz, egyre kevesebb.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Ez itt a baj hogy mar nem tudnak elorukolni semmilyen uj otlettel mert mar minden meg volt valositva.

Nem, azt elsütötték már ezer filmben.
Inkább arra, amikor 80 perc után kiderül, hogy akik ellen az egész filmben küzdöttek (vagy legalábbis hitték, hogy ellenük küzdenek), azok valójában pont azért vannak itt, hogy segítsenek.
Nem mondom, hogy ez az ötlet nem szerepelt már filmekben, de az itteni megvalósítás és a végén a "tényleg!" érzés nekem nagyon bejött.

FREAK
"gyengék táborát erõsíti"

hehe 😊 na jó, bõvíti 😄

Riszpekk

FREAK
UNDERWORLD

Hát ha nem Kate Beckinsale () játsza a fõszerepet, talán meg sem nézem. Kevés a jó vámpírfilm, és ez is a gyengék táborát erõsíti, jó adag MATRIX nyalással... Jó volt magyar arcokat és helyeket látni, de ennyi, maga a film erõsen felejthetõ. SZVSZ

Riszpekk

Sephi
Hamarosan jon a harmadik resz! mond meg neki bisztos orulni fog 😊)

zaki
1-et, teszett neki, meg is akarja nézni holnap a 2-t 😊

Amikor majdnem mindenki megint zombi lett? 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

wizy
melyik részét?:-))))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

zaki
most nézem faterrral a harry pottert, tetszik neki 😛

Egyébként minden vicctõl függetlenül (mert maga a film az tényleg inkább vicces volt) állítom, hogy a végén, amikor kiderült a slusszpoén, akkor lefostam a bokámat örömömben.

😊)
Fõleg a zombi halak 😄DDDD

Undead bizony nagyon alap, iszonyatosat büntet az a film!

Ha jót akartok röhögni, akkor szerezzétek be az Undead címû filmet. Elvileg horror, de olyan gagyi, hogy a röhögéstõl majdnem leestem az ágyról. Meteoresõ következtében egy ausztrál városban kezdenek zombivá válni az emberek és a végén az ufok mentik meg a várost. Van benne minden ami kell a röhögéshez, feltétlen ajánlott film, ALAPMÛ! 😄D

Laalee
hõ bazeg ktk egy kalandfilm nem dokumentum, még jó hogy tele van meseszerû részekkel 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Sephi
Tehat neked minden olyan film bugyuta ami ninca a valosagban? Nos akkor a Monster Inc. es bugyuta es a te nicked is bugyuta mert Mike Wazowski nincs a valosagban 😊))))

Mike
qqatsi filmeket láttátok? na az pl. film

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
ja és tõplem a fél világ a seggét csapdoshatta földhöz nagy örömében, de nekem akkor sem tetszik

Mike
az jó, mert én meg azon filózom megtartsam-e a frissen vásárolt DVD-t, vagy szabaduljak meg tõle, még frissen

nem bugyuta? dehogynem
ilyen a valóságban nincs
(és most nem a csontvázakra gondolok)
szóval szerintem elég szar 😊 egy darab

Sephi
Nos mivel a ket filmet mar alapbol nem lehet oszehasonlitani elarulom neked hogy a KTK nagyon is sikert aratott es en az oszes JD film kozul szerintem o ebben fenomenalisat alakitott. Es mesze nem bugyutamesefilm hanem egy nagyon is jol megrendezet nemi mesebeli ellemekel megkrealt muvi. Oszt punktum.

Sephi
Te vegig birtad nezni ?
En akkor amikor elkezdet a kamere korulottuk forogni es lottek kikapcsoltam a gepet es leturultem a filmet.

Mike
szerintem a Biggus Dickus és Incontinencia jobb

de amúgy nagyon ott van a magyar szinkron, és szerencse, hogy azt tették fel a DVD verzióra is

hen-tes
este betoltam megin a horroraakdva 1-2õt a listába
...
az 1. felénél elaludtam 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mike
Karib-tenger kalózai
hát elég vegyesek az érzéseim evvel a filmmel kapcsolatban, nem igazán tudom most mit si szeretett volna a rendezõ: kalandfilmet, vagy valami bugyuta mesefilmet. Néhol klasszikusoakat idézve komoly, máskor roppant bugyuta, tele klisékkel. Johnny Depp-nek nem ez a legjobb filmje (pl. a Félelem és reszketés Las Vegasban)mérföldekkel jobb)

Szerintem nagyon jó mindkettõ.

FREAK
azért ezt nem olyan nehéz eldönteni 😄

Riszpekk

Jano
Na azé. :o)))))

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

De a végén.
Mert akkor már vége volt. És mert meg tudtam nézni, hogy mi a neve a nagymellû fõszereplõnek.

Jano
A stáblista sem tetszett???

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Igen, HOTD jó példa arra, hogyan nem szabad filmet készíteni.
Nehezen tudnék 2 jó percet találni abban a filmben.

Evil
house of the dead et meg ne nezzetek! , viszont az out of time egesz kellemes kis esti nyomozos film volt, csak kar hogy mar az elejen tudni lehetett mire megy ki az egesz, mivel ez is klisekre epult, de ettol meg jo volt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Zseniális.
Azt sem tudom, hogy az eredeti Biggus Dickus vagy a fordításban szereplõ Fikusz Kukisz zseniálisabb 😄

CSOCSO
Brian eletet lesem eppen..hat es LOL gecc😊
Blasta
Az operatõri munka az siralmas volt ezt még anno az értékelésemben is megjegyeztem.

A végén tul.képpen egyszerûen nem is láttam mi történt a rosszbácsi és a vonat között...

El tudom képzelni, de akkor se látszott szar se

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Igazad van, én is ezeket hiányoltam belõle.
Lényegében testõrséget játszottak, nagy ügy.
Azt a nemzeti gárda szokta vagy az INCAL szekuricsik :-D

Laalee
marad a nézd meg dvdn 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Tikal
nem a trükkökrõl van szo, hanem rendezésrõl, a cselekménrõl egyszoval minden nulla ebben a filmben, fõleg az operatõri muka nálam nem nagyon jött be.... ha megnézem a Helyszínelõket a viasat3-on, még ott is jobb SWAT jeleneteket látok néha mint ebben a filmben összesen.....

ja meg a szereposztás, tiszta bé muvi

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
nem a titkokról van szó, csak a cím alapján joggal várná el az ember, hogy legalább a játék szintjéig belemerüljenek a témába

ez így egy sima ticsung film, mindenki lõ mindenre :/

jólesett volna egy kis taktikai eligazítás, nagyobb hangsúly a fegyvereken és a csapatmunkán, nagyon hiányzott "A SNIPER" szerep, és a parás részek

mondjuk eleve a szereposztás is gáz, a fõhõs szépfiú, a menõ feka, a vagány spanyol csaj (minek?), az ideg-gyenge stréberköcsög meg az átlag töltelékember, ja és a mindig cool öreg vezér :/ tiszta képregény

na errõl ennyit, azért jobb volt, mint az RTL Klub 😊

Riszpekk

Blasta
Ez nem véletlen.
Titkokról lévén szó, nem teregethették ki a trükkjeiket, stb...
De én sem erre számítottam azért....

FREAK
most néztem a SWAT-ot

az eleje jó, a nagy része átlagos, a vége szupergagyi ZS kategóriás sablonfos

egyszer nézhetõ, csak az a baj, pont a SWAT nincs benne, gyakorlatilag semmit nem tudtunk meg az alakulatról :/

Riszpekk

Darko Ferkó
A remake bizony.

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

Bandew
Igen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Davidus
Az Tim Burton film volt?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na lekaptam a Master & Commandert de sajna nem tudom megnézni mert szaggat és ez csöppet idegesít. Esetleg valami divx guru tud megoldást?😊
dmd-mac.cd1/2 a file név.

V9ykn8_TZL0

Sephi
Az szereintem is nagy xszar volt. Jo eszmeletlen erdetiek a maszkok de a story lehetett volna jobb is... nem tudom nekem nem gyutt be.

LezLee
Ezt a filmet én meg nem is láttam. Sokan mondták, hogy így szar meg úgy szar, gondoltam ennyien nem tévedhetnek, így aztán nem is néztem meg. De legalább nem csalódtam TB-ben 😊)))
Én talán csak a Majmok bolygójával nem voltam elégedett azok közül a filmjei közül, amiket láttam tõle.