1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    The Painted Veil

Edward Norton mar-mar szokasos jo alakitasa miatt hatalmas film lett szerintem. Bar nekem kicsit tul "nyúlós" volt mint a retesteszta, de az alakitasok es a taj ezt is karpotolta. Sok felesleges parbeszed illetve a vege sem lett a legjobb, valami nagyobbal kellett volna befejezni szerintem. De ha megteheti az ember, akkor nezze meg, mert szep, szomoru filmrol van szo.

---> 7/10

Hannibal Rising

Hannibal filmeket nagyon szeretem, de ez nemjott be. A szinesszel nem is lett volna gond, de talan tul sokat vartam. Vartam, hogy hasonlo hangulatu legyen mint az elozo reszek, es legyen bennuk meg az a feszultseg is, de itt majd elaludtam. Sajnos nekem nagy csalodas, lehet hogy sajat hibabol.

---> 2/10

El laberinto del Fauno[A faun labirintusa]

Guillermo Del Toro munkassagat imadom, bar ez a film so-so. Ott kezdem, hogy nem szeretem a haborus filmeket, bemutato alapjan bennem egyaltalan nem fordult meg, hogy nagyreszt egy haborus filmrol lesz szo. Kb. a bemutatoban minden fantasztikus resz benne van, ami osszesitve 20perc, a maradek 100perc meg szamomra unalmas haborus film. Maga a fantasztikus reszek nagyon jokvoltak, de nemtobb nalam a film.

---> 3/10

Perfume The Story Of A Murderer

Sajnos csak tobb reszben tudtam megnezni a filmet, tehat nem egy ulesre tudtam megnezni, de szemely szerint tetszett. Kellokepp hatasos, nehol undorito es ertelmes film. Szereplok nagyon jok, hatalmas zene. Talan annyi negativum, hogy ebben is sok unalmas resz volt, de tobbet nemtudnek felsorolni. Erdemes megnezni, nem mindennapi film.

---> 8/10