[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Élethű és kidolgozott akciót nagyjából csak az utolsó tíz percben lehet látni, ha a többi az előkészítés, akkor köszönöm, én nem kérek belőle. Az a "fergeteges tempó", meg "lamúros jelenet" egyszerűen nevetséges, nem is értem, hová tettétek a szemeteket, hiszen a filmben semmi sem történik. Ehhez képest egy háromórás film a meztelencsigák párzásáról kifejezetten akciódús és féktelen szexuális töltettel rendelkező blockbuster... 
A rendőrségi akciók előkészítéséről nem akarok két órás filmet nézni, mert nem érdekel. Érdekes, pl. a Heat-ben működött ez a dolog, itt meg nem. Az utolsó tíz perccel tkp. semmi gond, de az már a Heat-ben, meg a Collateral-ban is megvolt (ráadásul jobb minőségben is), és azok mégis feszesebb, pergőbb filmek. Nézd meg a Children of Men-t, abban a végefelé a vágás nélkül felvett többemeletes házostrom jelenetet, és utána lehet beszélni a "fergeteges tempó"-ról, meg a székkarfát morzsoló adrenalinlöketről.
Crockett a sorozatban egy vagány, kissé hűvös, de karizmatikus fickó volt, aki állandóan napszemüben virított, és úgy általában imádta a kemény, magányos zsrut játszani, aki száguldozik a sportkocsikkal, és inkább ő lép elsőnek, mint kérdez. A Farrell-féle karakter egy unott képű pali, aki csak sodródik az eseményekkel. Totál hiteltelen, Foxx - abban a kevés jelenetben, amikor játszik - legalább próbált valamit erőlködni, de roppant kevés.
Nem az irreális, "James Bond"-os (hogy ő hogy jön ide, nem tudom) akciót vártam volna el, hanem egy következetesen végigvitt történetet. Igen, ez nem olyan film, mint Mann korábbi munkái. De ilyen szinten akármelyik másodvonalas rendező megcsinálta volna, ez Mann-hoz egyszerűen méltatlan.