1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    tudom mi a káosz elmélet. Én azt mondtam a BE-hez hasonlítani nem szabad. Akkor már az összes filmre rásüthetnénk hogy olyan mint a Butterfly Effect. Pl a Hé haver, hol a kocsim. Mert csak képzeljük el mi van ha a két srác nem megy el inni az este?! Vagy ha már az első csoportnak odaadják a kütyüt, teljesen máshogy alakult volna a jövő. Mi lett volna szegény szexbombázó ufocsajszikkal? Vagy a Földdel. Érted? :) Most azért mert egy elajándékozott puskából a kölykök kilőtek egy golyót, az egy drámai szituáció, balszerencsés történet. Melynek igen is köze van a pillangó effektushoz, de semmi képpen sem lehet egy lapon megemlíteni vele a BE-t :)

Én is látom hogy a főszál miért ez lett a rendezőnél, én csak azt nem értem, hogy köré miért ilyen szar filmet csinált, mikor lehetett volna többet is kihozni a dologból. Sőt, őszintén megvallva, csak többet lehetett volna.