1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    BÁBEL SPOILEREK KÖVETKEZNEK!!!!!!!!!!

Én komolyan nem tudom, hogy a japán kiscsaj történetén kívül milyen magvas mondanivalót kellett volna felfedeznem a többi kisfilmben?!
    Mert a süket kiscsaj nehéz élete még okés volt, elgondolkodtatott (pláne a diszkós jelenet, überjó zenével, le is töltöttem). A mexikói bevánroló története miről szólt? Egy felelőtlen pótmamáról, aki naívan átment a határon a rábízott amcsi gyerekekkel, aztán csodálkozott, hogy engedély, zöldkártya és egyebek nélkül nem olyan könnyű visszamenni.
    Hogy mi köze van annak a sztorinak a bábeli témakörhöz, nem értem. Meg úgy cuzammen nem túl odabaszós a sztori.

Aztán az afgán (vagy mittoménmár milyen) kissrácok, akik felelőtlenül lövöldöztek egy puskával és eltalátak egy amcsi turistát, majd szomorú véget ért a történet. Bábel??? Semmi köze az egészhez, egy rövid és meglehetősen kiszámítható drámácskát láttunk.

Az amcsi pár sztorija volt a legunalmasabb. A hűtlen Pitt nejét eltaláják és órákat kell várnia kiszolgáltatottan, amíg megérkezik a segítség és megmentik az asszonykát. Közben mi történik? SEMMI. Unalmas párbeszédek. A kisfilm egyetlen TARTALMAS jelenete a helikopternél volt, amikor Pitt az összes pénzét megpróbálta odaadni az egyedüli helybélinek aki segített neki, de annak nem kellett. Na ott elérzékenyültem én is, Pitt tekintete, az elsuttogott "tenkjú" az nagyon beszédes volt, és bele tudtam magam élni. Bábel??? Sehol semmi, ráadásul angolul beszélgettek ebben a jelentben is, Pitt szépen megértette magát a elybéli parasztgyerekkel angolul. Szal nekem "csak" ennyi volt a gondom a filmmel. :)