[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Cassell #29780 Parfüm
Tegnap este cinema city -úgyse voltam moziünnep óta- barátnővel beültünk megtekinteni.
Mindeketten tudtuk nem egy romantikus marhaság lesz, hanem egy sorozatgyilkosról szóló alkotás;velünk együtt 11 ember volt az előadáson -na jó minden marhaságot nem írok le inkább a filmről.
Szóval a középkori utcák hangulatata nekem nagyon átjött. Gyöngyörűek a helyszínek mármint a mocskos halpiac nyílván nem szó szerint az de teljesen élethűek.
Egy kicsit nehezen indult be de a 2,5 órát valamivel ki kell tölteni amikor beindul a cselekmény akkor kifejezetten lekötötte minden figyelmemet:)
A vége viszont szerintem iszonyat nagy baromság. Most nem írom le hátha valaki majd később nézi meg de nagy kár az utolsó 15 percért mert szerintem annyira elgondolkodtató véget akartak csinálni, hogy az már nálam inkább nevetségessé vált.
Mindent összegezve újra biztos nem nézném meg nem rossz film nagy kár az elcseszett befejezésért...
6,5 a tízből