Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Még jó, hogy az vagyok.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Durván drogos film.
A haverok mondták, nézzem meg, mert ütõs, fõleg betépve. Mondom jó. Háát, eddig 2 film volt amit nem tudtam végignézni elsõre, annyira untam.
Az On/Lány (iszonyat gyenge), és a Jelek (álmos voltam), és ez a harmadik. 😞
shit happens
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Kb 10 méter különbség van a 2 között😊))
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egypár zenét azért már letöltöttem belõle.
Ha kell megadom a címeit.
Láttátok a 25.óra -t ?
De szar volt. Egyszer nézhetõ, vagy félszer.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-És mi van ha nem sikerül?
-Akkor Bunkó emberei elkapnak, felapritanak és megetetnek a disznókkal!
- Akkor miért vagy ilyen k*rva nyugodt??????😊))))))))))))))
Ja meg.
- Ki nem állhatom ezeket az északi köcsögöket.
- De utálom ezeket a déli buzikat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ilyen állat szövegek csak a magyar fordításban vannak.
- Akkor a nyúl baszhatja?
- Ne mááá. Élesbe hátulról?
Mikor elmegy a dagadt a fekához eladni a füvet és kér egy narancslevet... utánna meg le akarja tenni az asztalra.... És ezt 2 szer eljátsszák... Meg a bobby (angol rendõr) a furgon hátuljában. És a Brem Gun mikor mennek a fûért... Teljesen más a hangulata a filmnek... kicsit betegesebb... Nekem jobban bejött mint a Blöff.. Az apró részletekért érdemesebb megnézni többször, mint a Blöfföt...
NA ez a véleményem😊)
Lock Stock and Two Smoking BArrels

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hát a Blöff tényleg kifinomultabb, de ne feledjük, hogy az
Guy Ritchie elsõ filmje volt, a Blöff meg jött utána.
- Én egy sört kértem. Ez nem kocsma?
- Szamoai-kocsma
- Az nem rendes kocsma?
- De, Szamoai-kocsma
- Végül is tökmindegy, hoznál egy üdítõt.

Kinek tettszett.
Nekem igen.
jol elbaszták a szinkront a kurva anyjukat (rtl klub) mindezt csak azért hogy a faszfej helyett balféket mondhasson ray barboni 😊
amugy jo film 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem az én stílusom a "deszkázás", de azért nevettem sokat...
Õ meg egy állat... Vince Vieluf
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Get Shorty-t sajnos átszinkronizálták😞(( AZ erdeti jobb volt és James Gandolfini már itt is jól játszott, nem csak a Soppranosban😊))
- Egy riviérában fogantam. Na nem az olaszban, hanem a Detroitiben.
- Agyi rendellenesség esélye 65 %, koncetráció-képtelenség esélye 80 %
Szívbetegség esélye 99 %. Várható életkor: 30 egész 2 tized év.
( Csúcs ez a film)
Csak az volt durva, hogy öltönyben meg nyakkendõben
indultak ûrutazásra.
Gyönyörû film az akaratról, kitartásról, az álmok valóra váltásáról, ráadásul eközben egy kiváló antiutópia is.
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
Gattaca Uma Thurmannal a nõi fõszerepben, és
a férfi, .. nem jut eszembe.
A jövõben csak tökéletes embereknek van jövõjük.
Eredeti ötlet.
látta valaki? mert így elég jó kis filmnek tûnik a bemutatóból 😊
Thnx

Egyébként a Játsz/ma télleg ultrajó film...a végén a csavar óriási....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
És van egy nagyon fifikás Michael Douglas - Viggo Mortensen (=igen az Aragorn) film. Douglas ki akarja nyíratni a feleségét és megbízza vele a a Szeretõt akit Mortensen játszik... Nem jut eszembe se a magyar sem az angol címe a filmnek. Ja és a Nõi fõszereplõ sem hirtelen😊)
Hetedik és az Azonosság nekem is tetszett. És egyik nagy kedvencem DAS BOOT!!! hasonló témájú pedig a Widowmaker ezt is szeretem😊))
Azonosság: nem rossz film, bár szerintem a vége irtóra össze-vissza van csavarva ami végül is jó, de szerintem kicsit sok.
Végsõ Állomás 2: Már az elsõ része is tetszett
Hetedik: remek,sötét hangulatú thriller,kötelezõ darabok közé lehetne sorolni
Különvélemény: Nekem nagyon bejött ez a film, a történet, a helyszin, a szereplõk, kihagyhatatlan!
a Vad Vágyakat régebben láttam, de ha jól emlékszem nem teljesen, így arról nem tudok mit mondani😊
Hát nemtudom, az biztos, hogy van benne csavar.
Talán az a sok perverz sexjelent, de ki tudja.
A végén a buta kiscsajról kiderül, hogy penge-eszû, fifikás, és mindenkit átvert.
Na és a Hetedik
Vagy a Különvélemény szerintem, ami az utóbbi idõk legjobb filmje.
Bár nem nagyon emlékszem, hogy Tom Krúz -nak lett volna rossz filmje.
Nekem pl. a Donnie Darko (az elmúlt évben ötször láttam), vagy a Lynch klasszikusok. Másnak biztos ezek nézhetetlenek.
Amúgy nem állítom, hogy az Identity klasszikus lenne, de a benne lévõ kettõs csavar szerintem kategóriájában kiváló filmmé avatja. Ennél agyoncsavartabb (szép szó...) thrillerbõl most csak a Vad vágyak jut eszembe hirtelenjében. (bár az is tény, hogy az ide-oda csavargatás önmagában kevés ahhoz, hogy jó thriller legyen valami)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!