Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
- Ne szívasd mááá. Be tud állni. Született tehetség vagy ugye?

- Még jó, hogy az vagyok.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

cSuwwi
Most láttam a Félelem és rettegés Las Vegasban c. filmet. Kissé vegyesek az érzelmei utána...
Durván drogos film. A haverok mondták, nézzem meg, mert ütõs, fõleg betépve. Mondom jó. Háát, eddig 2 film volt amit nem tudtam végignézni elsõre, annyira untam.
Az On/Lány (iszonyat gyenge), és a Jelek (álmos voltam), és ez a harmadik. 😞

shit happens

Alien
Oké, köszi jöhet!😊

zaki
na ja. 1ébként Roberto Benigni lett akkor a gyõztes (99-es oscar) az élet szép címû filmmel

LittleL
- Egy bazi nagy anyahajó is beférne oda.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Bucser
Vagy amikor a Tyron nem tud beállni a furgon meg a másik kocsi közé és arra hivatkozik, hogy kicsi a hely😄DDDDD

Kb 10 méter különbség van a 2 között😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LittleL
Sok benne az unalmas rész.
Egypár zenét azért már letöltöttem belõle.

Ha kell megadom a címeit.

Alien
25th hour? A magyarra forditott címe Az Utolsó Éjjel😊 Hát nem tudom, egyszer nézhetõ azért.

Alien
Igen, akkor ott volt a jelöltek között, de sajnos nem õ kapta meg, pedig nagyon megérdemelte volna😞

LittleL
Ott még milyen fiatal volt. Az Edward

Láttátok a 25.óra -t ?

De szar volt. Egyszer nézhetõ, vagy félszer.

zaki
arra a filmre jelölték is, nem?

Alien
😊 Hát igen , nem elég egyszer megnézni. Megérdemelte volna akkor az Oscart Edward Norton!

zaki
te most bekapod cukorfalat

LittleL
- Hagyjad már. Szegény emberek ezek, még új bútorra sem tellik nekik.

zaki
az így van:

-rohadt északi köcsögök
-de utálom ezeket a déli buzikat 😛

Punker
mi kijöttünk a moziból elszívtunk egy cigit fújtunk egy nagyot és megvettük a másnapi jegyet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
azaz😊)))))) És amikor beszélget a Tommy meg a Török:
-És mi van ha nem sikerül?
-Akkor Bunkó emberei elkapnak, felapritanak és megetetnek a disznókkal!
- Akkor miért vagy ilyen k*rva nyugodt??????😊))))))))))))))

zaki
én még moziba láttam elõször, azt sem tudtam, hogy milyen filmre ültünk be a haverral... igaz, akkor még fiatal voltam nagyon, mert nem egy mai film már (19 vagyok). azóta vagy 3X láttam, tényleg döbbenetes egy film

LittleL
Azért a Sting is alakított egy keveset a Ravasz... -ban.

Ja meg.

- Ki nem állhatom ezeket az északi köcsögöket.
- De utálom ezeket a déli buzikat.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Alien
Amerikai História X-rõl mi a véleményetek? Eszméletlen film az is, és a szinészi játék is hibátlan szerintem Edward Norton-tól, meg Edward Furlongtól is. És a film vége? Hát mit mondjak, amikor elõször láttam, akkor a döbbenettõl nem tudtam megszólalni. Kihagyhatatlan!

LittleL
Éljen a magyar szinkron !!

Ilyen állat szövegek csak a magyar fordításban vannak.

- Akkor a nyúl baszhatja?
- Ne mááá. Élesbe hátulról?

Punker
igazad van mert fölösleges összehasonlítgatni mnd kettõ nagyon nagy film.

Bucser
A ravasz az agy az más stílusú mint a Blöff. A Blöff humora kicsit közönségesebb mint a ravaszé..

Mikor elmegy a dagadt a fekához eladni a füvet és kér egy narancslevet... utánna meg le akarja tenni az asztalra.... És ezt 2 szer eljátsszák... Meg a bobby (angol rendõr) a furgon hátuljában. És a Brem Gun mikor mennek a fûért... Teljesen más a hangulata a filmnek... kicsit betegesebb... Nekem jobban bejött mint a Blöff.. Az apró részletekért érdemesebb megnézni többször, mint a Blöfföt...

NA ez a véleményem😊)

Lock Stock and Two Smoking BArrels

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alien
A Blöff az hatalmas film!😊)) A Szinkron szerintem elsõ osztályú! Annyira jó dumák vannak benne, hogy az nem igaz! A karakterek meg egyszerüen fenomenálisak😊

LittleL
Szevasztok Blöff rajongók.

Hát a Blöff tényleg kifinomultabb, de ne feledjük, hogy az
Guy Ritchie elsõ filmje volt, a Blöff meg jött utána.

- Én egy sört kértem. Ez nem kocsma?
- Szamoai-kocsma
- Az nem rendes kocsma?
- De, Szamoai-kocsma
- Végül is tökmindegy, hoznál egy üdítõt.

zaki
én most néztem meg a katonák voltunk c. filmet. nekem nagyon tetszett, elmehetnek a filmkritikusok a p*csába, összevissza fikázzák a filmet. na mind1. lényeg az, hogy a film nekem bejött, mások meg azt mondhatnak amit akarnak. osztályzat: 7-8/10

zaki
én majd letöltöm a netrõl, mert tegnap belenéztem, de annak nagyon csóri volt a szinkronja, és inkább nem néztem tovább

zaki
nekem is tetszett... de akkor még nem láttam a blöfföt 😛 most is tetszik, de a blöff sokkal pörgõsebb, jobb dumák vannak benne, szinkron is jobb, azért jó film. de a blöff a námbörván

Punker
nekem is

LittleL
És a: Ravasz, agy, és két füstölgõ puskacsõ?

Kinek tettszett.
Nekem igen.

Tikal
get shorty....

jol elbaszták a szinkront a kurva anyjukat (rtl klub) mindezt csak azért hogy a faszfej helyett balféket mondhasson ray barboni 😊

amugy jo film 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

VinylToy
Ezt néztem meg tegnap: Grind

Nem az én stílusom a "deszkázás", de azért nevettem sokat...

Õ meg egy állat... Vince Vieluf

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

zaki
majd leszedem angol nyelven, néztem a feliratok.hu-n van hozzá az eredeti szinkron alapján elkészült felirat 😊

Bucser
GAttaca-t én is imádtam😊))

Get Shorty-t sajnos átszinkronizálták😞(( AZ erdeti jobb volt és James Gandolfini már itt is jól játszott, nem csak a Soppranosban😊))

LittleL
Igen nagyszerû és elgondolkodtató film.

- Egy riviérában fogantam. Na nem az olaszban, hanem a Detroitiben.

- Agyi rendellenesség esélye 65 %, koncetráció-képtelenség esélye 80 %
Szívbetegség esélye 99 %. Várható életkor: 30 egész 2 tized év.
( Csúcs ez a film)

Csak az volt durva, hogy öltönyben meg nyakkendõben
indultak ûrutazásra.

Ethan Hawke
Darko Ferkó
Az egy atyaúristenség!
Gyönyörû film az akaratról, kitartásról, az álmok valóra váltásáról, ráadásul eközben egy kiváló antiutópia is.

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

LittleL
Na és a
Gattaca Uma Thurmannal a nõi fõszerepben, és
a férfi, .. nem jut eszembe.
A jövõben csak tökéletes embereknek van jövõjük.
Eredeti ötlet.

Kurvajó film.
zaki
emberek: most jön a szóljatok a köpcösnek!

látta valaki? mert így elég jó kis filmnek tûnik a bemutatóból 😊

Bucser
Köszike😊)) Tényleg nem jutott az eszembe a cím😊)

Thnx

Alien!
tökéletes gyilkosság.....Gwyneth Paltrow a feleség...

Egyébként a Játsz/ma télleg ultrajó film...a végén a csavar óriási....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Bucser
Közönséges Bûnözõk!!!! NAgyon ott van....

És van egy nagyon fifikás Michael Douglas - Viggo Mortensen (=igen az Aragorn) film. Douglas ki akarja nyíratni a feleségét és megbízza vele a a Szeretõt akit Mortensen játszik... Nem jut eszembe se a magyar sem az angol címe a filmnek. Ja és a Nõi fõszereplõ sem hirtelen😊)

Hetedik és az Azonosság nekem is tetszett. És egyik nagy kedvencem DAS BOOT!!! hasonló témájú pedig a Widowmaker ezt is szeretem😊))

Alien
A Játsz/ma-t láttátok? Michael Douglas és Sean Penn szerepel benne. Szerintem nagyon ott van a film😊) Szerintem hatalmas a vége!!! Aki még nem látta ne mulassza el!!

Alien
na akkor😊
Azonosság: nem rossz film, bár szerintem a vége irtóra össze-vissza van csavarva ami végül is jó, de szerintem kicsit sok.
Végsõ Állomás 2: Már az elsõ része is tetszett
Hetedik: remek,sötét hangulatú thriller,kötelezõ darabok közé lehetne sorolni
Különvélemény: Nekem nagyon bejött ez a film, a történet, a helyszin, a szereplõk, kihagyhatatlan!
a Vad Vágyakat régebben láttam, de ha jól emlékszem nem teljesen, így arról nem tudok mit mondani😊

zaki
hmmm, a beavatás szerintem nem ennyire gáz film... a bennfentest látta valaki?

zaki
hú, azok nagyon baba filmek... hetedik az eszméletlen para, 1ik legjobb thriller amit láttam. különvélemény is jó volt, nem is csoda, hiszen spielberg-tõl nem igen láttam eddig még sz*r filmet...

LittleL
Ja a Vad vágyak az meg tettszett.
Hát nemtudom, az biztos, hogy van benne csavar.
Talán az a sok perverz sexjelent, de ki tudja.

A végén a buta kiscsajról kiderül, hogy penge-eszû, fifikás, és mindenkit átvert.

Na és a Hetedik
Vagy a Különvélemény szerintem, ami az utóbbi idõk legjobb filmje.
Bár nem nagyon emlékszem, hogy Tom Krúz -nak lett volna rossz filmje.

Szerintem mindenkinek más a többször nézhetõ film.
Nekem pl. a Donnie Darko (az elmúlt évben ötször láttam), vagy a Lynch klasszikusok. Másnak biztos ezek nézhetetlenek.

Amúgy nem állítom, hogy az Identity klasszikus lenne, de a benne lévõ kettõs csavar szerintem kategóriájában kiváló filmmé avatja. Ennél agyoncsavartabb (szép szó...) thrillerbõl most csak a Vad vágyak jut eszembe hirtelenjében. (bár az is tény, hogy az ide-oda csavargatás önmagában kevés ahhoz, hogy jó thriller legyen valami)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!