[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egy "szuper" hétvége :) eredményei:
Spiderman 2
Összességében jobban tetszett az első résznél, meg nem is. :)
Jobb volt, mert:
-Doc Ock ezerszer jobb villain, mint a röpdeszkás, szvsz tök bénán megcsinált (mármint a képregényhez képest) Green Goblin.
-Több valódi szuperhősös akció volt benne.
-Bruce Campbell a maga kis röpke jelenetével (a színház bejáratánál) mindenkit lemosott a színről. "Hail to the King!" :)
Rosszabb volt, mert:
-Tobey-re nem tudják rendesen rászabni a Parker-figurát, pedig alkalmas lenne rá. Akció közben néma, mint a hal (pedig a képregényben Pókemberként be sem áll a szája), akción kívül dettó néma, mint a hal. A szerepe nem több, mint a lúzerpofa felvétele, míg valaki előad egy tízperces monológot...
-Az erőltetett poénok rém rosszak voltak. Mikor a "döntés" után felüdülve megy az utcán és perecel egy iszonyatosat, vagy amikor leesik a tetőről... hát ezek elég izzadtságszagúak voltak.
-Nyújtják, nyújtják, és nyújtják a filmet az iszonyatos lassú és vontatott, valamint a teljesen felesleges jelenetek. Pl. a házmester lánya, hogy hogyan és miért kavarodott bele a sztoriba, azt nem tudom, de sztem más sem...
Összességében: 6/10.
Megjegyzés: Akárhányszor látom, csak erősödik benne, hogy ez a James Franco (Harry alakítója) szvsz ezerszer jobb választás lett volna Anakin szerepére Hayden Christensen helyett. Hasonlítanak egymásra, de Franco arca tud úgy hihetően durva és lágy is lenni, hogy közben nem röhögi el magát a néző. :)
The Fantastic Four
Sosem voltam nagy F4 fan, és ez a film után továbbra is így maradt. :) Semmi extrát nem láttam benne, ami túlzottan megfogott volna azon kívül, hogy Jessica Alba jól néz ki, Reid dokit meg nem igazán sikerült eltalálni (az általam olvasott pár képregény alapján a filmbéli Reid egészen máshogy néz ki).
Összességében: 4/10 (egyszernézős-eldobhatós szuperhősös műanyag)