[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Végig .. khm.. néztem. Ha van valaki aki ezen el tudd gondolkodni, aki valami mondanivalót meglátt benne, azt azonnal be kell záratni valami elmegyógyintézetben. Ahogy azt is aki megrendezte és aki megirta a forgatókönyvet.
Röviden összefoglalva 3 részből áll a .. hmm.. film. Az első fele egy perverz balfékról szól, aki szereti a farkát bedúgdosni mindenhova. Legyen az egy bezsírozott falyuk, egy égő gyertya vagy a feldarabolt disznó bele. Persze mindezt úgy hogy a néző is jól láthasson mindent, semmit nem dúgnak el a kamera elől.
A másod fele lájtosabb, két zabagép életéből pár pillanat, melynek hatalmas hányada arról szól hogy okádnak pár hatalmasat. A következő és hál isten az utolsó részlet az állatkitömő utolsó 3 napja.
Aki maga akar meglepödni azon hogy mi lesz a filmbe, ne olvasson tovább, mert Spoiler következik.
Szóval a vékonyka elmebeteg állatkitömő, ki szépen kibelezi meghalt apját hogy élő müremeket csináljon belőle, üveggolyóba teszi a szintén kizsigerelt 3-4 hetes magzatot, majd a végén épít egy gépet, mely életben tartja őt amig ki nem vágja az összes belső testrészét, hogy végül miután összevarta kiürült testét, egy kar segítségével a gép levágja a fejét és az egyik karját, igy egy, az okori Vénusz szobora emlékeztető alkotás maradjon belőle.
Hát remek. Ha ez kell valakinek, hát nézze. Én nem vagyok hajlandó Pálfi Görgynek egyetlen egy filmjét sem megnézni ezek után. Bár végül is egész jól kibirtam hányinger nélkül, de valahogyan nem érzem magam igazán fittnek. Kicsit kavarkog. De aludni igy nem akarok.