Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Hát az egy se volt jobb...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Laalee
igen ez a film nem neked készült 😄 maradj a sztalone filmeknél ot van gyilkos dolog meg akció.

a film legnagyobb baja hogy probálták keverni a populáris filmek és a mûvészfilmek stílusjegyeit, ez nemigazán jött össze, de ettöl eltekintve egy igazán jó film.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
ha nekem szol akkor en csak azt mondtam hogy a gyilkos dologbol jo filmet lehetet volna kihozni.. mert ez a nyomott ember aki vegre a vegen felmegy a vilagossagba nagyon gyenge.. mindegy... lenyegtelen..szar neha unalmas... a gyilkos dologbol jot lehett volna kihozni.. neha meg poen is volt..
Laalee
nekem lényegesen jobban tetszett a 3. rész mint a második. az csak vulgáris poénokkal volt teli, az meg számomra nem igazán jön be.

Laalee
látom felfogtad a mondanivalóját a filmnek 😄

CSOCSO
KONTROLL
hat. jo szar vol..sajna valami zene nelkuli videot szedtem le szal egesz vegig a filmben a szovegen kivul nemsok volt😞
de lenyegtelen..voltak erdekes pillanatok..ugy erzem hogy kibaszott szarul csinaltak meg a filmet.. a sztori alap5lete nem is lenne szar.. de ez a rendezo egy fosadek.. semmi manibol is 3 szor jobb filmet lehett volna csinalni..csak jobban ra kellett volna gyurni a gyilkossagokra meg az uldozosre mert egy csomo jelenet jo volt.. igaz mindegyik sokkal jobban lehetet volna megcsinalni.. amin csak azt ertem hogy komolyabb operatori munkaval vagasokkal stb.. ami nemhiszem hogy tobbe kerulne mint igy.. no mindegy..szar sajnos
Sephi
Juuj en leestem az agyarol es vagy 10 percet intenzive rohogtem 😊))

But please! God , but she's a girl !

Ahahahahahaha!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

QuippeR
mozivászonról kamerával felvett. de ahhoz képest nem is olyan rossz. bár a 3 cd-s mérete nem tükrözi a minõségét.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

FtranX
Scary Movie 3.
Vannak benne jó részek, de az 1., 2. rész sokkal jobb volt.

(a dzsekós jeleneten viszont feküdtem... 😄DD)

zaki
milyen verzió van belõle a neten? gondolom nem vmi jó...

QuippeR
Az utolsó szamuráj... nem rossz-nem rossz

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

PResident Evil
Mimic 2 ... khm ... lol 😄

De igen.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi
ezt a filmet Rob Zombie rendezte nem???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Mégis mire számítottál egy elsõfilmes rendezõtõl?
Az amatõrizmus szvsz éppenhogy elõnyére válik, az elmebetegség meg pláne. Egyik sem jellemzõ az utóbbi évek tinihorrorjaira.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

LezLee
Húú a House of 1000 Corpses nagyon gagyi, ha rám hallgatsz kihagyod, nem veszítessz semmit. Nekem nagyon nem tetszett, szerintem amatõr, és elmebeteg a film.
Csak az utolsót ismerem, azt végülis tudom ajánlani horror-rajongóként 😊
Texas chainsaw összekeverve ezer más filmmel, amolyan közepes alkotás, de az utóbbi évek szánalmas horror-termését nézve elmegy.

Sephi
Ugy is lesz! Koszonom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Szerintem a Frailityt.
Sephi
Van itt kerem olyan hogy

Frailty

Levity

House Of 1000 Corpses

Na ezek kozul mit lenne erdemes ma este megnezni?

Sephi
En mar evek ota nem indexezek mert ott tele van kritikusokkal es meguntam. SG Foreva!

I.C.ram
Tanuljátok már meg, hogy az Indexen mindent a sárgaföldig fikáznak!
Sephi
Itt az a baj hogy minden ember mashogy viszonyul egy egy filmhez es hat sajnos csakis akkor hiszek egy kritikanak ha mar tobb ember megirt gondolata valahol egyezik.

Nekem pl kurvara teccet a Beautifull Mind mire ott agyon fikazak.... ez van...

Blasta
Hát az index legalább a magyar filmeknél kissé elnézõbb. De itt nem az.
Azt írták, hogy egy klippsorozathoz írt történetet látunk majd. Dalolnak benne meg egyebek....
HÁTKÖSZNEM...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Igaza van Svejknek! Ne az Index filmkritikái alapján döntsetek egy filmrõl!
Szerintem a Magyar Vándor jó kis film lesz. Amit eddig láttam(trailereket), az alapján szerintem egy újabb magyar közönségfilmmel állunk szemben. Mondjuk én még látatlanban is jobbra értékelem mondjuk az Apám beájulna címû izénél.

I.C.ram
Indexen, mindent szarrá fikáznak! Én még nem találkoztam olyan cuccal, amirõl ne csak szart írtak volna! Komoly!
Blasta
Olvasd el.
Valahogy a bemutató alapján éreztem, hogy errõl lesz szó, amirõl írnak...

a.carkey
Nem lenne jó, ha megint egy poénra vett "magyarlejáratós" film lenne. Eleve baromság kiparodizálni egy ilyen dolgot.

A medve nem játék.

PResident Evil
mert ?

Blasta
Indexen szarrá fikázzák.
Jelen esetben tudok hinni nekik....

O0D:
Magyar Vándorról tudtok valamit?

iszonyúan szarnak tûnik így elõre.

Hajrá Dózsa György!

Blasta
Áááááh, ilyen nincs benne. Csak a maki ráugrik a fáról lefelé lógó fõhõsre és kanos állapotban próbál akciózni.
A jelenet humorosra van véve, nincs benne semmi "olyan" :-DDDD

Sephi

Aze' azt nem egeszen hiszem hogy egy filmben mutatni fogjak hogy eroszakol meg egy majom egy embert.

Igaz mar egyszer lattam egy filmet ahol egy kicsajszit megeroszakolnak egy Szuz Maria szoborral (amit majig a legbortanyosabb jelenetnek is tartok) szal nem is csodalkoznek annyira.

Jano
Akkor az nem az volt.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Csak DC-n láttam a 2. részt. 😄 Majd lehúzom.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
És végül megtörtént az aktus?
I.C.ram
Én láttam egy olyat, hogy Ichi the 1 vagy valami hasonl volt a címe, mintha egy házivideót látnék kibszot szar volt 😊
harakiri
hát igen a Battle Royale elég ütõs film... mondjuk én Kitano Takeshi rajongó vagyok amúgy is, szóval sejthetõ volt, hogy jó lesz....
Látta már valaki a második részét?

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

tomsolo
Nekromantik.1987

dúva!!!!!!!4 amatör német horrorfilm!!!!!444444 😄DDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Az Ichi valami elcseszettül istenkirály film. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

SaVaGe
Való igaz, viszont erõsen érzõdik a két film (Ichit még nem láttam, nemsoká pótlom 😉 hatása a Kill Bill-en, ezért is volt Tarantino a filmje premierjén BR pólóban és ezért is válogatta be a BR Chigusáját a KB-be Gogo szerepére.

It\'s not my fault you suck.

Penta
Sajnos nem errõl szól a film

Sephi
My Little Eye nekem nem teccet annyira van annal jobb is.

Te helyesírástalan

Oké, akkor az nem az.
Mert megijedtem, ugyanis az Eye-ról elég jókat hallottam.

Sephi

Loál János
Micsinálnak a malymok az emberekkel???

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Penta
Amazonas kincseit ne nézzétek meg. Hallottam hogy vicces film, meg hogy majmok erõszakolnak meg benne embereket, gondoltam megnézem. Az elején még bíztatóan indul, hozza a Szállító szintjét, aztán elkezd laposodni a film, a végefelé már kifejezetten idegesített, hogy gyakorlatilag egy rtl akciófilmet nézek ezer forintért. Még Christopher Walken és a platós Barkas, mint díszlet se tudta megmenteni a filmet. Bánom 😞

tomsolo
My little eye

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem tudod mi az eredeti címe?
Ez nem a The eye címû film?