Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a film legnagyobb baja hogy probálták keverni a populáris filmek és a mûvészfilmek stílusjegyeit, ez nemigazán jött össze, de ettöl eltekintve egy igazán jó film.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
hat. jo szar vol..sajna valami zene nelkuli videot szedtem le szal egesz vegig a filmben a szovegen kivul nemsok volt😞
de lenyegtelen..voltak erdekes pillanatok..ugy erzem hogy kibaszott szarul csinaltak meg a filmet.. a sztori alap5lete nem is lenne szar.. de ez a rendezo egy fosadek.. semmi manibol is 3 szor jobb filmet lehett volna csinalni..csak jobban ra kellett volna gyurni a gyilkossagokra meg az uldozosre mert egy csomo jelenet jo volt.. igaz mindegyik sokkal jobban lehetet volna megcsinalni.. amin csak azt ertem hogy komolyabb operatori munkaval vagasokkal stb.. ami nemhiszem hogy tobbe kerulne mint igy.. no mindegy..szar sajnos
But please! God , but she's a girl !
Ahahahahahaha!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Vannak benne jó részek, de az 1., 2. rész sokkal jobb volt.
(a dzsekós jeleneten viszont feküdtem... 😄DD)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az amatõrizmus szvsz éppenhogy elõnyére válik, az elmebetegség meg pláne. Egyik sem jellemzõ az utóbbi évek tinihorrorjaira.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Texas chainsaw összekeverve ezer más filmmel, amolyan közepes alkotás, de az utóbbi évek szánalmas horror-termését nézve elmegy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Frailty
Levity
House Of 1000 Corpses
Na ezek kozul mit lenne erdemes ma este megnezni?
Nekem pl kurvara teccet a Beautifull Mind mire ott agyon fikazak.... ez van...
Azt írták, hogy egy klippsorozathoz írt történetet látunk majd. Dalolnak benne meg egyebek....
HÁTKÖSZNEM...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerintem a Magyar Vándor jó kis film lesz. Amit eddig láttam(trailereket), az alapján szerintem egy újabb magyar közönségfilmmel állunk szemben. Mondjuk én még látatlanban is jobbra értékelem mondjuk az Apám beájulna címû izénél.
Valahogy a bemutató alapján éreztem, hogy errõl lesz szó, amirõl írnak...
A medve nem játék.
Jelen esetben tudok hinni nekik....
A jelenet humorosra van véve, nincs benne semmi "olyan" :-DDDD
Aze' azt nem egeszen hiszem hogy egy filmben mutatni fogjak hogy eroszakol meg egy majom egy embert.
Igaz mar egyszer lattam egy filmet ahol egy kicsajszit megeroszakolnak egy Szuz Maria szoborral (amit majig a legbortanyosabb jelenetnek is tartok) szal nem is csodalkoznek annyira.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Látta már valaki a második részét?
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
dúva!!!!!!!4 amatör német horrorfilm!!!!!444444 😄DDD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
It\'s not my fault you suck.
Te helyesírástalanKi lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Mert megijedtem, ugyanis az Eye-ról elég jókat hallottam.

Micsinálnak a malymok az emberekkel???Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ez nem a The eye címû film?