1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    The Departed
    Nagyon nagyot csalódtam benne. :( Nem tudtam elvonatkoztatni az eredetitől (ismerve a trilógia mindhárom részét és az eredeti karakterek kapcsolatát), ezért aztán csak bosszankodtam az eltéréseken. Emiatt kivételesen nem is pontozom, mert számomra nem sok értékelhető momentum akadt benne (kivéve talán Leo-t, aki nagyon jól hozta az eredeti figurát).

Terkel in Trouble (2004, http://imdb.com/title/tt0386820/)
    Dán 3D-s animációs film (ilyet se sokat látunk), úgy a jobbak közül, bár ez sem jött be igazán. Tény, hogy közel sem Disney/Sony/Pixar/Fox/stb. stílus, európaiak (pláne dánok; ld. Mohamed-karikatúrák :) ) lévén simán bevállaltak gyerek(ön)gyilkosságokat, káromkodós csúnya szöveget, meg elég erős thriller-elemeket, valahogy mégsem lett igazán kiemelkedő. Egyszer érdemes megnézni, a szinkron jó, és a dalbetétek is kivételesen nem hányingert keltően nyálasak, hanem elég durva szövegűek. Ja, és a vége sem igazán happy end. A stáblista előbb van még egy kis marhulás (ilyen "elrontott jelenetek"-féle dolgok, amelyek már a 3D-s mesékben is megjelentek, de legalább itt is szórakoztatók), azt még érdemes kivárni.
    Értékelés: 6/10