[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lipi1980 #29479 Crank - Felpörögve - 9/10
Én még ilyen filmet nem láttam! És jó értelemben...
Ugyanis valami (enyhén) pörgős filmre számítottam, és erre mit kaptam? Hát a film 4-5. percében már teljes gőzerővel pörgött a film, és pörög és pörög és teljes magával ragad ez a prögés! Egy idő után rápillantottam a kijelzőre és még csak 30 perc telt el a filmből, én meg úgy éreztem, hogy már vagy egy órája megy a film...
A vége szerintem egy picit el lett rontva, de ennyit még lenyelek!!!
BRAVÓ
Jason Statham is the best
Száll a kakukk fészkére - 10/10
Egy igazi klasszikus!!! És nagyon szégyellem, hogy még csak most láttam! Jack Nicholson nagyon nagyot alakít benne (Nem véletlen kapott érte Oscart
)!
Érdekesség képpen megemlítem, hogy egy-két ismerős arc is feltűnik a filmben: Danny DeVito 31 évesen + Christopher Lloyd 37 évesen érdekesen festettek!
A történetben meg az volt számomra a legszebb, hogy Jack Nicholson a börtön helyett a diliházba viszik, és hogy próbálja számára jobbá tenni a benti légkört (elviszi a "betegeket" horgászni, bulit szervez nekik, stb.) Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett!!!!