106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Indigo #29517 Olyan rengeteg azért nincs :)
Az Alone in The Dark-al pont az az egyik baj, hogy az a címe, ami. Uwe olyan videójátékokhoz nyúlt, amiknek azért volt egy nem elhanyagolható "előéletük", kiválóak és népszerűek voltak, és ma már igazi klasszikusnak számítanak. Ezek után a célközönség teljesen jogosan elvár egy bizonyos minőséget, színvonalat, amit Uwe Boll nemhogy nem tudott teljesítani, de filmjének a színvonala önmagában is kritikán aluli. De amúgy is, ezeknek a filmeknek a megítélésénél szerintem figyelembe kell venni azt is, hogy hol kezdődött az egész. -
Seten #29516
Miért? A "Resident Evil"-lel mi a gond?
-
Rengeteg film van, ami az Uwe Boll filmek alatt van színvonalban.
Ha az Alone in the dark c. filmének nem az lett volna a címe, mint ami, akkor szerintem sokan jobb filmnek tartanák azt, mint pl. Resident Evilt. -
"Nnnna most akkor bogaram, hallgatlak, fejtsd már ki plz, hogy mi volt ebben olyan jó??!!!"
-by Sephi-
:D:D:D -
Blood Diamond
Nagyon tetszett. Zenéjét nagyon eltalálták. Színészek is ott voltak. Jó story. 9/10 -
sztem nincs még magyar címe, a jelmezek nagyon odab*sznak de a film nem valami nagy szám (2x is elaludtam rajta) -
Ennek a filnek :Curse of the Golden Flower van magyar cime ? Ha igen mi? -
Válasz
1.)elhiszem.
3.)köszi :). Valószínüleg nem bírnám végig nézni. -
Vacak CGI-giccsparádé, nagyon "méj", "komoj" mondanivalóval, meg filozofálgatással és hiper-high technológiával. Ja, meg vámpírokkal. Csak hogy legyen valami darkos is benne... :( A pénztáraknál, a kritikusoknál, az imdb-n is rendesen elhasalt - teljesen okkal.
De nézd meg, ha nem hiszed. :)
-
Indigo #29508 Végülis van akinek bejön, nem vagyunk egyformák. Bár Milla nem mutat túl sokat a bájaiból, ha esetleg csak emiatt néznéd meg, akkor szvsz nem érdemes :) -
deeee nézd meg! ;) Kiváncsi vagyok végigbirod-e!? -
Gondoltam rá, hogy megnézem az UV-t, mert Milla Jovovich, meg sci-fi...
de akkor inkább ne? -
Indigo #29505 Na, hát az UV-ról pont ugyanaz a véleményem, mint a Crankról. Egy látványos, de dögunalmas esztelen marhaság az is. És még csak nem is szórakoztató, sokkal inkább fárasztónak mondanám. Szegény Milla Jovovich, elég harmatos szerepeket kap, sokkal jobbakat érdemelne. -
A Crank egyszerű, mint a faék, és pont ezért jó. Nem követi a kommersz forgatókönyv-sémákat, megállás nélkül száguld, akár egy adrenlinlöket, és még vicces is. Természetesen szvsz. :)
Nálam a(z akciófilm) kategória legalja az éppen tegnap látott Doom film. Mérhetetlen nagy csalódás volt... :( Pedig attól aztán tényleg nem vártam valami hűdesokat, csak a játék hangulatát (és alapsztoriját), vagy valami olyasmit, de csak valami übergyenge kommandós-macsós-majomkodás az egész.
A másik ilyen az Ultraviolet. A rendező korábbi filmje (Equilibrium) felállított már egy stabil, elvárható mércét, de az UV-nek sikerült akkorát taknyolnia, mint egy télikabát. Kíváncsi lennék, hogy ha a Crank-ra az a vélemény, mint ami a #29500-ban lett megfogalmazva, akkor mit mondanátok az UV-re? :)
-
nalam is a crank botranyos film... nemertem hogy mi a jo benne, tenyleg egy nagy tulzas a film, amivel nemlenne oly nagy baj, de nevetseges is. nalam is citromdij...0/10 -
Na ebben pedig 100% eggyetertek. Amig nem volt az a sex jelenet addig meg aszontam hogy na... de onnantol eros tulzasnak veltem. -
Indigo #29501 Jó, ez csak az én véleményem. Túl vagyok már milliónyi filmen, és én aztán tényleg megnézek minden szart, és ami a maga nemében értékelhető, azzal nincs is semi bajom, még ha nem is tetszik. És persze egy akciófilmet nem fogok egy Bergman filmhez hasonlítani (merthogy én ilyeneket is szoktam nézni), de számomra a Crank a kategóriájában is a legalja... Újdonság meg pörgés ide vagy oda... -
Indigo #29500 Én alig bírtam ki. Hiába volt a pörgés, halálosan untam, egyszerűen értelmetlen baromságok reklámfilmszerű öszemixelése volt az egész. Mintha egy béna videóklipet néznél 90 percen keresztül. -
érdekes... -
szerintem egynek jo film volt. erdekes ez az uj "mufaj". ez a 90 percen keresztul full porges. emiatt erdekes volt, am tenyleg voltak benne orias baromsagok neha, de ki lehetett birni. -
Indigo #29497 Crank
Ez a film egy nagy NULLA! (Na jó nem, a nullák az Uwe Boll filmek, de ennek sikerült alaposan megközelítenie Uwe mester színvonalát...) Ebben jó poénok? Egyszer vagy kétszer haloványan elmosolyodtam rajta... Akciófilm? Láttam már egészen remek akciófilmeket, nem idegenkedem a műfajtól, de ez egy végnélküli, teljesen agyatlan és értelmetlen GAGYIZÁS. Ez nem akciófilm.
Jason Statham egyébként jó színész, markáns, karakteres, minden adottsága megvan hozzá, hogy kiváló akcióhős (vagy akár antihős) legyen, de ebben a szánalmas filmben még ő is szánalmas volt! Nagy kár. Csak őmiatta néztem meg, de úgy a 10 percnél rohadtul eluntam, rájöttem, hogy nagy kár volt elkezdeni a filmet, és úgy 15 percnél már alig vártam hogy vége legyen...
Eddig nálam az idei év első helyezettje, Citrom kategóriában.
0/10 -
Indigo #29496 Ne kérj elnézést, csak lépjünk már túl ezen. -
Nem. SZéjjeltépik ha rosszul pontoz, ez egy ilyen kockázatos foglalatosság! Inkább ment volna mérgeskígyósmárolni... -
Jaj de erzekeny vagy. En kerek elnezest. -
jaj anyam, hagyjatok mar ezt a roahdt pontozast. nem kurva mind1, mennyit adott? -
Seten #29492
Ez a pontozás fog az agyatokra menni. Ti mind valamilyen hivatalban dolgoztok, igaz? :)
-
Lipi1980 #29491 Ha ez nem egyértelmű, akkor sorry!
A saját kategóriájában 9/10!
A kakukkra adta volna 11/10-et is, de olyan nincs
Sorry Again! -
sorrow #29490 Egy akkora klasszikus mint a Száll a kakukk.. csak 1 árva ponttal tud lenyomni egy szimpla akciófilmet.??
Szerintem odaírhattad volna hogy a Crank csak az akciófilm kategóriában 9/10 pontos.
-
shrek 3 mikor megy a mozikban? itt mar agyon van plakatolva minden, csak datum nincs... -
Indigo #29488 Szal taps a hozzáállásért... -
Indigo #29487 Nem akarok erről vitatkozni. Különben is ízlésekről van szó, és ilyenkor nincs objektív és abszolút "igazság", csak szubjektív magánvélemény, épp ezért nem kell rögtön leharapni a másik fejét, csak mert más a véleménye. -
Betépve
10/10-es
Johhny Depp fantasztikusat alakít benne. Mindig is szerettem az igaz történetek alapján készült mozifilmeket. A hangulat, a zene, a fényképezés,nameg amilyen ruhákban feszített Depp, az nagyon tetszett.
Nagyon érdekes volt látni, hogy lesz egy szegény fiúból, USA legnagyobb drogdillere a 70es években. A vége nagyon tanulságos, és az apjának üzent monológban nagyon sok az üzenet mindenki számára. Állítólag, amikor levetítették az igazi George Jung-nak , a végén elsírta magát, annyira hitelesen játszotta Ray Liotta az édesapját.
Mindenkinek nagyon ajánlom!
Tudja valaki, hogy Depp eljátsza e valaha a Whyskis rabló történetét?
-
Cmdr #29485 Ja...
-
Nem kene. Taps a felfogasert. A lenyeg az hogy ha most elkezdenek KS teoriakat akkor itt elszabadulna a pokol mert velemenyem szerinte kevesen vallanak igy rola. Szal szerintem
-
Ő is azt mondta, azért van ott a LÁMA! :D -
Cmdr #29482 Crank szerintem egy nagyon gyenge film. -
Indokolatlannak és felháborítónak tartom az 1 pont levonást!
10/10-et érdemel a Crank is!!!!!!!!

-
Indigo #29480 Hú de sejtelmes duma. Gondolom most be kéne szarnom vagy ilyesmi... -
Lipi1980 #29479 Crank - Felpörögve - 9/10
Én még ilyen filmet nem láttam! És jó értelemben...
Ugyanis valami (enyhén) pörgős filmre számítottam, és erre mit kaptam? Hát a film 4-5. percében már teljes gőzerővel pörgött a film, és pörög és pörög és teljes magával ragad ez a prögés! Egy idő után rápillantottam a kijelzőre és még csak 30 perc telt el a filmből, én meg úgy éreztem, hogy már vagy egy órája megy a film...
A vége szerintem egy picit el lett rontva, de ennyit még lenyelek!!!
BRAVÓ
Jason Statham is the best
Száll a kakukk fészkére - 10/10
Egy igazi klasszikus!!! És nagyon szégyellem, hogy még csak most láttam! Jack Nicholson nagyon nagyot alakít benne (Nem véletlen kapott érte Oscart
)!
Érdekesség képpen megemlítem, hogy egy-két ismerős arc is feltűnik a filmben: Danny DeVito 31 évesen + Christopher Lloyd 37 évesen érdekesen festettek!
A történetben meg az volt számomra a legszebb, hogy Jack Nicholson a börtön helyett a diliházba viszik, és hogy próbálja számára jobbá tenni a benti légkört (elviszi a "betegeket" horgászni, bulit szervez nekik, stb.) Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett!!!! -
90grammos könnyített wiiicc kontrollert-e?! :D