Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy amerikai farkas Párizsban:
jó poén 😄 5/10
mukika
Egy Amerikai Farkas Párizsban este ment a HBO-n. Sokadszorra is tetszett. 6-7/10

Mike at home
nezd meg most

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zaki
lehet, hogy majd valamikor azt is megnézem, bár arról még annyi jót sem hallottam mint a nap könnyeirõl, vagy a katonák voltunk-ról

Stranger
Nekem nagyon bejött, nem sokkal utána néztem meg a Fegyverek szavát ami szerintem a közelébe sincs.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

zaki
megnéztem a nap könnyei c. filmet. nem tudom velem van a baj, vagy most mi van, mert olvastam kritikákat a filmrõl, és ott össze-vissza fikázzák, holott sztem egy egész jó film... ha osztályoznom kellene akkor olyan 6.5-7/10. bruce willis is ott van, nem tom miért kell õt is fikázni. holnap meg a katonák voltunk c. filmet szeretném megnézni, arról sem olvastam sok jót, de most már nem nagyon érdekelnek a kritikák

Jano
LOÁL!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

cSuwwi
Most néztem meg a Kör-t, elõszõr (kicsit lemaradtam). A film után kb. 2 perccel csörgött a telefon... Nemkicsit rámjött a para.
Az egyik haverom volt, szerencsére. 😉 Mi lett volna, ha azt hallom, ...seven days... 😉

shit happens

mukika
az a feliratosban van szerintem, mert itt ez volt! de tök min1 mert akkor is jó poén... 😄

Punker
nem megnyúztál? vagy az csak a feliratosban van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mukika
"megöltél egy GEPÁRDOT?!" 😄

Punker
jaja nagy film
-elloptál 1 buszt 1 vak nõtõl???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mukika
Cooltúra az egyik kedvenc vígjátékom!!! Mivel betegen itthon maradtam, ezért már vagy ezredjére megnéztem... nálam 10/8,5

Bandew
MONKEY ISLAND A KIRÁLY!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lacc
Nana, Monkey 1-2-nek nagyon király grafikája volt.
hen-tes
intim részek !naon loál film 😄
dzsoni inglis 😄DD az is kész

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mike
az vicces, hogy a jármûvek mindig felrobbannak.

az a jelent nincs meg, amikor a busz elindul a lejtõn a szakadékba, még csak az elsõ kerek lóg ki, de már felrobban? bitztos nem volt pénzük másik buszra

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
a letépettkezû meg tök vicces 😊

Mike
szerintem az ürcsata tök kafa
csak egy kis beleélés és képzelet kell

miért, pl. a Monkey Island 2 milyen jó, pedig csak egy pixelhegy, és max a maszatokból képzeled el a szereplõket, dolgokat a játékbban

Dynamic
A 2. és a 3. akkora egy ormótlan fassság!!Nem hiszem el, hogy ezeket kölyökorunkban beszoptuk
Jano
A Story of Ricky alapmû.

Bunyós Pityu
Jah, én egyszer végignéztem de a végére teljesen szétmentek az idegeim 😄

hi púh

I.C.ram
I.C.ram
Azon a hangeffektesen úgy röhögök, hogy alig kapok levegõt 😄DD
I.C.ram
Kihagytad a Power Rangers sorozat darabjait. Azok büntetnek nagyon! 😊
Laalee
hogy lehet szidni az army of darknesst ? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

marketing-gondolkodás nélkül

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Lacc
Na ez a baj, gondolkodás nélkül 😄D
Toxic Avenger is rulez.
Mi a bajod ezekkel az alkotásokkal?
Ezek leaglábbb "õszinte" filmek igényeseknek marketing-háttér és -gondolkodás nélkül

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Army of darkness rulez.
Ez tény, nem vitatéma 😊

Lacc
Engedjétek meg hogy berakjak ide egy kisebb válogatást a filmtörténelem egyetemes faszságai közül:

A dicsõ hercég és a.... láncfûrész
Godzilla meghazudtolja a fizika törvényeit
Gamera az óriásteknõs, a papírdenevér és a japánok esete
Egy noname senki, aki mostanában - sokak társaságában - hozzájárul ahhoz, hogy a horrorfilmes mûfajt tönkrebasszák.

Mike at home
ja igen es megneztem a Running Free-t (szabad mint a szel) ami szep mese, de nagy marhasag. tele van targyi tevedesekkel

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Uwe Boll

ez ki?

Sephi
Komolyan az elobb akartam irni ennek az Uwe Boll-nak egy levelet (aki a HOTD -et rendezte) hogy megis hogy meri magat rendezonek hivni?

Engem annyira felhaboritott ez a film hogy remiszto! Es ami a legborzasztobb hogy o csinaja a Alone In The Dark filmet es a Bloodrayne-t is.

Bazzeg....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mike at home
a 2001 Urodusszeia mar nem nekunk valo
tul lassu es ettol unalmas

csak erre emlexem:
elromlott a radar kimegyek megcsinalom, skiment, beszalt egy kompba, es ment, ment, meg mindig ment, tiz perc, meg mindig nem ert oda

ma ezr a filmet osszesuritenek 15 percben

Sephi
Ken Park - na errol vagy irok ket oldalt vagy semmit. Izlesek es pofonok de kotelezo darab olyanoknak akik azt hittek hogy egy rendezo sem fogja megmutatni az igazat.

House Of The Dead - ha valaha valaki errol a filmrol pozitiv cickket fog irni azt en megyek es lelovetem. Ez nem film! Ez egy baromsag.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Csak az a baj, hogy egyszer jó az idõzítés, egyszer meg nem.
Az nem megoldás hogy a film frame rate-jét virtualdub-bal átkonverálod gyors.

I.C.ram
Valaki segítsen ebben pls! Fontos lenne!
Tikal
2001 Ûrodüsszeia

Mit szándékozol tenni Dave? Dave, Dave! Hagyd abba Dave!

😊 a hangja nagyon jo volt hal-nak

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ez Mao-n SEM februárban lesz sajnos 😞
Eltolták mindenhol a bemutatókat, május tájékán kapunk belõle.

I.C.ram
Valaki tud a Bride of Chuckyhoz egy jól idõzített feliratott adni? A feliratok.hu-s egyetlen magyar felirat félre van idõzítve, de állítólag van egy másik magyar felirat is, csak nemtom hol.
precision
Ez M.o.-n is februárban lesz?

Bazinga!

RelakSfromhome
Most nézem a kontroll, hát nem semmi a gyalogkakukk elsõ feltûnése 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Jano

Jano

Blasta
Én láttam és ajánlottam is a 2 slasher rajongónak. Bár inkább thriller, de azért õk is jól ellennének rajta :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"