Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Lehet, hogy nem tetszett a film, mert nem a stílusod vagy mittudom én, de szar filnek titulálni azért eléggé lol.Egyébként csak az a jó film ami újat mutat és egyáltalán mit jelent az, hogy újat mutatni?
Tikal
nem kell sajnálni, én se mondtam neked hogy sajnállak mert nem jott be neked az esõember...

mi is a mondanivaloja a filmnek? (csodalatos elme)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Ha te neked ennyi jott le abbol a filmbol akkor sajnalak. Bar minden embernek mas mas az izlese.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
ööö, remélem te is....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Mondom hogy ez is baj lehet hogy ilyen keson neztem meg de nekem semmi ujjat nem mutatott fel a film.

"a csodálatos elme történét is letudnám irni ilyen egyszerüen, egy okos pali szerelmeskedik, broáááf...."

Remelem most csak viceltel baze mert ha nem .... ajaj....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
a csodálatos elme történét is letudnám irni ilyen egyszerüen, egy okos pali szerelmeskedik, broáááf....

Punker
Egyértelmû hogy rosszkor nézted meg, ha a Csodálatos Elme tetszett akkor ez is tetszett volna ha nem 15 évvel késõbb nézed meg mint ahogy készült...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
"Pofa Be!"

Jean Reno és Gerard Depardieu krimi komédiája. 😊
Depardieu egy idióta, de nagy erejû rabló. Sík hülye. Lekapcsolják és dutyiba kerül. Ott a vezetõség próbálja õt elhelyezni, de miután nem lehet leállítani a mondókáját, a "Pofa Be!" sem használ, így állandó konfliktusai vannak. Elküldik a francba, miután ez sem használ, tettlegességig fajul a dolog. Ezt többször eljátsszák, míg Jean Renonál köt ki. Az meg nem küldi el. 😊
Érdemes megnézni! A legutóbbi "Balhé" mellett ez is bizonyítéka annak, hogy a franciák - bár náluk is ritka a nyereséges francia film - még mindig tudnak jó filmet csinálni.

A medve nem játék.

Kandurex
Lehet, hogy tényleg rosszkor nézted meg. Az a film rám nagy hatással volt akkoriban. Kifejezetten tetszett.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
De lehet az a baj hogy csak 2003 ban neztem meg ezt a 1988-as filmet. Az is lehet de nekem nem igazan mutatott semmit. Nekem a Csodalatos elme 10000x jobb volt mint ez. Lehet en vagyok tokelutott marha de arujatok mar el hogy ebben a filmben megis mi olyan jo? Vegig mutatja hogy a rosz es a kapzsi gyerek hirtelen atvalt joszivu lovagga mert a batya megvaltoztatta. Dustion Hoffman nagyon jol jaccot de a film nekem nem mutatot semmi ujjat. Egy Paulo Coelho kony is 1000 jobb mint ez (ha a jo es a rosz harcat akarjuk leirni)

Szal ne nezzel mar tiszta hulyenek mert nekem ez a velemnyem rola es szarok en ra hogy a fel foldgombnek teccet mert igy vehetjuk a remek Matrix 3-mast is ami ugye a fel foldtekenek teccet a masiknak meg nem.

Punker
nézem a Kárhozottak Királynõjét de nem túl meggyõzõ, miért van az hogy az új vámpírfilmek mind gagyik????

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
lehet, lol

Így van. RM kb. 8,5/10 nálam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kevered valakivel

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Punker
régen én is sok horrort néztem de ettõl még tudok értékelni más filmeket is....

Tikal
nem, horroron 😊

Punker
Rainman 2/10????????
ember te rambón nõttél fel vagy mi bajod van??????

Tikal
fuuuj
5ös film 😊

Dynamic
Szerencsére a nézõk többsége nem így gondolta😛
Sephi
Megneztem az este a Rainman c. filmet Dustin Hoffmannal es Tom Cruise-val mert mar mindeki mondta mekkora nagy film meg miegymas de nekem azert ennyira nem teccet. Sot a vege tok szar volt. 2/10.

az agy = egy

Sziasztok!
Bocs Véletlenül idetévedtem agy letöltés miatt, de 505PWD Permission denied hibaüzenetet kapok csak a letöltés elkezdése helyett. Tud vki segíteni, hogy esetleg még hol kell bejelentkezne???
Köszi

Kandurex
Alap! De lehetõleg a szinkronos verziót nézd. Nagyon jó kivételesen.

Bandew
Amugy boldog születésnapot Zaki!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Jay - "Nem élveztem Pete beléd, esküszöm..."

Hát én ezen :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ams
kurva nagy! 😄

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

zaki
jó film? már vagy 1 éve megvan cd-n, ez az 1etlen film, ami megmaradt kiírva valamiért, eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de lehe, hogy meg kellene néznem 😊

Kandurex
"Krisztus haver"

Üt! 😄D

Kandurex
DOGMA.

Már a film 2 percében a szõnyeget martam a röhögéstõl, kihagyhatatlan.

7,5-10!

Tikal

de jo neked 😊

dvdn.

de igen, ha mondom! 😄

Tikal
nem hiszem 😊

Mike at home
itt picit olcsobb

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2194&VID=5838348447044522

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
varni kell amig lesz akciosan

fel ev

Tikal
nagyin nagy film, de már nem emlékszem rá 😊

Kandurex
"Üldözök valakit...Nem! Engem kergetnek!" Rulez film! 😊

The Garrett
nos megnéztem a mementot

Igaza volt dikkinek tényleg egy...egyedülállló film. Talán ez a legjobb szó rá. Nézze meg mindenki!
Egy kérdésem lenne, aki látta és mindent értett: Sammy (az orvos akirõl mindig mesélt)... Nos aki látta az írja meg nekem valójában kicsoda volt az az ember. nem akarok szpojlerezni szal nem írom le kire gondoltam.

Köszi elõreis!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Stranger
Van egy régi film amit már rég meg akarok szerezni, de nem jut eszembe a címe. Arról szól, hogy a fõszereplõnek a felesége terhes és éppen szülni készül. Emberünk pedig az ország másik végébõl tép hozzá egy Challengerrel, nyomában a rendõrséggel. Asszem még egy Charger is felbukkan a filmben. Ki tudja a címét?

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Tikal
a jo a rossz és a csuf létezik vmilyen verzioban, találkoztatok már vele?

Tikal
a sztori nem gáz, csak nem eredeti, de a zene jo 😊

Blasta
Az igen brutál múvi!
De DVD-n én nem venném azért meg, mondjuk nem vagyok egy nagy vásárló...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zaki
végülis nem nagyon érdekel, mivel megvan DVD-n is, eredeti nyelven az igazi

És jön az Isten városa is, szintén bõven 5000 ft alatt.
Annyi jót hallottam róla igényes filmnézõktõl, meg kellene venni azt is.

Igen, pláne, hogy csupa híres színész játszott benne, akiknek mindig ugyanaz a hangja, és éppen ezért az ember úgy megszokta, megszerette õket.

Punker
hát igen ez sajna ilyen, 1 hangot 3-4 átkonvertálni és tömöríteni nem igazán lehet minõségromlás nélkül 😞(

Punker
tényleg jó lenne hozzá a szinkron mert annak a filmnek jó volt a szinkronja, nem úgy mint a mai filmeknek amiknek 90%-ban élvezhetetlen még a mozi szinkronja is tv-rõl nem is beszélve 😞

Persze, én is csak erre tudok gondolni.
Más. Most néztem, hogy kijött nagyon olcsón a Sekély sírhant (igaz, extrák nincsenek rajta)
Azt hiszem meg kellene venni azonnal (nálam all-time top10-es film)

zaki
nekem így van meg a ponyvaregény szinkronosan svcd-n. a kép kíváló a hang viszont qrva szar. olyan mély, semmi szín nincs benne.