[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
homeless #29380 Elhiheted, hogy elég sok magyar filmet láttam. Soknak már a címére se emlékszek annyira szar volt. Van valami a legtöbb magyar filmbe ami számomra nagyon idegesítő. Nem tudom elmondani, meg körülírni, hogy mi az de egyszerűen ott van és idegesít. A legtöbb magyar filmről meg tudnám mondani, hogy magyar emiatt a különös "magyar stílusjegy" miatt. Lehet, hogy az operatőri munka, lehet hogy a vágás vagy néhány színész erőltetett játéka, de szerintem szar. Ez az én véleményem, nyugodtan bele lehet kötni de nincs sok értelme, mert mindenkinek más tetszik és emiatt nem tudtok olyan érveket felhozni ami miatt változna a véleményem.
Nyugodtan elomdhatjátok a véleményeteket, leírhatjátok a kedvenc filmjeiteket, leszarozhatjátok az én kedvenc filmjeimet, én nem fogom személyes sértésnek venni, mint ahogy itt egyesek teszik.