Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
láttam már olyat hogy videókaziról leszedték a hangot és berakták az eredeti hang helyére.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem, átírták nekem.
nem tudom, hogy a haver honnan szerezte

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Punker
ja tényleg

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem kötözködök, csak tényleg nem értem!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

zaki
dc-rõl szerezted?

Amit honnan szedtek?

zaki
a 7000 rugó tényleg kicsit sok, a 7 rugó az már kicsit más

Punker
lehet a rip-be utólag berakták a szinkront:
http://www.dvdfutar.com/dvd_01010.html

Ez azért furcsa, mert dvd-ripet néztem fullos szinkronnal.

Punker
remélem valamelyik kölcsönzõben megvan a 7000 rugó + postaköltség kicsit soknak tûnik....

Punker
nincs 😞

Loál János
Jaja, valóban. És tetszik a zenéje, pedig nem vagyok egy soundtrack-mán (Elmer Bernstein).

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zaki
gondolom nincs rajta szinkron 😞

Én a múltkor néztem meg, rulez 😊
Annyira de annyira gáz a sztori, és mégis mekkora film!

Punker
Megjelent DVD-n A Hét Mesterlövész, ezt muszály megszereznem 😊)))

Sephi
Megneztem a Freaky Friday c. filmet es borzasztoan kellemes vigjateknak itelem. Tobszor erosen felnevettem ami nalam ritka egy vigjateknal 😊 Ajnalom mindeki figyelmebe!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
megnéztem újra a catch me if you can-t (kapj el ha tudsz), most láttam harmadszorra. az 1ik kedfenc filmem, nagyon tetszik a hangulata, a sztori pazar (igaz történet ugye), tom hanks ugye az 1ik kedvencem, 1szerûen zseniális film... jól nyomja ez a spielberg na 😊

Davidus
Tremors kb akcio-horror-vigjáték 😄 Fegyverbuzi csávo rendszáma: UZI 4U 😄 Nagyon nagy volt ahogy szétlötték a monsztát😊

V9ykn8_TZL0

Blasta
Jól gondolod. Egy rakás fos. Mégcsak nem is izgi.
Semmi kalsszikus vetületet nem találtam rajta.
Egyedül az eleje jó...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Punker
jó kis film, én szeretem 😊))

Bandew
Ja, hogy a Tremors? Az meg teljesen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hát valahol az is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
teletext vígjátékként írja.

Fefe
Az holnap lesz 22:10 -kor

PLackó
A teleszuper akcio-horrornak írja de csak 12-es karika van a sarokban 😊)))))))

The Garrett
ma nem kedvencek temetõje 2 lesz?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
TREMORS! megy a tv2-n 😄

V9ykn8_TZL0

az újat? (gondolom...)
Blasta
Megnéztem a Texas-i csénszó messzekört!

Hát nekem nem jött be! Tinihorror, semmi több.
Szerintem ebben a horror kedvelõk se láthatnak semmi többet. Tucatmúvi azt kész...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Csacsi
Meg van az www.lba.hu-n is valahol, de már nem emlékszem hol, és az magyar.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
ez is elég nekem, thx

hen-tes
thx 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Csacsi
Zaki, itt le van írva egy csomó, igaz angolul.

http://www.moviemistakes.com/

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Tikal
igen 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Ja akkor bocsi! ugyerted mint a Matrix 3 ami akkora baromsag volt hogy jaj nem? Na az tenyleg cihi puhi semmiert!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
megnéztem a Gladiátort dvd-n. nagyon cool volt, már régebben láttam, de most egy kicsit jobb volt, mint pc-n 😊 azokat a bakikat, amik benne voltak a filmben, azokat hol lehetne megnézni? vmi oldalt nem tudtok?

Mike
kultúrált ember - meg ha pénze is van - ezt úgy csinálja, hogy megveszi a bõvíette kiadást dvd-n

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Kenpark 8/10
igaz nagyjából nem szól semmirõl, de sok prûdnek jól odabasz, hehe
elénye ezen kivül, hogy nem unalmas, nem nyálas, nem klisé mint a mostanában megjelenõ teen moviek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tikal
nem a GYU-ra irtam hogy semmi értelme csak ugy általában az ilyen csihi puhi akcio szarokra amikben csak a látvány a lényeg.....
Nem baromság amit irtam, hanem a véleményem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Az nem tudom de az Álomcsapda az egesz jo lett volna ha nem rakjak be a katonasagot 😊

hen-tes
élomcsapda mien ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sephi
Dehue vagy vazeg. En tatot szajjal neztem vegig. En meg szmelyesen egy filmet sem lattam meg amiben ennyire latvanyos legyen a harc. Es hogy erted azt hogysemmi ertelme? Ekkora baromsagot aze' ne irjal baszus. Ha kotekedni akarsz legalabb alapozd meg amit irsz.

Davidus
Ja még annyit gyu3-ról hogy egész jó lett a szinkron. A 3 rész közül ebben teljesítenek a legjobban a szinkornszínészek. Kicsit ideg voltam a film elején hogy nem feliratos, de aztán ugy voltam vele, hogy akkor koncentrálok a szinkronra meg a látványra, aztán ha kijön a dvdrip megnézem egyedül eredeti nyelven.

V9ykn8_TZL0

The Garrett
jah tényleg ezt a sz*r boszorkányúr nevet ki találta ki?
a könyvbe nememlékszem hogy így hívták volna...

The Garrett
Hehe lotr3 ról csak azt tudom elmondani amit elõttem is leírtak. 11/10
Ma viszont megnéztem a once upon a time in meeeehhiko-t.
A gyenge akció/halál jelenetek ellenére 7/10 mer jól szórakoztam 😉

Davidus
Nekem egy gecinagy Gandalf VS Nazgul Boszorkányúr fight hiányzott😄

V9ykn8_TZL0

Tikal
ja, csak kár hogy a látvány már nem köt le ennyire, remélem nem erre halad majd hollywood....szoval felõlem a fél világ összecsaphat a vásznon, de ha nincs semmi értelme akkor minek? 😊
Persze biztos jo a rajongoknak látni ezeket a csatákat meg a szörnyeket, de attol még nekem ez nem lesz a legjobb film, nem kell azért az egekbe magasztalni 😊

Davidus
Na ma végre meg tudtam nézni én is a filmet! Már 20x leírtátok hogy ilyen meg olyan jo szal én csak a film végét szeretném kiemelni. A gyürü elpusztítása utáni kb fél óra a 3 rész legjobb fél órája. Mögöttünk ült 3 csaj akik a hajós jelenetnél már erõsen fujtak az orrukat😄
Ha lenne nálunk értelmes mozi holnap ujra megnézném a filmet mondjuk 2x egymás után😊

V9ykn8_TZL0

Sephi
Az tiszta igaz hogy Gandalf nem volt annyira aktiv mint kellet volna. Az is kurvara tulzas amikor Eowyn csak ugy siman levagta a Nazgul fejet. Es volt ott meg sok kisseb tulzas de igy ha megnezed a budos eletben nem lattal jobb filmet. Az egesz 3 orat (az ejeletol es a vegetol leaszmitva) olyan hogy tatott szajjal ulod vegig es kozben elgondolkodsz hogy eddig ilyet soha nem lattal es ha mar 2004-et irunk es ezek mar ilyen filmeket tudnakcsinalni akkor orommel gondolsz arra hogy egy vagy ket ev mulva mar a csillagos eg a hatar.

Tikal
kösz

mondjuk logikus hogy elfárad de azért egy villámot szorhatott volna