1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Cassell
    Na filmek amiket most láttam:

Tegnap este Az élet szép című Begnini vagy kifene nevével fémjelzett alkotást akartam megnézni csupa jót hallottam róla, hogy dráma meg ilyenek ehhez képest 45 perc alatt csak idióta poénok meg fárasztó dialógusok tömkelege történt aztán egész egyszerűen beletekertem láttam a vége felé tényleg van háború meg valami kisgyerek lehet kialakult volna de egy közel 2 órás filmnél ennyire gyenge kezdés után nem volt türelmem töröltem. Az IMD-n 8,4-et kapott! Én meg végig sem bírtam nézni.

Karácsonykor a Malena című Monica Bellucis filmhez volt szerencsém- szó szerint nagyon tetszett az IMd-n valamivel 7 fölött kapott ha nincs is benne a valaha látott top 3 kedvenc filmemben de tartalmas, elgondolkodtató.

Na és újév elsején este jött az Édes november. Imd-n alig 5 fölött kapott. Csak azért írtam a filmekhez az Imd-s ratingeket mert visszaolvasva láttam mások sem mindig értenek vele egyet. Ez a film valami fantasztikus! A végét hát rendesen megkönnyeztem márpedig szerintem egy drámai hatású művet ennél jobban semmi sem jellemez.