Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Hmm.. turbólézert zenével? Milyen zenét tennél be helyette? Pl.techno?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Õ bírja mert amerikai kemyénytökû f@sz@gyerek!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

FtranX
A hangokat nagyon szépen helyettesíteni lehetne a zenével. (mint pl. a rajzfilmekben)
Amúgy csak azért hiányoznának a hangok, mert megszoktad.

The Garrett
jah meg eszembe jutott: mikor a néger kimegy manuálisan leoldani a VERGILIUS ról a részeit... odakinn 9000 fok.. a ruha 3000-t bír.. akkor nem az a természetes hogy elsõ pillanatban szarráég? 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
meg a Star Trek-et. 😊 Ennek ellenére minden részét megnézem. 😄

The Garrett
ha a spec effekteket nézzük azokközt is volt 1-2 nagyon gagyi rész :/

The Garrett
Nah akkor ami nekem nemtetszett. Elvonatkoztattam attól, hogy ez lehetetlen... mert elvégre sci fi... de akkoris vannak benne baromságok:

pl a függõlegesen, légüres térben lefelé zuhanó henger hogy csapódik vízszintesen a "talajba" és csúszik azon végig.

Egyátalán, hogy kanyarodik a henger a tömör sziklában? és hasonlók ...
Meg volt 1-2 szereplõ akit nemértettem.. az elején még néger titkárnõ hirtelen a repülés irányítás legfontosabb embere lesz, õ fõzi a Kv-t, meg visszaszámol... a pentagon neki tartozik beszámolóval a titkor programokról...

Ilyen és ehhez hasonló idegesítõ hülyeségek...

HuAn82
Én úgy emlékszem, hogy a néger f@szi aki a hajót (most nevezzük annak)tervezte is lehülyézte a filmben. Tehát az ugymond okostojást még a filmben megcáfolják.

HuAn82
Ettõl függetlenül valakinek még bejön. (nekem sem tetszett a film).

Tikal
õk csináltak azt hiszem elsonek ilyet, és george nem akarta hogy a csaták uncsik legyenek, hát tett bele hangot... elvégre ez nem az 2001:urodusszeia 😊))
egyébknt ennek nincs vmi remakje vagy felujitása, mert hallottam vmi ilyesmit...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Miért? Volt benne az a "nagyon okos" pacák, aki folyton a hülye diktafonjába beszélt, aki állítólag a legokosabb ember a Földön hullámtanból, erre amikor már egy csomóan meghaltak, több óra gondolkodás után eszébe jut az interferencia, ami tök alap. Hát gratula.

Amúgy nem tom, neked ennyire tetszett?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

HuAn82
Oké akkor ezért halál pl: Lucas-ra! Képzeld csak el mennyire élvezted volna ha a halálcsillagot a legnagyobb csendben lõtték volna sz@rrá!

Bandew
Hé! Ezzel a Star Wars-ot is szidod! 😄

Tikal
nem, de a hulyeségnek is vannak határai, éppen ezért nem ulok be egy ilyen szar filmre a moziba, és nem dobok ki rá egy ezrest....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HuAn82
Én nem emlékszem, hogy bizonygatták volna de legyen igazad.

FtranX
ez ok, csak legtöbbször egy elemi fizikai ismeretekkel rendelkezõ ember is a fejét fogja.
pl.: az legtöbb fimben az ûrben minden lövésnek meg robbanásnak van hangja....

Bandew
Nem, de a hülye amcsik úgy állították be, hogy õk most egy nagyon komoly "okos" filmet csináltak. EGy nagy sz@rt!

HuAn82
"A filmmel kapcsolatban(spec.effekt,vágás,stb...) gondoltam. "

RelakSfromhome
Nemo nyomában

Karatézó rák roxx

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

HuAn82
Oda volt valahova írva, hogy komoly tudományos film, vagy valami hasonló? Ne vegyünk már komolyan minden sz@rt. Ennyire erõvel a filmek többségét ki lehetne vesézni és kiderülne,hogy min. a fele baromság. A szórakoztatás a lényeg, aki meg komolyan veszi....lol.

Bandew
Még jó, hogy nem egy száguldó üstökös mélyére akarnak leásni.

És az milyen jó, hogy az Armageddonban ez volt

Tikal
nem elég amit leirtam? a tudomány mai állása szerint képtelenség, és valszeg jo darabig az is lesz, mivel a föld belsejében olyan homérséklet van amit nem bir ki semmmilyen anyag még a hore keményedõ sem 😊))) de van még egy rakás probléma, amit a discoveryn kiveséztek elég részletesen... az ilyen armageddon felrepulunk a meteorra meg le a fold mélyébe tipusu filmekkel már ki van a fasz 😊))

HuAn82
A filmmel kapcsolatban(spec.effekt,vágás,stb...) gondoltam.

Bandew
Ugyanmár! Még azt a hülye interferencia törvényt is úgy nyomták be a filmbe, mintha olyan nagy tudomány lenne (ráadásúl tök rosszúl, de mindegy). Mondjuk Amerikában lehet, hogy az, de itt középiskolás anyag.

HuAn82
A rengeteg és a nem emlékszemen kivûl valami?

Bandew
Dehogynem! Ha van egy speciális mesterséges anyagod, ami hõ hatására erõsebb lesz, meg egy szupererõs frekvenciájú, hullám, ami mindent elporlaszt, kivéve pesrze a szupererõs anyagot.
(Bár hogy a törmelék hova tûnik iulyenkor? 😛)

Tikal
pl hogy leásnak a fold kozepébe... ez pl nagyon nagy marhaság, mert nem lehet....

Lynx_TWL
Underworld
nagyon király, csak pár részletet nem értettem, ami elég fontos lenne, és kéne sub, hogy mégegyszer megnézhessem...
aki tud subot eddig még nem találtam dobjon meg egy linkel😊 dc-n nincs..

๏̯͡๏﴿

FtranX
konkrét példára már nem emléxem, de nekem is ez maradt meg a filmmel kapcsolatban.

Bandew
Pfhuhhuhuuuu......
Rengeteg!

HuAn82
" technikai baki "
pl?

The Garrett
Hát megnéztem a The CORE c. filmet Dvd-n.
gyors értékelés: 4/10 mert azért néha izgultam is.
Voltak benne érdeks fordulatok, de a rengeteg technikai baki és a ... különlegességétõl eltekintve gyenge sztory eléggé rányomta a bélyegét a filmre.

1x azért nézhetõ 😛

Punker
megnéztem a Ken Park-t ilyen beteg filmet még nem láttam.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sephi
Jaj ha' nekem egyikhez sincs es a www.felirat.us is behalt nalam. Az este egy orat kerestem feliratot Kiraly Istvan egyik filmjehez espedig The Niht Flier c. -hoz. Sajnos a film nem volt tul jo. Egy tipikus detektiv fele film par kelemmesebb csattanoval a vegen. Egyszer meg lehet nezni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Ja és esetleg felirat kéne az alábbi filmekhez is, hátha akad:

-Swimming pool
-Deathlands
-Blind horizon
-Bad Eggs

Elõre is THX!

(segítsetek bazmeg, nemtudom mivel eltölteni ezt a rakás fos ünnepet :-DDDDDDDDDDDDDD)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Akinek lenne felirata a 2cd-s underworld-höz, az ne kímélje a mélboxomat!!!! :-D
Tegnap a DC-n már találtam az elsõ cd-hez egy file-t, de totál el volt csúszva.
Valami DMT verzióm van...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SoDI---
ja.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
Ez az a LEGO-s szarság film adaptációja?
SoDI---
Elkezdtem nézni, mert nem tudtam mi ez.

Annyit kezdek érteni, hogy van egy jó isten, akinek a hívõire féltékeny lett a rossz isten, ezért semgelesítette. Ezek az izék pedig most várnak valami megváltót, ami visszahozza az istenüket, mert elõkerült valami maszk, ami a próféciákban szerepelt...

De még mindig nem tudom, mik ezek... 😊
Most már végig szenvedem...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
de

man lusta vagyok gepelni de te minek nezel ilyen szarsagot?

Tikal
ez vmi LEGO hulyeség nem?

SoDI---
Ilyen mondatokat vazz:

"Õ már elment merengeni a nagy gondolatokon..."

SoDI---
Ahogy egyre tovább nézem, úgy lesz egyre zavarosabb.
Mi eeez??

SoDI---
Bionicle.

Már megnéztem belõle 10 percet, de nem értek semmit.
Mi ez a baromság?
Mik ezek? Robotok, vagy istenek, vagy démonok, vagy mi van? 😊

HuAn82
Oks! Bár lehet addig belenézegetek.

a.carkey
Moziban nézzétek meg. Ez sem DivXes film! 😞 Mint jópár ...

A medve nem játék.

Tikal
az svcd az nagyon gagyi ebbol...