1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • z0ty #28752
    de a Visitor Q nem is véres film -.-

Audition
    Nagyon kellemes családi romantikus vígjáték/dráma kezdettel indul, de a film felétől van egy icipici váltás :D Nem vagyok biztos benne, hogy teljes mértékben felfogtam, köszönhetően annak pl, hogy elképesztően fáradtam néztem, de van egy verzióm... (Ez biztos tipikusan olyan film, amit nem lehet nem érteni, de égő vagyok :D) Sztorit ezért nem is írogatok, meg azért sem, mert aki ismeri a rendezőt (Takashi Miike), az úgyis vagy megnézi, vagy nem. -.-
    7/10, ami nálam ebben (az imdb szerint) Drama/Horror/Mystery/Thriller kategóriában nagyon jónak számít.

American Psycho
    Hmm... Több sztori kéne. Meg több vér :| Van néhány jelenet, amin erőteljesen röhögtem, de volt sok üresjárat a filmben, aminek tulajdonképpen sztem nem volt sok értelme. Christian Bale játéka nagyon tetszett, meglesek tőle néhány filmet, hátha.
    Szintén 7/10, viszont ebből az alaphelyzetből szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Így nagyon hullámzó: volt néhány zseniális jelenet, de volt sok unalmas (és sajnos elég hosszú) rész... Sajnálom, de örülök is, merthogy mégiscsak jó volt. De nem jobb. -.-