Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt alálsz mindig pontos box office adatokat:
http://www.boxofficemojo.com/franchises/vs-lotr-ww.htm

Ezek szerint egyelõre 250 millió világszerte, ebbõl 150 amerikában.
1 hét alatt...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
tuuuuulzááááááááááááássssssssss

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Alitolag a Return of the King eddig majdnem uti az 1 milliard dollar bevetelt... ha' aze' eros tulzasnak velem..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Erdekes, hogy szar lett :]

Unalmas volt 😞

0ppika
Elég érdekes a Jeepers Creepers 2 - Aki Bújt Aki Nem

http://epica.nl

Tikal
nagyon, én is birom

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HuAn82
Jeremy Irons jó színész!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Dynamic
Nekem nagyon házi készítésûnek tûnik, fõleg ahogy igazolványkép-szerûen oda vannak hajigálva a fejek.
Punker
a 3 fölsõ fejet leszámítva király

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
ok thx

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tikal
SW3, de gondolom fake... majd meglátjuk nemsoká 😊

Punker
de ez milyen film? le lehet tölteni valahonnan? vagy mi ez csak 1 kép?

Punker
😊)

Tikal

HuAn82
Az egyik nagy kedvencem!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Lacc
Most néztem meg a Scary Movie 3-at, és meg kell mondjam nagyon bejött 😄 Persze az etalon szvsz a 2. rész, de ez se marad el tõle sokkal. Talán azért mert ebbe nem olyan sok filmet parodizáltak ki, igaz amit igen, azt jól.
Punker
ez mi?

Tikal

Sephi
Ugyancsak 😊 Amikor a kis dagi mondja hogy olyana talajzat hogy akarmlilyen kisseb szikra is felrobathatja az egezszet es ezek raneznek a masikra aki eppen szerel egy bomtat aszitem nem elem tul a jelenetet 😊)))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Szerintem zsír.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[Walaki]D`Lair
szivembõl beszéltél....az a film szar...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

RelakSfromhome
Atlantis, az elveszett birodalom

Nem pontozok, mert az ilyen rajzfilmeken mindig hülyére röhögöm magam 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sephi
Kerem az infot a Batman Ressurecion -rol ITT lehet megnezni 😊

Az elso batman kiraly volt Joker=Jack Nicholson... Ha nem O lesz ujra akkor meg sem nezem :]

Dynamic
Igen Christian Bale lesz az következõ Batmanban.A film rendezõje Christopher Nolan lesz, akinek a Mementot is köszönhetjük(plusz Insomnia, bár az engem nem igazán fogott meg ) úgyhogy ebbõl még bármi elsülhet.
Blasta
Christian Bale és igen, volt róla cikk valahol, hogy Õ lenne a következõ denevér.
Másrészt meg azt olvastam az új batmanrõl (kurvára nem vágyom rá) hogy a címe: Batman Beyond: Joker returns lesz.
Aztán a fasztuggya...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Akarom mondani Bandew kérdezte a rendezõt, nem Sephi....

Blasta
Sephi a rendezõt kérdezte.....:-))))

Én meg azt hallottam, hogy az Amerikai psychoban fõszereplõ színész játssza majd Batman-t - Blastának nagy kedvence, majd elmondja a nevét, nekem nem jut eszembe 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Davidus
Ben Aflek....

V9ykn8_TZL0

Bandew
De ugye nem Joel Schumacher?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Nekem a masodik rez is teccet... Michel Keaton rohadt jo batman volt! Val Kimmer seuuxx es Goergo Clooney is 😊

Alitolag a Batman Ressurection ami az otodik rez lesz a szeriaban Ben Aflek -el akarjak Batman-t alakitani.

A filmben a ket gonosz a Scarecrow es a Bolond kalapos lesz. 2005-re igerik 😊

Sephi
Payback Mel Gibsonnal... mar negyedszerre nezem meg es maig az egyik legjobb akcio-krimi... rulah film bazz!

Most jön a Zombie 4: After death 😊

(belenéztem, olyan kurva unalmas az eleje 😊))

Mai termés:
Zombi flesh eaters 2:
az isteni Fulci kicsit már leszállóágban volt a készítésekor, a filmben szépen el lett lopva néhány ötlet innen-onnan. Ennek ellenére igen kemény, bõven nézhetõ és a zombifilmek amúgy is ruleznak 😄 Legyen 6/10, kell a hely a Beyondnak a 10 pont tájékán.

Lakótársat keresünk:
õszintén szólva túl sokat vártam (mint ahogy általában az európai filmeknél többet várok mint egy popcorn mozinál), de nem tetszett annyira. Kicsit erõtlennek éreztem, elbírt volna néhány poént vagy akár komolyabb jelenetet is - így sótlan lett. Egy jelenet volt, ami nagyon tetszett, amikor hatatn dolgoztak azon, hogy ki ne derüljön egy félrekúrás - na az szép jelenet volt a barátságról, összetartásról. 5/10

Blasta
Szerintem is...

Bandew
Az is tuti!!!
Tim Burton 4ever!!!

Dynamic
Szerintem csak az elsõ Batman volt jó, már a 2. rész is hulladék.
Davidus
Supermanek is jók voltak. Persze nem mai szemmel kell nézniõket😊

V9ykn8_TZL0

Bandew
Az elsõ két Batman tényleg király. Azok a legjobbak. De a másik kettõ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

precision
Sztem a Hulk igenis jó film! 😊

Bazinga!

Valószínûleg soha nem fogunk egyetérteni, de szvsz a képregény-adaptóciók közül a Hulk a legeslegalja, aminél lejjebb nem nagyon van 😞
De ez is csak egy vélemény 😊

Tikal
arra akartam kilyukadni hogy xmen vhogy elképzelhetobb számomra mint a zold feju, persze okés képregény meg minden, de akkor rajzolják 😊))) ha már egyzser film akkor ne lássam már hogy milyen gagyi számitogépes grafika...

Tikal
nem arrol van szo milyen erõs, hanem hogy nagyon gagyin lett megcsinálva, pl hogy uti le a helit, minek megy az olyan közel? meszirõl nem lehet kilõni? meg elég hulyén néz ki hogy szo szerint 100km-re dobja a tankot....
szerintem nagyon béna efektek vannak abban a filmben

magneto rulez 😊))

Blasta
Most nem azért, de mi volt azzal gáz, hogy dobálta a tankokat? Képregényadaptációról van szó. Történet az sux, elismerem, de a látvánnyal semmi gond.
Ha Hulk ilyen erõs, hogy tankokat dobál meg lekötözi a helcsit, akkor ilyen erõs.

Magneto meg megállítja a pisztolygojót...pffffff. Vágod?! :-)

Blasta
Teljesen rendben volt az a film. Jobb volt mint az Xmen 1 szvsz.
Pláne a trükkök. Én élveztem.

Tikal
hulk? aki dobálja a tankokat meg leöklözi a helikoptert? pff, szánalom
látványilag és történetileg az x-men a legjobb képregény adsptácio, persze az elsõ két batman kivételével 😊

Bandew
X-MEN2???
Azzal a hülye picsával, aki folyton azt mondogatta: "valami szörnyû dolog fog történni"?
Áááá! Inkább nem!

Blasta
Az a fasza, hogy már egyre több helyrõl hallom, hogy szar a Volt egyszer egy mexiko. Nem csak a fórumon, hanem lány ismerõseimtõl is. Ezekszerint nem velem volt a gond...
AZ A FILM EGY RAKÁS FOS

Blasta
A felsoroltak közt egyedül a Kapitány és katonát nem értem.
Hogy abban mi volt olyan vizuál trükk, amiért jelölésre alkalmas az a film, azt nem tudom. De biztos én nem figyeltem eléggé.
A Hulk trükkjei szerintem jogosan jelöltek. Hogy a film szar vagy nem, az már más tészta. Xmen 2 szintén jogos.
Terminator 3 okés (de csak azért, mert a magyar gárda finomította a jeleneteket :-DDD), Karib tenger kalózai elmegy. De hogy a matrix revolutions-t hogy hagyhatták ki????????